Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 13. péntek 05:26  #505
Riggs Riggs
Miért végre , keress egy szeretőt ha csak egy két hetente is , de legalább megkapod amit otthon nem.
(Ez egy válasz Jatekos86 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 07:14
Ugyanez nálunk is. Két éve semmi, csak visszautasítás. Plusz még a főzés is rám marad, viccesen meg is jegyeztem egy havernak, hogy lassan nem tud majd mivel szankcionálni, ha végre egy megcsalnám....
2024. 12. 13. péntek 05:23  #504
Riggs Riggs
Ha minden rendben otthon a szexen kívül akkor keress egy állandó szeretőt aki hasonló problémával kűzd.
(Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 07:39
Én nem vagyok profi megcsaló, de egyre többször választom ezt az utat. Maga a kapcsolatom jó, de külső, és egészségi okok miatt otthon teljesen megszünt a szex. Sokat gondolkodom hogy legyen tovább, szakitsak, vagy szeretöt keressek? Mivel csak a szex hiányzik és minden más működik nem egyszerű. Most alkalmi kalandokkal pótolom az otthoni hiányát, ami jó de nekem nem az igazi. Most szeretőt keresek hátha az jobb lesz.
2024. 12. 11. szerda 07:39  #503
Tabumentes111 Tabumentes111
Én nem vagyok profi megcsaló, de egyre többször választom ezt az utat. Maga a kapcsolatom jó, de külső, és egészségi okok miatt otthon teljesen megszünt a szex. Sokat gondolkodom hogy legyen tovább, szakitsak, vagy szeretöt keressek? Mivel csak a szex hiányzik és minden más működik nem egyszerű. Most alkalmi kalandokkal pótolom az otthoni hiányát, ami jó de nekem nem az igazi. Most szeretőt keresek hátha az jobb lesz.
2024. 11. 29. péntek 19:42  #502
Riggs Riggs
Két év alatt még nem csaltad meg?
(Ez egy válasz Jatekos86 üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 07:14
Ugyanez nálunk is. Két éve semmi, csak visszautasítás. Plusz még a főzés is rám marad, viccesen meg is jegyeztem egy havernak, hogy lassan nem tud majd mivel szankcionálni, ha végre egy megcsalnám....
2024. 11. 28. csütörtök 07:14  #501
Jatekos86 Jatekos86
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 19:19
Az megcsalásnak számit ha otthon már évek ota nincs szex és másnál keresem ami hiányzik?
2024. 11. 18. hétfő 19:19  #500
Riggs Riggs
Az megcsalásnak számit ha otthon már évek ota nincs szex és másnál keresem ami hiányzik?
2024. 10. 20. vasárnap 09:16  #499
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Ehhez kapcsolódó,
most került a figyelmembe az a fogalom, hogy
kandualizmus.
Ami azon "perverzio" hogy a férj izgalmát leli a megcsalt szerepében.
Nem pontosan ugyanaz mint a cuckold. Cuckold az ilyen vágyak szexuálisan történő megélése, ahol a játék csak ott és csak akkor történik, érzelmi jellegű töltettel nem bír.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 16. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 16. szerda 21:42
11 éve vagyunk együtt.
5 éve kezdtünk el nyitni, bevenni hölgyet edesharmasozni.
Több esetben is kialakult kapcsolati igényem a partnerrel, amit a feleségem nem tudott sem kezelni sem tolerálni.
Később azt gondoltam hogy poliamor kapcsolatban éljünk, , de a feleségem ezzel sem tudott azonosulni.
Voltunk parterapian, felmerült a szakítás gondolata is.
Volt időszak amikor elindultunk a nyitott házasság irányába, ahol mindketten kialakitunk külső kapcsolatokat.
De ezzel sem szimpatizált a feleségem.
Most jelenleg, ahogy én fogalmaztam, "nevelesi célzattal történő hűségre szoktatasom" zajlik, ami azt jelenti hogy az én kérésemre csak ő ismerkedhet, randizgat, szexelhet, sőt az én elképzelésem szerint szerelembe is eshet, en mindenről tudok, segítem és támogatom az ismerkedesekben, és hűséges megcsalt férjként mindent megadok neki.
