Sziasztok! Van egy állandó barátom, akivel sajnos csak néha tudunk talizni, de akkor nagyokat masztizunk, filmekre. Már van egy műpuncink is, amit többször teli is lövünk és ugy is megdugjuk. Nem vagyunk függetlenek de ez nagyon izgató mindkettőnknek!
Még régen a szomszéd fiúval.. jó lenne ismét átélni..
![circling](images/smilies/circling.gif)
Szerintem is jo lenne..
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2018. 05. 07. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
minden vágyam ez lenne egy full kezdő haverral , BP
Én is kipróbálnám...előtte esetleg maszti camen?
Nagyon izgató, kipróbálnám !!
Ez tuti videó... De jó lenne..
En is kiprobalnam
Ilyet kiprobálnék
Ilyenben már volt részem. Jó volt.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ez valahogy sohasem vonzott. A szex csak akkor erdekel ha az ellenkezo nem is jelen van. Akkor viszont barmi jatszthat a pillanat heveben.
![finom](images/smilies/finom.gif)
De jó is lenne.
Még nem de kipróbálnám.
szívesen kipróbálnám, még nem volt rá lehetőségem.
11 évesen egy nagyobb fiú előtt kellett vernem a nyári szünetben,persze ő is verte magának.Tudom, nagyon fiatal voltam, de jó emlék maradt....
Nekem is ugyan igy indult, meg beszeltuk hogy ki verjuk egymas elott egy filmre, de mindkettonket annyira izgatott hogy mi sem birtuk ki hogy ne nyuljunk egymashoz. Szoval egymasnak vertuk ki
Sajnos most kulfoldre koltoztem igy a kapcsolat megszakadt :(
(Ez egy válasz Sweetsecrets üzenetére (2018. 02. 23. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 23. péntek 16:29
Hm. Ez érdekes téma. Nekem pont úgy jött ez az egész évekkel ezelőtt. Egy haverral közösen vertük és nem bírtuk.ki, hogy ne nyúljunk a másik farkához. Annyira izgató volt.. Azóta is állandóan kívánom..
Még nem de kipróbálnám
Egyszer egy haverral a garázsukban kivertük. Mutatott egy videót ahogy a felesége szopta őt!
Izgató volt hogy ketten vertük!
Az asszonykája is nagyon izgatóan szopott!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Izgató volt hogy ketten vertük!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hm. Ez érdekes téma. Nekem pont úgy jött ez az egész évekkel ezelőtt. Egy haverral közösen vertük és nem bírtuk.ki, hogy ne nyúljunk a másik farkához. Annyira izgató volt.. Azóta is állandóan kívánom..