Szia! Nem nem kapsz de nem is kell a gyógyulás tőled függ de kb 4-6 hét ezze számolj
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 04. 02. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 06:34
Évek óta szeretnék egy frenulum piercinget, még érik bennem a dolog. Mennyi idő szükséges a gyógyuláshoz? Kapsz valami érzéstelenitőt a szúrás előtt?
Évek óta szeretnék egy frenulum piercinget, még érik bennem a dolog. Mennyi idő szükséges a gyógyuláshoz? Kapsz valami érzéstelenitőt a szúrás előtt?
Sziasztok
Nekem van 1 Frenulum ès 1 mell Piercing meg egy kèt Tattoos
Nekem van 1 Frenulum ès 1 mell Piercing meg egy kèt Tattoos
(Ez egy válasz Krisz1980 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 10:09
Sziasztok!
Van 1 frenumom és 3 hafadám...a pubicom az kilökődött
Szuper
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szépen köszönjük
(Ez egy válasz Zeppelin üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jók a piercingjeitek!
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 31. vasárnap 08:30
Sziasztok! Nekünk van mindenből Tatoo is intim piercing is és ismerkedünk hozzank hasonló intim piercingesekkel
Nekem intim piercing punciban, illetve 6 db tetkó.
Sziasztok!
Sziasztok! Nekünk van mindenből Tatoo is intim piercing is és ismerkedünk hozzank hasonló intim piercingesekkel
Nincs általános recept. Kinek-melyik.
Ha van a partnernek nyelvpiercingje, a karikát nem javaslom. Ha összeakad a két ékszer, nem kellemes.
A patkót, nagyobb golyóval érdemes kiprbálni, vagy a pálcát szintén nagyobb golyóval.
Mondjuk nekem 2mm vastag patkó ékszer van ott is, a PA-m is az, arra hamarabb van nagyobbacska golyó. (Ez egy válasz la2020princess üzenetére (2024. 02. 16. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van a partnernek nyelvpiercingje, a karikát nem javaslom. Ha összeakad a két ékszer, nem kellemes.
A patkót, nagyobb golyóval érdemes kiprbálni, vagy a pálcát szintén nagyobb golyóval.
Mondjuk nekem 2mm vastag patkó ékszer van ott is, a PA-m is az, arra hamarabb van nagyobbacska golyó. (Ez egy válasz la2020princess üzenetére (2024. 02. 16. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 16. péntek 18:12
Sziasztok! Segítséget kérnék, tapasztalatok alapján a frenulumba helyezett piercing melyik biztosítja a legjobb élvezetet a hölgyeknek (milyen alakú pl. banán, karika, patkó és mekkora, milyen méretű), illetve természetesen az orális örömről se szeretnék lemondani
Sziasztok! Segítséget kérnék, tapasztalatok alapján a frenulumba helyezett piercing melyik biztosítja a legjobb élvezetet a hölgyeknek (milyen alakú pl. banán, karika, patkó és mekkora, milyen méretű), illetve természetesen az orális örömről se szeretnék lemondani
Piercingből van itt-ott több is, tetoválás is, csak az nem intim..............
Nekem a fityma fékembe volt karika, nagyon izgató a nők részére a látványa, de izgató hatása van rám is és a páromra is érezte ahogy csúzik a hüvelyben , azt mondta hogy fura érzés de nagyon jó érzés.
Pedig ha jó helyre teszitek, még őt is stimulálná valószinűleg. Én szeretem a sajátomat.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 02. 24. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 24. szerda 06:58
Nekem tetszik a punci piercing, meg punci tetkó is, sajnos a Párom nem szeretne :(
Nekem tetszik a punci piercing, meg punci tetkó is, sajnos a Párom nem szeretne :(
Izgalmas lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4409242)
2021. 02. 21. vasárnap 07:17
Rosienak a mellbimbóiban van piercing Imádjuk!
Rosienak a mellbimbóiban van piercing Imádjuk!
Helli írj ránk
(Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2021. 02. 20. szombat 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 20. szombat 02:50
Hello.
Szeretnék a farkamba egy piercinget csináltatni,
Olyan srác tanácsàt kernèm,akinek van ès elmondanà nekem a velejárókat.
Kit ajánlanátok az elkészítésére Budapesten,akár szalon akár magánemberkent aki képbe van ezekkel? Koszi
Kit ajánlanátok az elkészítésére Budapesten,akár szalon akár magánemberkent aki képbe van ezekkel? Koszi
Üdv,én magamnak csináltam ment könnyen szeretem nagyon sokkal jobban élvezek vele.
(Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2021. 02. 20. szombat 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 20. szombat 02:50
Hello.