Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2021. 03. 31. szerda 04:22  #813
F_Jimmy F_Jimmy
Talán nem a legextrémebb, de bizsergető.
Valami örökösödés lerendezése végett kellett leutazni egy kisvárosba, és az ismerősök, akiknél a szállás lett volna felhívtak, hogy tünetes személy van a családban. Így szállodára esett a választás. Viszonylag olcsón egy éjszakét fizet kettőt száll, akcióval béreltünk.
Mindketten szeretünk szállóban szexelni. És a kurvás szerepjáték közben kivittem a folyosóra és ott szopattam. Este tíz körül volt és kihallatszottak a szobákból a zajok. A drága térdelt előttem és profiként szopott. Az érzékelővel működő folyosóvilágítás hol felgyúlt, hol lealudt. Másnap reggel, mutatja az asszony a kamerát, amely ha működött, akár telibe filmezhette az akciót.
El is kezdett csevegni a recepciós hölggyel, figyelve, hogy jelzi-e, hogy tanúja lehetett az akciónak. A hölgy nem jelzett semmit. Én belestem a recepció monitorra és olybá tűnt, hogy azon minden közös szállodai térről van élő közvetítés.
Este vacsora után az ajtó előtt elfojtott hangon szól:
- Köszönöm, hogy felkísért! Megjutalmaznám, de a férjem bent alszik.
És hosszan megcsókolt.
Hevesen smárolva, egymást tapogatva tántorogtunk el a vészlejárati lépcsőházig és ott ruháink egy részét a földre hányva akkorát dugtunk, amekkora csak az álló és fél lábbal a lépcsőre felálló pózba belefért.
2021. 03. 27. szombat 09:27  #812
dzivka dzivka
reggel ahogy haza ertunk,szo nelkul le smaroltam mire o segitett levetni a menyasszonyi szoknyat,es csokolozva az agyra fektetett ahol csokokkal ellatta az arcom nyakam cicim hasam vegul istenien ki nyalta a meg mindig gecis puncim mi kozben tobbszor is el elveztem,vagy inkabb ugy mondhatnam egy hatalmas hosszut elveztem tobb kimagasodo elvezettel
(Ez egy válasz raul76 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 05:52
Kedves dzivka !
Engem érdekelne a folytatás, hogyan dolgozta fel a "férjed". Te hogyan érezted magad az azutáni hetekben.
2021. 03. 23. kedd 23:24  #811
FúúRafiG.ura FúúRafiG.ura
2 nagyhirtelen, ami eszembe jut : fotólabor sötétkamra.. mi bent.. pár méterre tőlünk 40-50 idősebb kolléganő(persze az ajtó túloldalán.. 20as éveim elején jártam) finom lassú szopás..végig.. nyeléssel.. remegő lábakkal, felakadt szemekkel támolyogtam ki.. utánam kis idő múlva a "bűntárs" száját törölgetve vigyorogva.. pár kolleginának leeshetett a tantusz.. a cinkos mosolyokból itélve.
Másik : ált. iskola tornaterem.. edzés után(a leány edzett 7.-8.-os csajszikat) a zsámolyra pucsítva min. 10 percig hátulról kegyetlenül.. ahogy kell.. ami önmagában nem nagy kunszt.. viszont(mint utólag kiderült) pár kislány végignézte(ablaküvegről le volt kaparva a festék) gyanítom emlékezetes lehetett nekik..
Ez csak a JÉÉgh1 csúcsa..
2021. 03. 23. kedd 22:43  #810
raul76 raul76
Sajna mi mindig valahogy a hideg hónapokban keveredtünk arra, eső vagy szél plusz hűvös. Pedig nézegettük mi is hol lehetne. circling
A témába vágót is írjak,. Ez nem is annyira extrém inkább érdekesnek tartom. Katona voltam, az én akkori és pár katonatársam barátnője is leutaztak elénk. Koranyár volt és még nem volt az a nagy meleg, barátnőm szoknyában volt és beleült szemből az ölembe a vonaton. Én már csak azt éreztem, hogy a kezébe veszi a dolgokat aztán becsempészi a helyére. Annyira diszkréten csinálta, hogy akik ott ültek velünk észre se vették, csak azon buktunk le, hogy felnyögött egy picit amikor elment. Persze röhögtek rajtunk, aztán a többi barátnő is aki szoknyában volt beleült az ölébe szemből a párjának. Voltak ott hang nélküli orgazmusok Pestig. Kalauz jó fej volt vigyorogva tovább ment , amúgy alig voltak a vonaton.
