Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 05. 13. kedd 13:58  #513
Törölt felhasználó (916517)
Öööö Volt mult héten hogy a művészetek palotályába a wc ben dugtam a csajt, miközbenlovagolt én a popsiját ujjaztam, aztán televertem a száját amit szépen le is nyelt.
Aztán Volt hogy vonat hátsó részében a ruhákat a lány alá terítettem hogy ne fázzon, úgy dugtam hanyaddt fekve a lába a nyakamban, de sajnos nem kapcsolt elég gyorsa a hölgy mikor kivettem hogy vegye szájba, így az összes ruhánk, kabát minden csuron g*ci lett. abba mehettünk haza...
Volt már iskola vcjében aahol alsós kisgyerekek rohaangáltak miközben mi keféltünk. Szerencsére nem nyitott be eggyik sem, meglett volna a felvilágositás csak a látványtol amit látott volna. smile
Aztán szintén wc korházban melettünk lévő fülke öreg fazon kakált, közbe nagyokat fingott meg nyögött, szegény barátnőm meg a merev farkammal a szájában próbált dolgozni de alig bírta nevetés nélkül. smile
Meg aluljáróban felvettem a lábát a nyakamba ugy dugtam, ha jött valaki, meg letettem, már ha észrevettük hogy jön valaki. Meg margitsziget közepén lovagoltattam a puncist, nem volt rossz, gondolom a járókelők is élvezték. smile
Naggyábol enyi ami hirtelen eszembe jut.
2014. 05. 01. csütörtök 07:05  #512
Törölt felhasználó (840138)
Autóban chat-es randi. Lovagolt a hölgy, a popsiját is megdugtam. Pisilnie kellett, mondtam neki, h pisiljen le. Megtette, úgy folytattuk tovább, majd a popójába élveztem. Fantasztikus volt!
2014. 04. 30. szerda 18:50  #511
Törölt felhasználó (760203)
Még a 70 es években történt, amikor iszonytos tömeg volt a buszokon! A hátsó peronon a sarokba préselve utaztam a barátnőmmel, akin az akkor divatos maxi kabát volt és alatta falatnyi miniszoknya. A kabát ki volt gombolva, én meg ujjaztam a mozdulatlan tömegben, aztán csak csak kikerült a farkam a nadrágomból és a barátnőm nedves lucskos combjai közé dugtam! Félrehúztam a bugyit megpróbáltam belopni a gyíkot, talán a hegye be is csúszott, vagy csak a kisajkait éreztem???! Nem tudom!! Fantasztikus volt!!!!
2011. 04. 26. kedd 15:37  #510
Törölt felhasználó (774401)
Koszi a tortenetet!!! Szivesen mennek Veletek bulizni!!! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 24. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 04. 24. vasárnap 22:20
Ezen a héten a Capella diszkóban a táncparkett egy sötétebb részén. Benyúltam a barátnőm bugyijába, utána pedig ő szopott nekem.
Egy srác és a csaja láttak meg minket, amikor wc-re mentek.
2011. 04. 26. kedd 03:07  #509
pipn8ez pipn8ez
Három autó ütközött Bagnál

http://index.hu/bulvar/hirek/2011/04/25/harom_auto_utkozott_ba- gnal/ ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2011. 04. 25. hétfő 22:13
Tegnap, jöttünk haza az M3-on, párom levette a bugyiját, simogatta a nuniját, és a melleit smile Miután végzett a szemem láttára magával - persze kézzel én is besegítettem - ölembe hajtotta a fejét, és ritmusosan el kezdete szopni meredező farkamat. A sebességmérőre lestem, 160-nal repesztettünk el a kocsik mellett, párom buksija a farkamon. Nem bírtam sokáig, telelőttem a pofiját, amit mohon nyelt lefelé mindent, ami a szájába került. Hihetetlen élmény volt . crazya
2011. 04. 25. hétfő 22:13  #508
Tegnap, jöttünk haza az M3-on, párom levette a bugyiját, simogatta a nuniját, és a melleit smile Miután végzett a szemem láttára magával - persze kézzel én is besegítettem - ölembe hajtotta a fejét, és ritmusosan el kezdete szopni meredező farkamat. A sebességmérőre lestem, 160-nal repesztettünk el a kocsik mellett, párom buksija a farkamon. Nem bírtam sokáig, telelőttem a pofiját, amit mohon nyelt lefelé mindent, ami a szájába került. Hihetetlen élmény volt . crazya
2011. 04. 24. vasárnap 22:20  #507
Törölt felhasználó (797483)
Ezen a héten a Capella diszkóban a táncparkett egy sötétebb részén. Benyúltam a barátnőm bugyijába, utána pedig ő szopott nekem.
