Sziasztok!
Olyan lányokat keresek aki kifejezetten extrém helyeken szexelne velem.vegyél föl msn re.....tom087@ msn.hu
Olyan lányokat keresek aki kifejezetten extrém helyeken szexelne velem.vegyél föl msn re.....tom087@ msn.hu
gratulalok ha igaz( es mert ne lenne) ha nem jo a tortenet
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:27
Egyszer 6 fiuval voltam egyszerre. A huszadik szülinapomon meghivtam az osztálytársaimat. Hamar ránkhivták a rendöröket mire mindenki hazament. Ott maradt egy fiu segiteni pakolni aztán több lett. Nagyban cumiztam neki mire öt fiu visszajött hogy nem jönn éjszakai busz.. Benyitnak én meg ruha nélkül számba egy jókora. Odajöttek én meg mint ha ez lenne a legtermészetesebb dolog felváltva cumiztam nekik. Aztán az egyik fiu aki alacsony nagyon duci fiu volt berakta hátulról. Nem a méret a lényeg. Ilyen pici fütyit azóta sem láttam de olyan jól használta hogy nagyon csiklandozott. Kettő csak a cumit birta négyen megdugtak. Azt hiszem ennél extrémebb szexet soha nem fogok átélni mivel egyik fiuval sem csináltam volna amugy,egyikünk sem volt független,még 2-évig osztálytársak voltunk,nem védekeztünk,mindegyik akivel dugtam bennem ment el. Következmény nem lett szerencsére. Az egyik azóta a párom!
Kb húsz éve történt, akkorjöttek be a főldig érő fekete kabátok a csajokon! Gyakran utaztunk a barátnőmmel autóbuszon, melyek akkoriban még nagyon zsúfoltak voltak, szinte mozdulni sem lehetett a tömegtől! A peronon én mindíg a sarokban álltam a barátnőm aki jó magas csajszi volt pedig háttal a tömegnek! Ilyenkor aztán összasímulva a kigombolt kabát alatt kéz a minszoknya alá, illetve a nadrágba és erősen ment a kézimunka mindkettőnk részéről! Egy alkalommal annyira felizgultam, hogy a félrehúzott bugyi mellett be tudtam dugni a farkam hegyét! Mondanom sem kell, hogy szinte abban a másodpercben el is élveztem! Hát ez nem volt egy szeretkezés, de a legizgalmasabb dugás az életemben az biztos!
A Gellért-hegyen. Aznap ismerkedtünk meg egy fiúval. Úgy alakult, hogy este ott a fák mellett leterítettük a pokrócotm s csináltunk egy hármast. Nagyon extrém volt, mert egyszercsak jött felénk 2 ember. Szerencsére mikor meglátták mit csinálunk, írányt váltottak. Kár lett volna kihagyni.
Jó kis kaland..! Gratulálunk..!
Puszi L (Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi L (Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:27
Egyszer 6 fiuval voltam egyszerre. A huszadik szülinapomon meghivtam az osztálytársaimat. Hamar ránkhivták a rendöröket mire mindenki hazament. Ott maradt egy fiu segiteni pakolni aztán több lett. Nagyban cumiztam neki mire öt fiu visszajött hogy nem jönn éjszakai busz.. Benyitnak én meg ruha nélkül számba egy jókora. Odajöttek én meg mint ha ez lenne a legtermészetesebb dolog felváltva cumiztam nekik. Aztán az egyik fiu aki alacsony nagyon duci fiu volt berakta hátulról. Nem a méret a lényeg. Ilyen pici fütyit azóta sem láttam de olyan jól használta hogy nagyon csiklandozott. Kettő csak a cumit birta négyen megdugtak. Azt hiszem ennél extrémebb szexet soha nem fogok átélni mivel egyik fiuval sem csináltam volna amugy,egyikünk sem volt független,még 2-évig osztálytársak voltunk,nem védekeztünk,mindegyik akivel dugtam bennem ment el. Következmény nem lett szerencsére. Az egyik azóta a párom!
Voltak elég extrémnek tűnő helyek illetve helyzetek.Lépcsőház lépcsőjén kezdett el szájjal kényeztetni,rendesen be voltam már pörögve,amikor hazaért a szomszéd egy kicsit illuminált állapotban,gyors helyzet váltás,de nem vett észre semmit mert azóta se tette szóvá :
Vagy egy másik,már szinte közhelyes, a Balatonban nyáron fényes nappal körülöttünk emberek,mi nyakig benne a vízben szorosan egymáshoz simulva,de szerintem egy pár embernek leesett hogy mi is történik.Egyik este a moziból hazafele sétálva,felment előttem egy felüljáró lépcsőjén és riszálta az édes fenekét egy feszes kis naciban... mire felért már simogattam is,majd ott sexeltünk fent a felüljárón.... Vagy egy városi rendezvény estéjén kint a parkban a padon.. beleült az ölembe már rendesen benne voltunk,amikor egy jó ember pont arra sétáltatta a kutyáját,de elég sötét volt ahhoz hogy rendesen ne látszódjon mi is történik ott a padon...