(Ez egy válasz Tahet üzenetére (2021. 03. 23. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 23. kedd 09:08
Öregtorony smile
2021. 03. 23. kedd 09:08  #809
Tahet Tahet
2021. 03. 22. hétfő 23:40  #808
raul76 raul76
Sümegiben hol?
(Ez egy válasz Tahet üzenetére (2021. 03. 19. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 19. péntek 15:42
Gőzfürdő, busz, tengerpart, Sümegi vár, öltöző kabin, mozi.
2021. 03. 22. hétfő 14:51  #807
Törölt felhasználó (3112072)
meccsen a meccsek kapunál szexeltünk kb 4 éve és tavaly vagy tavaly előtt valamikor tök véletlenül rátaláltam egy szexfilmre amit szintén ott forgarttak smile )
étterem konyhájában kb 15évvel ezelőtt és ott kollégák rajta is kaptak smile )de nem zavart
2021. 03. 22. hétfő 14:01  #806
Törölt felhasználó (4513242)
Rengeteg volt...de jó is volt...nem is annyira extrém de nagyon kedves emlék az egy dunai nagyhajó,kirándulóhajó vezetői fülkéjében,sőt lakosztályában mert akkora, történt meg.A kapitány az exem jó barátja és mikor pihent Visegrádon a hajó akkor birtokba vehettük.A másik kedvenc helyszin az meg sajnos azóta megszünt szentendrei villában ami hotelként is müködött történt .Volt ott egy faltól falig és mennyezeti tükrös jacuzzi szoba állitható sötétitéssel. Isteni volt a tükörben látni a másikat meg saját magát az embernek szex közben.A tulaj srác jó haver és mindig szólt ha épp kevés vendég volt,hogy lehet menni fürdőzni...ami ugye máshogy végződött egy kis pezsgőzés,dögönyözés után.
2021. 03. 19. péntek 15:42  #805
Tahet Tahet
Gőzfürdő, busz, tengerpart, Sümegi vár, öltöző kabin, mozi.
2021. 03. 19. péntek 12:57  #804
Törölt felhasználó (4210872)
Tengerparton nyaraltam a menyasszonyommal, a szeretőmmel és az ő vőlegényével.
Ebéd után az én párom napozott a parton, a szeretőm párja meg felment aludni a szállodába.
Mi pedig egy jót szexeltünk a vízben! hehe
2021. 03. 19. péntek 12:19  #803
Pluszegyffi Pluszegyffi
Hotel pezsgőmedencéjében. Később vettük észre, hogy be van kamerázva. smile
2021. 03. 19. péntek 08:56  #802
feketekandur feketekandur
Itt megismert házaspár felvett Pécsett a megbeszélt helyen. A feleségnek 41 szülinapja volt. Hátra volt döntve az ülés és be volt kötve a szeme egy kendővel, ami később lekerült, így várt engem a hátsó ülésen. Miközben szexeltünk a férj vezetett. Voltunk a TV-toronynál, ahol tavasz lévén este 9-kor is rengeteg ember volt, de nem láttak be mert sötétített volt az üveg a terepjárón. Aztán bementünk valahol a Mecsekben az erdő közepére. A férj járva hagyta a motort, leoltotta a fényszórókat és hátramászott, hármasban folytattuk. Hatalmas élmény volt. Itt találkoztam először szilikon keblekkel. Egy másik párral rendszeresen járunk a Mecsekre nyáron, ahol van egy titkos helyünk: egy széles, nagy fa, ami ferdén nőtt ki a földből. Arra szoktunk ráteríteni egy pokrócot, amire háttal ráfekszik valamelyikünk és áldozunk az élvezetek oltárán, de volt, hogy a kocsi motorháztetején csináltuk. Korábban volt feltöltve róla itt galéria, de levettük.