Egy srác és a csaja láttak meg minket, amikor wc-re mentek.
2011. 04. 24. vasárnap 20:55  #506
Törölt felhasználó (337951)
Most az Ic 616 Vonaton de ,hogy hol legyen a mi titkunk kicsikét neces mivel 1 kolléga volt tőlünk, néhány métere s a vonat csak halad vigyor2
2011. 04. 22. péntek 21:12  #505
Törölt felhasználó (118959) VIP
Sziasztok!
A férjem aki akkor még csak a barátom volt egy elit laktanyában volt kiskatona látogatáskor pisilni indult én meg vele és ott a wc-ben amilyen pózt csak ki tudtunk próbálni az ment hátulról ráülve és persze szájjal kényeztetve.Az a kilenc hónap szülte tovább az extrém helyzeteket....
2011. 04. 22. péntek 20:04  #504
Törölt felhasználó (801425)
Templomkertben délután. Lépcsőházban. Sok évvel ezelőtt történt.
2011. 04. 22. péntek 19:56  #503
Törölt felhasználó (801070)
Pár éve történt hogy megismerkedtem 1 chates oldalon egy csajjal,2.randin lementünk Balaton partra beszélgetni! Jól ránk esteledett,és mivel lehült az idő a plédet magunkra teritettem majd a csajt magamhoz öleltem,erre ö rámborult minek az lett a vége hogy vetköztettük egymást a sötétben! Nagy szeretkezés közben arra lettem figyelmes hogy pecások közelednek felénk,de együkünk se jött zavarba! Hatalmasat sexeltünk,amit mind2 élveztünk! Több ilyen chates kalandom volt akit érdekel mesélek még! wink
2011. 04. 16. szombat 10:11  #502
feruggio80 feruggio80
Én egyik tavasszal összejöttem egy csajjal. Már egy hónapja együtt voltunk mikor egyszer elmentünk vásárolni. Ő fürdőruhát akart venni, és az egyiknél mondta hogy felpróbálja. Gondoltam persze menj csak, mire Ő rám szól hogy mivan nem jössz? Hát....mentem! A fülkében ledobálta a ruháit és a nyakamba borult.Szerencsére elég nagy fülke volt, így jól elfértünk benne. Ő előrehajolt, én pedig hátulról....
Miután végeztünk a vásárlással, sétálgattunk a városba. Támadt egy ötletünk hogy menjünk fel a templomtoronyba, onnan olyan szép a kilátás. Persze hogy félúton megálltunk, de ott sajna félbeszakadt a művelet mert hallottuk hogy jönnek felfelé......
Azzal a lánnyal sajna már nem vagyok együtt, de azóta is keresem az ilyen lányokat, akikkel lehet extrém helyen, extrém időben szexuális tevékenységet folytatni. Sajna nem igazán sikeres az "expedícióm", de nem adom fel. Valakinek van ötlete esetleg hol lehet hasonló lányokkal találkozni??
2011. 04. 14. csütörtök 14:14  #501
Fleksy Fleksy
Élményfürdő, kis kerek, két-három személyes jakuzzi... Egymással szemben , mindketten a medence falának vetve a hátunkat, láb előre kinyújtva... Párom beleült, csak a csípőjét mozgatta.... Hatalmasat élveztünk.... smile ))

Maszek autószerelő, otthoni műhely a kertben... A feleség, aki egyébként kolléganő volt beinvitált kávézni... smile )
Konyhaasztalra dűtve, hátulról, úgy, hogy közben néztük, hogy dolgozik a Mester... smile ))
2011. 04. 14. csütörtök 07:22  #500
Világos nappal a lakótelep közepén a 4. emelet erkélyén. Volt nagy csodálkozás az utcán, és a szomszédos házakban.