Parkolóban, autóban nappal, utcán éjjel, egyszerűen egy fa alatt nappal. Mindegyik nagyon jó volt!
A sötétkamra csodálatos hely. Még abból az időből, amikor filmmel és fotópapírral dolgoztunk, a szerkesztőségbe bejött egy csaj a baráti társaságunkból, lehet, hogy velem jött, vagy valami dolga volt a kiadóban, erre már nem emlékszem. Nagyon szeretett és tudott is kefélni, vagány csaj volt, néhányszor már megtörtént vele a dolog. Volt férje, akit állandó jelleggel csalt egy munkahelyi kollégájával, de olykor-olykor megkeresett engem is. Nekem mindent elmesélt, hogy milyen mamlasz és féltékeny a férje, hogy állandóan követi, amikor a szeretőjéhez megy, de ő úgy tesz, mintha nem venné észre. Nekem jól jött, mert a válásom után sokáig nem volt szilárd kapcsolatom. A szerkesztőségben ment a munka, de közben beszélgettünk, kávéztunk, nekem néhány fotót kellett előhívni a sötétkamrában és megkérdeztem, bejönne-e velem, megnézni, hogy készül a fénykép. Meg hogy ne legyek egyedül. Kis helyiség volt, csak a zöldessárga lámpa világított. Egyből bejött és bent azonnal egymásnak estünk. A sötétkamra a szerkesztőségi szobából nyílt, egy ajtó választott el bennünket a többiektől. Csókolóztunk, majd lehajolt és az álló farkamat szopta. én meg ujjaztam a punciját. Nagyon szép, gyorsan nedvesedő, erős, szorítós puncija volt. Hátat fordított és akkor hátulról dugtam meg a punciját. Nem tartott sokáig, klasszikus, aránylag gyors menet volt, nm éppen halkan. Biztos, hogy kihallatszott minden. Beleélveztem a puncijába, ő közben többször is, kéjes hangok közepette elélvezett. Neki ez könnyen ment, nagymestere volt a szexnek és egy jó szexért mindent megtett. Aztán megcsináltuk azt a néhány fényképet és mintha mi sem történt volna, kimentünk a világosra. Kint pedig folyt a munka, mintha mi sem történt volna.
Az egyetemen egy szeminárium teremben és egy laborban (itt többször is). A teremben ránk nyitott a takarítónő, szerencsére nem fogta fel mi történt, a hosszú szoknya áldása... Hú, de régen volt már...
Ja, és tavaly szilveszterkor egy szórakozóhely WC-jében, nem túl romantikus, viszont nagyon egymásra gerjedtünk és be voltunk csúnyán rúgva... Imádom a párom!
Ja, és tavaly szilveszterkor egy szórakozóhely WC-jében, nem túl romantikus, viszont nagyon egymásra gerjedtünk és be voltunk csúnyán rúgva... Imádom a párom!

