Ma ota
Megnéztem az adatlapom, hogy szerinte mikor kezdtem.
Sajnos abból nem lettem okosabb, merthogy abban 2007 februárja szerepel. Viszont biztos vagyok benne, hogy pl, a 2004 februári farsangi bulin ott voltunk. S ez csak úgy lehetséges, ha akkor már fórumoztam.
Pontosan nem tudom, de kb 2003 nyár vége-ősze óta vagyok itt. Hol sűrűbben, hol ritkábban. Néha csak beleolvasgatva a fórumba... De azért vagyok
Sajnos abból nem lettem okosabb, merthogy abban 2007 februárja szerepel. Viszont biztos vagyok benne, hogy pl, a 2004 februári farsangi bulin ott voltunk. S ez csak úgy lehetséges, ha akkor már fórumoztam.
Pontosan nem tudom, de kb 2003 nyár vége-ősze óta vagyok itt. Hol sűrűbben, hol ritkábban. Néha csak beleolvasgatva a fórumba... De azért vagyok
Pont ma egy éve kezdtem,egy akkoriban nyílt (már kissé elsüllyedt) topicban és azóta is (kisebb-nagyobb) rendszerességgel itt vagyok(előtte éveken át "csak" olvasgattam a hsz-okat)!
na én nagyon bátor vagyok
Mik a jövő heti lottószámok ?????? (Ez egy válasz menyus30 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mik a jövő heti lottószámok ?????? (Ez egy válasz menyus30 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg bátran mondom hogy evell a nick nével 2006.07.26 volt az első hsz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 14:14
bátran kérdezem, hogy ha először vagy itt, akkor miért nem nézed meg hogyan is működnek a dolgok?
bátran kérdezem, hogy ha először vagy itt, akkor miért nem nézed meg hogyan is működnek a dolgok?
(Ez egy válasz menyus30 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
kérdezzetek bártran amit akartok
hali minden fórumozonak én még most vagyok itt előszőr remélem nem utoljára hali nektek
szerintem oda is visszafogadnának, ha betartanád a "játékszabályokat"
addig is jó fórumozást (Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 08. 13. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
addig is jó fórumozást (Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 08. 13. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 09:07
olvasgatni olvasgattam, de írogatni azóta, mióta a csetről tiltottak
ebben igazad van...nekem is ez az elvem...de...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (242983)
2008. 04. 13. vasárnap 22:52
akinek nem inge nem veszi magára!
olvasgatni olvasgattam, de írogatni azóta, mióta a csetről tiltottak
kb csak fórum miatt vagyok itt.
elég régóta. csak régen másképp.
elég régóta. csak régen másképp.
akinek nem inge nem veszi magára!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 22:35
nem a legszerencsésebb bemutatkozás, és lekezelése egyes fórumozótársaidnak, de a lelked legyen rajta
nem a legszerencsésebb bemutatkozás, és lekezelése egyes fórumozótársaidnak, de a lelked legyen rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (242983)
2008. 04. 13. vasárnap 22:21
én is csak pár napja kezdtem nem tünik rossznak csak ugy látom van egy két tuskó akiben még a láncfürész is lefulladna de majd kialakul,csak lehetne több csaj.
én is csak pár napja kezdtem nem tünik rossznak csak ugy látom van egy két tuskó akiben még a láncfürész is lefulladna de majd kialakul,csak lehetne több csaj.
csak most kezdtem!
Hát első hozzászólásom.majd igyekszem
A hozzászólásokat már évek óta olvasgatom,de csak kb. fél éve írogatok ide,kisebb-nagyobb rendszerességgel.
...amikor belépek GG-re általában ez az első amit megnézek,mégha nem is irok bele...kb.14 hónapja
ne is!
Te egy kincs vagy a Gg életében, mint a csetten, mint a fórumban!
Te egy kincs vagy a Gg életében, mint a csetten, mint a fórumban!