Imádom adni kapni
Imádtam nyalni a nőm seggét ami neki is tetszett élvzete is eléggé de egy napon bejelentette, hogy nem csinálhatom és kész
Indoklást nem kaptam a dolog miatt
Indoklást nem kaptam a dolog miatt
Imádom csinálni párat belenyalok, már totál merev vagyok.
Imàdom nyalni, de nyalatni még jobban! Szerencsére mindig találok pervi kis ribiket, akik szeretik csinálni. Bár volt olyan, aki az elején nem is akarta kipróbálni, de “ráneveltem” es azóta úgy kinyal mint a mézesbödönt
Teszek majd fel videókat késöbb ilyen témában is.
Teszek majd fel videókat késöbb ilyen témában is.
Én szintén!
Én is imádom kapni pedig pasi vagyok
Én imádok női popsit nyalni jó hosszasan !!!Erre is keresek párt Győr és környékén én 33 éves pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban ha érdekel benneteket
A 3-as felállást minsem vetjük meg. De nehéz olyan nőt/férfit találni aki ezt beválallja.
(Ez egy válasz kalandtour üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 09:12
Ha belegondolok, hogy már csak attól mennyire felizgult állapotban vagyok, ha a fenekem nyalja a nejem és közben a keze a farkamat izgatja, el sem tudom képzelni, milyen az, amikor még a farkunkon is egy női száj kényeztetését élveznénk. Valami hasonló élményt persze, hogy a nők is elviselnek. Persze csak azok, akik tényleg élvezik és nem undorodnak ettől
Ha belegondolok, hogy már csak attól mennyire felizgult állapotban vagyok, ha a fenekem nyalja a nejem és közben a keze a farkamat izgatja, el sem tudom képzelni, milyen az, amikor még a farkunkon is egy női száj kényeztetését élveznénk. Valami hasonló élményt persze, hogy a nők is elviselnek. Persze csak azok, akik tényleg élvezik és nem undorodnak ettől
(Ez egy válasz Generaltoti üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 07:51
A feleségem viszolygott tőle. De amikor elsőnek benyaltam, nem bírta ki hogy ne húzza bele a fejem. Mostmár szerencsémre igényli is.
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam.
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam.
A feleségem viszolygott tőle. De amikor elsőnek benyaltam, nem bírta ki hogy ne húzza bele a fejem. Mostmár szerencsémre igényli is.
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este már közben felvetette, kipróbállná, hogy benne vannak a punciban, közben pedig valaki nyalja a popsit. Iszonyat beindultam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 19. szerda 10:54
imádom amikor nyelvvel izgatják a popsim
imádom amikor nyelvvel izgatják a popsim
Imádom adni és imádom kapni is, Mindketten élvezzük a popó kényeztetését, legyen az nyalás, ujjazás A dugás "egyenlőre" egyirányú
Hmmm...
Nem lehet benned csalódni... (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehet benned csalódni... (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Elhiszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4682248)
2024. 06. 17. hétfő 07:34
De adni a legjobb
Minden további nélkül nagyon szívesen megcsinálom a partneremnek szeretem látni ahogy élvezi azt amit csinálok a popsijával!!
De adni a legjobb
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Elsősorban kapni
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk is része a szeretkezésnek,mindketten imádjuk adni és kapni.
Hú de szeretem kapni is és adni is
Nem minden alkalommal, de része a szexnek , amolyan kis extra egy kis plussz