Köszönöm!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 10. 01. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Köszönöm, igyekeztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 01. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jól megfogalmaztad!
Törölt felhasználó (7453)
2011. 10. 01. szombat 09:16
![worship](images/smilies/worship.gif)
Gratula! Korrekt megfogalmazás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 30. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (821125)
2011. 09. 30. péntek 21:03
Nem hinném, legfeljebb ad egy kis önbizalmat. Mindenkiben van szerintem perverzitás, csak van aki bevallja, mások elhallgatják. Ennyi. Teljesen természetes dolog a szexualitás, kiváncsiak vagyunk mindenre és mindenkire, még akkor is, ha kapcsolatunk van, normális szerintem. Csak mióta létezik az Internet, azóta kinyílt a világ és több a lehetőség és még az anonimitásod is megtarthatod, ha akarod, ha csupán csak nézelődsz, tájékozódni akarsz vagy egyszerűen szórakoztatni magad. Szerintem ez nagyon jó dolog, nem beszélve arról, hogy akinek szüksége van rá, az eséllyel indul, hogy legalább valaki meghallgassa a vágyait és talán szerencséje is lesz.
Amellett pedig kapsz egy kis bátorítást,mert szembesülsz vele, hogy nem te vagy az egyetlen ember a földön, aki imádja a szexet.
Törölt felhasználó (821125)
2011. 09. 30. péntek 21:03
Nem hinném, legfeljebb ad egy kis önbizalmat. Mindenkiben van szerintem perverzitás, csak van aki bevallja, mások elhallgatják. Ennyi. Teljesen természetes dolog a szexualitás, kiváncsiak vagyunk mindenre és mindenkire, még akkor is, ha kapcsolatunk van, normális szerintem. Csak mióta létezik az Internet, azóta kinyílt a világ és több a lehetőség és még az anonimitásod is megtarthatod, ha akarod, ha csupán csak nézelődsz, tájékozódni akarsz vagy egyszerűen szórakoztatni magad. Szerintem ez nagyon jó dolog, nem beszélve arról, hogy akinek szüksége van rá, az eséllyel indul, hogy legalább valaki meghallgassa a vágyait és talán szerencséje is lesz.
Amellett pedig kapsz egy kis bátorítást,mert szembesülsz vele, hogy nem te vagy az egyetlen ember a földön, aki imádja a szexet.
Én is így gondolom! Sőt ötleteket és újdonságokat is talál az ember amivel színesíteni tudja a mindennapokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2011. 09. 03. szombat 20:16
Szerintem nem perverzebbé, hanem nyitottabbá...
Hol is kezdődik a perverz kategória? Ha tegyük fel mindenki csak szemben szeretkezik, én pedig hátulról, akkor én már nem vagyok átlagos. Tehát kicsit perverz?
mi is
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek
Talán nem is perverzebbé tesz, csak mivel minden könnyebben elérhetővéválik,emeli az ingerküszöböt...
minden topikban ilyen kulturált értelmes hozzászólások kellenének, volt aki nagyon jókat mondott.....respect
Nem perverzé hanem függővé.
Dehogy!!!
Neeeem! Szerintem, mi tettük azzá a netet!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nyitottabbá tesz s ezáltal őszintébbé is. Persze, akik nem értik, sokszor megbotránkoznak. Csak tudnám miért.
Akiben van hajlam a perverzitásra, az előbb-utóbb azzá válik. Ha nézi a netet, ha nem.
A net előtt is voltak perverz, abberrált emberek. Lehet, hogy a net elterjedésével többen lesznek, de arról nem a net tehet.
A net előtt is voltak perverz, abberrált emberek. Lehet, hogy a net elterjedésével többen lesznek, de arról nem a net tehet.
netezz te is, együtt lesztek perverzek...
komolyra fordítva: amit említesz, az a net legnagyobb hibája szex-szempontból: kitágítja a fantáziát és irreális képzetekbe sodor
(Ez egy válasz tatikap üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2007. 08. 13. hétfő 22:00
Na ja! Nekem meg kissebségi érzésem van, mert a pasim "netezget", és hiába vagyok nyitott sok mindenre, ha ő a fantáziáiban mindig többet akar,mint amit én meg tudok valósítani.
Na ja! Nekem meg kissebségi érzésem van, mert a pasim "netezget", és hiába vagyok nyitott sok mindenre, ha ő a fantáziáiban mindig többet akar,mint amit én meg tudok valósítani.
Az emberben sok minden benne van, amit a net segít kihozni, mert könnyebben hozzáférhetővé teszi azokat a forrásokat, amelyek hatására ötletekhez jut az ember. De hogy perverzebbé tesz-e? Szerintem nem, sokkal inkább felszabadulttá és ötletgazdaggá...