Én éppen a munkából jöttem ő pedig sulibol(kolégista volt egy másik városban).A pályaudvaron taliztunk, a szokászos duma hogy vagy stb..Egy csini mini szoknya volt rajta amiént le ült mellém gondoltam be probálkozom nála.Megkérdeztem hogy borotválya-e már?A válasz igen volt !Montam neki hogy mutasa meg.Ő azt felete hogy sokan vannak.Nem gond majd vigyázunk feleltem.Meg is muttata én pedig meg is simogatam a punciát.Nem tolta el a kezem akkor már tudtam sinen vagyok.Közben el indult a busz is.Akkor már ment az ujjazás egy ujjal.Nálunk 4 sávos a fő út, melletünk meg állt egy busz.Két csávo roktön kiszurta mi folyik nálunk.Ettöl rögtön nedvesebb lett a puncia igy már 3ujjamat toltam be neki.Egy halk élvezésel ment el.Hazáig ugy 3-szor élvezet el a kezem alatt. Jó volt nagyon!!!Roviden ez a sztori!
és elmeséled hogy hogyan történt...?:
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 21. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (452322)
2009. 11. 21. szombat 16:11
Nekem egy távolsági buszon volt a legextrémebb!Meg ujaztam az egyik rég nem láttot csajomat!!Nagyon izgi volt az egész.
Nekem egy távolsági buszon volt a legextrémebb!Meg ujaztam az egyik rég nem láttot csajomat!!Nagyon izgi volt az egész.
Azt nem tudok elképzelni, hogy ha a csajommal mentem volna arra, esetleg ő meg téged, vagy - még jobb - a tiédet simogatta volna meg? M
ár ha asszonNYAL lettem volna

Csaj lába kint és mentek el az emberek? Senki nem állt meg, legalább egy kicsit? Éppen senki? Vagy nem vettétek észre. Én biztosan megálltam volna, vagy ki tudja, megsimogattam volna a lábát, lejjebb, feljebb, ki tudja?
Tegnap előtt este haverok nálunk, két pár, a flekken kint sült a filagória alatti kinti sütőben. Közbe-közbe beszaladtam a házba meginni egy-egy pohárkával meg vissza. Amikor már késznek gondoltuk a kaját a feleségemmel kimentünk, hogy pakoljuk össze a húsokat bevinni. Már sötét volt de a tűz világitott. Ahogy ott teszünk-veszünk elkezdtem simogatni a nejemet és hát azt mondja rendben, őt is izgatja a dolog most
Szoknyát fel, bugyit le és hátulról már dugtam is rendesen, az alkohol csak fokozta a dolgot. Persze mi is teljesen háttal a háznak... Óriási nagy élvezés a végén, sperma landol a földön, nagy sóhajtozás meg ami kell, erre egyszer csak hatalmas taps a ház bejárata előtt. Egyikük bentről észrevett és csendban kihivta a többieket is. Mi meg a tűz fényénél persze jól láthatóak voltunk. Már nem volt mit tenni, még egy kis irulás-pirulás és mentünk is kajálni. Csakhogy a látottaktól ők is beindultak mert nem sokkal később az egyik pár ugyanott, a másik meg a fürdőbe ment könnyiteni magán. Sajnos már kint nem lehetett jól látni őket mert a tűz arra kialudott... A fürdőbe meg nem engedtek be.
) Igy csak hallgattuk a nyögdécseléseket. De nagy élmény volt igy is.

pultban álltam a csaj a pult alatt térdelt és szopott. én közben sört csapoltam))
erkély, szomszédbol kukkoltak..

A főnököm iróasztalán, a főnökömet,aki persze NŐ volt,ésnem is rossz!
Egyetemista voltam mikor Erdélyben voltunk túrázni egy csoportal.
Menet közben a barátnőmmel ránkjött a szex igénye. A természet közepén egy tisztáson csináltuk a többiektől messze kb 1- 1.5 km.
Mikor befejeztük akkor vettük észre egy elhagyott temető volt
Menet közben a barátnőmmel ránkjött a szex igénye. A természet közepén egy tisztáson csináltuk a többiektől messze kb 1- 1.5 km.
Mikor befejeztük akkor vettük észre egy elhagyott temető volt
Hotel szaunájában. Barátnőmet simogattam, aztán benyúltam a bugyijába. Elkezdtem simogatni meg ujjazni, aztán lekapptam róla a bugyit aztán jót szexeltünk. Elég fullasztó de élvezte