2011. 04. 14. csütörtök 07:13  #499
kisdon kisdon
Volt egy pár extrém helyem és módom mert jónak mondott csaj vagyok,de remélem pénteken este Ráckevén ez változik! Na akkor írok róla majd.Fiúk bátorság a közeledéssel!!!!!!!
2011. 04. 12. kedd 15:58  #498
Törölt felhasználó (65919)
Egy jó pár éve történt. Bulgáriában nyaraltunk a család. Egy heves nyári záport követően az egész üdülőtelepen beállt az áramszünet. A gyerekek hamar elaludtak, és a párommal hevesen kezdtük szeretgetni egymást a szállodai szoba nappalijában. Aztán kimentünk a teraszra, de az eső utáni hűvös levegő nem hatott valami gerjesztően. Aztán kimentünk a szállodai lépcsőfeljáróba. A lépcsőfeljáró nem volt valami tágas, hisz viszonylag kis szállóról beszélünk4-5 szobával egy szinten. Közvetlenül az alattunk levő emeleten vagy 4-5 norvég ült kint a lépcsőfeljáró fordulójában berendezett társalgósarokban. Gyertyafény mellett ittak és röhögtek. Mi egy emelettel fölöttük nyomtuk. Az asszony lehajolva, rátámaszkodva a felmenő lépcsőre kínálta fel a hátsófelét és keményen dugtam vigyázva, hogy ne csattanjak neki a fenekének. Bármennyire próbáltunk csendben maradni valami feltűnhetett a társaságnak, mert lassan elhalkult a karattyolásuk. Én a csendben már nem bírtam sokáig beleömlöttem az asszonyba, és magömlés közben hevesen (és a velejáró csattanásokkal) löktem rá, hogy őt is vigyem el az orgazmusig. A csattanások, a feszült csend megtette a hatását az asszony akkorát nyögött a gyertyafényes sejtelmes csendben, hogy a földszinti recepciósnak is egyértelművé vállhatott …. valakinek éppen most van orgazmusa. Felszöktünk és remegő lábakkal gyorsan beszaladtunk a szobánkba.
Reggel korán indultam kocogni. A felfele vezető lépcső mellett volt az ajtónk. A lépcső és az ajtó között volt egy nagyobbacska folt az asszonyból kicsöppenő szerelemnedvekből.
2011. 04. 11. hétfő 13:35  #497
kettenszazevesek kettenszazevesek
Jancsi sógor a halat pucolta a kerti asztalon ,én meg a feleségét aki a hokedlin térdepelt közben felhúzott szoknyával bugyi nélkül, hátulról dugtam,Jancsi néha somolyogva megállt a halpucolásban, minket nézve , a párom meg a szomszédot szopikálta akcióra, közben rám is figyelve ,meg Janira is, el ne vágja a kezét a nagy halpucolás közben .Végén hárman is kedveskedtünk asszonykámnak,mikor Jancsi neje elment mosakodni .
2011. 04. 09. szombat 15:45  #496
Törölt felhasználó (774401)
Szechenyi-kert, buli kozben, dj-pultban, kezimunka smile
Azota is hianyzik a janyka es messze nem csak ezert!!!
2011. 04. 06. szerda 16:43  #495
kandurmarci kandurmarci VIP
Nem világos a szitu. Bementél a férfi vécébe férfiakkal? Vagy egyedül mentél be és vártad, hogy jöjjenek? Végezték volna a dolgukat? Te engedted nekik vagy, vagy annyira zavarba ejtetted őket, hogy mindnek azonnal felállt a farka? Álló farokkal meg, úgy-e, nem lehet a pissoárba semmit se belecsurgatni. Írd le részletesen.
(Ez egy válasz kayeti üzenetére (2011. 04. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 02. szombat 13:25
Asia center férfi WC-ben, miközben a pasik kint végezték volna a dolgukat a pissoárban!
2011. 04. 06. szerda 09:31  #494
Törölt felhasználó (793224)
ha ezt egyszer a klubban elmeséled. finom
(Ez egy válasz kayeti üzenetére (2011. 04. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 02. szombat 13:25
Asia center férfi WC-ben, miközben a pasik kint végezték volna a dolgukat a pissoárban!
/ 42