2021. 03. 19. péntek 07:25  #801
Törölt felhasználó (4328422)
Szauna nejemet partiba
2021. 03. 18. csütörtök 10:17  #800
Törölt felhasználó (4431872)
Pfff...
Tesco családi próbafülke
Erdő
Kollegiumi közöségi szoba, lepcsón (utolsó emeleten), tetőn.
Lukács fürdő, Király fürdő
Diskó WC (Gozsdu Udvari)
Városliget, M. Sziget, Csillaghegyi Strand
volt egy pár
2021. 03. 18. csütörtök 05:52  #799
raul76 raul76
Kedves dzivka !
Engem érdekelne a folytatás, hogyan dolgozta fel a "férjed". Te hogyan érezted magad az azutáni hetekben.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 03. 06. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 06. szombat 21:44
ep az utolso ketto spriccelt egyik a szamba masik a punimba mikor keresve hova lettem be nyitott a ferjem,a hogy meglatott idegesen lrndult a keze nyilt a szaja mikozben terdre rogyott.nevetseges szanalmas remito helyzet volt.ott remegett tatogot mi kozben hol feher hol piros hol meg egesz sotet lila volt.gyorsan felkaptuk a ruhakat ( mar amenyire gyorsan lehet a mennyasszonyi ruhat)a zeneszek mentek jatszani en meg remulten oda leptem a ferjemhez simogatva csokolgattam suru bocsanat keres mellett,de o sokaig csak tatogott es meg meg randult a keze de se szolni se mozdulni nem tudott,mig megint teljesen be lilult es elindult az orra vere,minek kovetkezteben fel oldodott a pillanatni sokk bol,egy zsepivel fogva az orrat kimentunk a mosdoba ahol hideg vizet engedett a fejere ,mikozben egy papir zsepivel probalta eltomiteni a verzo orrat,hall istennek rank talallt anyosom aki egy kis vatta meg valami gyogyszer segitsegevel el tudta allitani a verzest,en meg remulten gecis punival csak fogdostam a ferjem kezet nem tudva mit csinaljak,ha magyarazkodom vagy bocsanatert esedezem anyosom ra jon mi tortent,masreszt nem tudtam mit tesz mit mond a ferjem.de ahogy kicsit jobban lett vissza mentunk a terembe ahol leult az olebe huzva ulltetve at olelve igy ulltunk egy jo darabig mig osszeszedtem a batorsagom es megcsokoltam hal istennek vissza csokolt majd elmentunk tancolni
2021. 03. 18. csütörtök 05:11  #798
Pluszegyffi Pluszegyffi
Vonaton, Nyíregyháza-Debrecen között.
2021. 03. 17. szerda 18:04  #797
hz63 hz63
Az utolsó ilyenem , pont tegnap volt , a Budaőrsi Auchan családi próbafülkéjében .
Hát mit ne mondjak , nagyon jól sikerült !
Szerintem , megyünk máskor is !
2021. 03. 07. vasárnap 12:50  #796
közösfeleség közösfeleség
Autópálya parkoló, próbafülke, welnesz és a legjobb, baráti focimeccs kispályán, teremben smile
2021. 03. 07. vasárnap 12:05  #795
Törölt felhasználó (4513812) VIP
Régi barátnőmék házába szökdöstem be egy időben éjjel, amíg a szülei aludtak a másik szobába. Én 17 körűl, ő meg 16 volt. Csendben kellett élvezni a dolgot, mert anyja elég rossz alvó volt! smile
Egy másik durva meg egy régi céges bulin volt balatonon egy nyaralóban. Kiütöttem magam totál és másnap egy olyan kézikamerás felvételt mutattak amin a buli közepén egyik kolleganőm hosszasan lovagolt a farkamon szintén szép állapotban. Semmire nem emlékszem a dologból de láthatóan jól elvoltunk. Csoda, hogy felállt! smile
2021. 03. 07. vasárnap 07:56  #794
dru001 dru001
Engem párszor az M5-ön szopott menet közben a csajom.....
/ 42