Számomra ez furcsa módon izgalmas, izgató, belevisz a kapcsolatunkba kiszámíthatatlanságot és spontaneitast, és más színben is láthatom a feleségemet ami szexuálisan vonzó színben tünteti fel.
A cuckold 3as megélése is tervben van, némi forced bi jelleggel.
Szóval szamomra a megcsalás ebben a formában nem megcsalás hiszen etikusan és biztonságos mederben zajlik, de ugyanakkor érzelmi és szexuális többlet téren a kapcsolatunk javára tud szolgálni.
2024. 10. 19. szombat 19:26  #498
nagyrobert nagyrobert
Az se semmi èn csak nyalàst nèztem vègig
(Ez egy válasz Atis4344 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 15:51
Imádtam és nagyon izgatott hogy a szálkás haverom egy órán át baszta a csajom én meg lestem őket.állt a farkam berugva
2024. 10. 16. szerda 22:15  #497
Hiperaktív18 Hiperaktív18
Szerintem ha szívből szeretjük egymást az a lényeg,a szex csak szex plussz élvezet.
2024. 10. 16. szerda 21:42  #496
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
11 éve vagyunk együtt.
5 éve kezdtünk el nyitni, bevenni hölgyet edesharmasozni.
Több esetben is kialakult kapcsolati igényem a partnerrel, amit a feleségem nem tudott sem kezelni sem tolerálni.
Később azt gondoltam hogy poliamor kapcsolatban éljünk, , de a feleségem ezzel sem tudott azonosulni.
Voltunk parterapian, felmerült a szakítás gondolata is.
Volt időszak amikor elindultunk a nyitott házasság irányába, ahol mindketten kialakitunk külső kapcsolatokat.
De ezzel sem szimpatizált a feleségem.
Most jelenleg, ahogy én fogalmaztam, "nevelesi célzattal történő hűségre szoktatasom" zajlik, ami azt jelenti hogy az én kérésemre csak ő ismerkedhet, randizgat, szexelhet, sőt az én elképzelésem szerint szerelembe is eshet, en mindenről tudok, segítem és támogatom az ismerkedesekben, és hűséges megcsalt férjként mindent megadok neki.
Számomra ez furcsa módon izgalmas, izgató, belevisz a kapcsolatunkba kiszámíthatatlanságot és spontaneitast, és más színben is láthatom a feleségemet ami szexuálisan vonzó színben tünteti fel.
A cuckold 3as megélése is tervben van, némi forced bi jelleggel.
Szóval szamomra a megcsalás ebben a formában nem megcsalás hiszen etikusan és biztonságos mederben zajlik, de ugyanakkor érzelmi és szexuális többlet téren a kapcsolatunk javára tud szolgálni.
2024. 08. 15. csütörtök 21:30  #495
Im1982 Im1982
Egyből befejezem az illettő nővel ha komoly kapcsolatban élünk amennyiben a megcsalás ténye bebizonyosodik
Ha nyitott a kapcsolat vagy laza akkor nem érdekes
2024. 08. 07. szerda 06:06  #494
gerzegu54 gerzegu54
Mikor mar azt gondoltam jobb lesz azt vettem eszre megint ossze nezegetnek mosolyognak. De mikor dughatnak. Nem tudom. Valamikor biztosan. Teli a ház zugokkal, raktárakkal
2024. 07. 27. szombat 07:15  #493
gerzegu54 gerzegu54
Szoval nem ertem. Mindent tagad ugyanakkor rendre osszneznek. Szemeznek. Mosolyognak allandoan egymasra. Nezegetik egymast. Mit csinaljak. Bele őrulok. De izgat is
2024. 07. 14. vasárnap 09:00  #492
nagyrobert nagyrobert
nem semmi sztori nálunk is lebuktak hazudozott is pedig ha elmondja még szét is húzom hogy betolja
(Ez egy válasz debrecenipasi21 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 16:35
2023. Júliusában megcsalt a feleségem! Hogyan éltem meg? Lássuk csak!
Előzménye: Mérges volt rám nagyon. Később persze belátta, hogy nem az én hibám volt. A lényeg összefeküdt a szembeszomszéd sráccal jó pár alkalommal. A srácnak van barátnője.
