Ilyenbe benne lennék.....
Igen. Volt,akivel rendszeresen és volt,akivel csak egyszer.
Hát én verném Miskolcon.....
Valaki?
Szia. Engem érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 14. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (990462)
2018. 08. 14. kedd 21:26
Miskolci fiú akit ez érdekel irjon
Szia! Engem érdekelne a dolog. Írj ha aktuális a: copikam@freemail.hu címre.
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2018. 08. 11. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 11. szombat 06:53
Sziasztok! Csak egymás elötti èrdekelne,de sajnos ilyet nem lehet találni. Hetero fiuk nincsenek akik ezt csinálnák.
(Ez egy válasz tmpkp25 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:20
Én sem próbáltam még, de nagyon izgatna a dolog. Hetero kapcsolatban élő srác vagyok 34, 18/6 182 74 és szívesen kipróbálnám először cam skypen, majd szimpátia esetén élőben is.
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bp21srac üzenetére (2018. 08. 15. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 07:35
Sziasztok!
Nekem eddig egy haverral sikerült csak összehozni párszor, közös iszogatások alkalmával vertük ki egymás előtt. Egyszer össze is mértük, kinek mekkora. Sajnos már egy ideje nem volt rá lehetőség, de ha valakit érdekelne a dolog, akkor írjon
Nekem eddig egy haverral sikerült csak összehozni párszor, közös iszogatások alkalmával vertük ki egymás előtt. Egyszer össze is mértük, kinek mekkora. Sajnos már egy ideje nem volt rá lehetőség, de ha valakit érdekelne a dolog, akkor írjon
![smile](images/smilies/smile.gif)
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 22:17
Meg nem vertem egyutt senkivel, de nagyon izgat a dolog. Rengeteg spriccelos, faszveros videot nezek, ilyenkor nekem is nagyon all a faszom.
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 23:55
Nagyon jo lenne egy kozos faszveres. Tobbszor is elelveznek.Osszespriccelnem a faszod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1409882)
2018. 08. 15. szerda 23:00
Én vertem már az egyik haverommal. Hasonló gondolkodású mint én, így nem volt nehéz ugyanarra jutnunk. Jó érzés, mással is simán verném, mert izgat a dolog, mármint hogy valaki néz közben.
Sziasztok!
Olyan 17-18 évesek lehettünk a baratommal, együtt nőttünk fel,amikor is külföldi szex újságokat nézegettünk.Termèszetesen mindkettőnk farka kőkeményen állt.S innentől már egyenes út vezetett a közös maszturbáláshoz.Elsőnek csak egymás mellett huzogattuk a farkunkat.Majd felvetődött,hogy egymásnak is csináljuk.Nagyon jó erzès volt mindkettőnknek,s nagyon élveztük.
Aztán a továbbtanulás miatt eltávolodtunk,messzebb kerültünk egymástól.
Majd házasság mindkettőnk részéről,s más más városban laktunk.
Mostanság,ha úgy évente két három alkalommal összefutunk a szülővárosunkban, találunk lehetőséget egy közös masztihoz.
Most is ugyanúgy élvezzük,mint anno fiatalon.
Olyan 17-18 évesek lehettünk a baratommal, együtt nőttünk fel,amikor is külföldi szex újságokat nézegettünk.Termèszetesen mindkettőnk farka kőkeményen állt.S innentől már egyenes út vezetett a közös maszturbáláshoz.Elsőnek csak egymás mellett huzogattuk a farkunkat.Majd felvetődött,hogy egymásnak is csináljuk.Nagyon jó erzès volt mindkettőnknek,s nagyon élveztük.
Aztán a továbbtanulás miatt eltávolodtunk,messzebb kerültünk egymástól.
Majd házasság mindkettőnk részéről,s más más városban laktunk.
Mostanság,ha úgy évente két három alkalommal összefutunk a szülővárosunkban, találunk lehetőséget egy közös masztihoz.
Most is ugyanúgy élvezzük,mint anno fiatalon.
Jó játék ez, de általában több lesz a vége néhány alkalom után. Minimum cumi. Tapasztalat
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nagyon jo lenne egy kozos faszveres. Tobbszor is elelveznek.Osszespriccelnem a faszod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1409882)
2018. 08. 15. szerda 23:00
Én vertem már az egyik haverommal. Hasonló gondolkodású mint én, így nem volt nehéz ugyanarra jutnunk. Jó érzés, mással is simán verném, mert izgat a dolog, mármint hogy valaki néz közben.
Meg nem vertem egyutt senkivel, de nagyon izgat a dolog. Rengeteg spriccelos, faszveros videot nezek, ilyenkor nekem is nagyon all a faszom.
Sziasztok!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Miskolci fiú akit ez érdekel irjon
Sziasztok! Én alapjába véve hetero vagyok , de szívesen benne lennék a dologba. Akit érdekel írjon: copikam@freemail.hu címre.