Feleségem elment október elején céges buliba, be is csípett nagyon. Hazajött lefeküdt aludni, telefonjában pedig úgy hagyta az internetet aztán arra lettem figyelmes, hogy pittyeg. Láttam a szomszéd srác, mondom írok neki hogy alszik, ekkor olvastam bele az üzenetváltásaikba. Júliusig szépen visszakövettem az eseményeket. (Más emberekkel való üzenetváltásokba is bele olvastam, szerintem mással is megcsalt, de azokat nem vallotta be) Mondanom se kell kicsit ideges lettem, de nem haragudtam hanem gondoltam most van egy aduászom! 2 órát fetrengtem mellette az ágyban, gondolkodtam hogyan szembesítsem vele. Az lett a vége, hogy elkezdtem kényeztetni miközben aludt, aztán még félig bódult állapotában hajnal négykor jól megdugtam. Mikor végeztünk közöltem vele, hogy tudom mi történt köztük. Erre ő, nem is csalt meg, meg blablabla. Mondom neki ott van a telefonodban. Ekkor vallotta be, hogy háromszor lefeküdtek egymással. Mondom neki az a három volt vagy hat alkalom is, plusz egész decemberig tervezték hogy összefekszenekmajd. Lényeg, mondtam neki hogy ha szólt volna mit szeretne, az nem megcsalás. De mivel nem szólt így megcsalásnak minősítem! Mondtam neki, ha máskor szeretne mással ágyba bújni, szóljon előre. Én lazán képzeltem ezt a dolgot, mivel öt évig voltam egy pár házibarátja. Célom, hogy párommal is bevonjunk másokat a kapcsolatunkba, de jelenleg megint nem nyitott erre. Kislányunk megfogantatása előtt nézelődtem ideális jelölt iránt mert zöld utat adott, de nem vontunk be senkit se kapcsolatunkba. Remélem hamarosan eljön ez az idő. Sőt mondta nekem, hogy nyugodtan kalandozhatok én is, nem lesz mérges. Ennek ellenére nem létesítettem még kapcsolatot mással/másokkal. Mi lazán kezeltük ezt a dolgot, nagyon lazán!
2024. 07. 14. vasárnap 08:56  #491
nagyrobert nagyrobert
uha az se rossz
(Ez egy válasz Atis4344 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 15:51
Imádtam és nagyon izgatott hogy a szálkás haverom egy órán át baszta a csajom én meg lestem őket.állt a farkam berugva
2024. 07. 12. péntek 15:51  #490
Atis4344 Atis4344
2024. 07. 07. vasárnap 23:10  #489
gerzegu54 gerzegu54
Megszokom lassan. Miutan ugysem tudok ellene tenni ugy teszek mint ha nem tudnek rola. Keresek inkabbb egy puncit
2024. 06. 21. péntek 23:54  #488
albes albes
Bocs az ékezetek miatt
(Ez egy válasz albes üzenetére (2024. 06. 21. péntek 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 23:53
Én azt nem értem meg ha egy no meg tudja hogy meg van csapva akkor mi tudd benne fel ébredni hogy az aki nem kívánta a szexet át vált és Tibet akar és többet ad és vadabbül szexel mint valaha
2024. 06. 21. péntek 23:53  #487
albes albes
Én azt nem értem meg ha egy no meg tudja hogy meg van csapva akkor mi tudd benne fel ébredni hogy az aki nem kívánta a szexet át vált és Tibet akar és többet ad és vadabbül szexel mint valaha
2024. 06. 21. péntek 23:33  #486
gerzegu54 gerzegu54
Na azt hiszem vége. Illetvetortént valami. Elmentek egymas mellettedmegsimogatták egymast. Pontugy utem es lattam. Szerintem ha uton vagyok a lakasba is beengedi.
/ 26