Így igaz...A tapsztalat vagy mi a fene,de nekem aktus közben sokszor van un. belső orgazmusom..az érzés szinte ugyanolyan amikor elspriccensz....Előnye az órákig tartó sex...nekem nemrég volt 9 órás kevés cigiszünetekkel,való sex csatám..a végén GIGA orgazmussal
(Ez egy válasz seximado73 üzenetére (2017. 12. 23. szombat 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 23. szombat 03:05
Ezt fejben kell tudni irányítani. Nincs rá jó vagy rossz válasz. Meg kell tanulni és alkalmazni a technikát.
Tegnap és tegnap előtt érdekes dolog történt.a munkahelyemen flörtölök egy lánnyal egy ideje (van párom,de nyitott kapcsolatban vagyunk).szerdán végre kicsit tovább jutottunk.munka után bent maradtunk,egymásnak estünk.Kezdtem vetköztetni,de mondta hogy most nem lehet,megvan neki...aztán rámmosolygott és azt mondta h ne aggódjak,szivesen leszop.természetesen nagyon beindiltam,bár a puncijára nagyon kiváncsi voltam,de ígyis azonall felállt a farkam.Elémtérdelt,lehuzta a gatyám és szopni kezdett.Már akkor éreztem hogy ez nem fog sokáig tartani,de kb 10 másodperc múlva tövig bekapta és akkor eldurrantam.arra se volt idöm hogy jelezzem hogy jön.ebböl mondjuk nem volt gond,nyelte szó nélkül.én bocsánatot kéetem,mondtam neki hogy rég voltam növel (igazából előző este voltam a párommal,aznap reggel meg kivertem.).egyszerüen nem birtam tovább.Tegnap szó szerint ugyanez történt,annyi különbséggel,hogy most rögtön torokra vette és azonnal telespricceltem a száját..miközben benyeltebtövig,valahogy a nyelvével olyat rezegtetett hogy azonnal elmentem.na ezt már nem tudtam kimagyarázni.ma elvileg megdugom,már jött reggel az üzenet hogy most borotvákta le punciját,és egész nap bugyi nélkül lesz.hát kicsit tartok töle,hogy a pubcijában még ennyire se fogom bírni...nagyon be vagyok izgulva
Az alkohollal már többször befürödtem, mert gondoltam gyorsan szintre hozom magam és utána sokáig fogom bírni, de túl ittam magam és elaludtam. Elszorításos módszer hatásos, de meg kell szakítani a szexet és akkor a partnerem is kizökken, ezért kipróbáltam egy késleltető szert. Rákerestem a neten ilyen szerekre és rendeltem is a www.maszkulin.hu oldalról, méghozzá pjur@ Superhero Strong spray volt a termék. Kb. 10 perccel mielőtt elkezdtük a barátnőmmel az akciót befújtam a szerszámot és nem a megszokott pár perces menet volt. Elég király érzés kapott el a szex után és a párom is boldogan kapkodta a levegőt mellettem.
Sziasztok
Az oldalon "reklámozott" Kamagra"val mik a tapasztalatairól?
Köszi a válaszokat.
Az oldalon "reklámozott" Kamagra"val mik a tapasztalatairól?
Köszi a válaszokat.
Piával vigyázni kell, nehogy átess a ló másik oldalára
Az alkohol is jó tényleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1602422)
2017. 12. 28. csütörtök 06:14
Az tuti de a kétes eredetű gyógyszerek is valahogyan bejutnak ide, és itt nagyon valószínű hogy a tiltás fokozza a fogyasztást illetve valószínű hogy a nagy gyártók hozzák be ezeket a termékeket ide ekkora mennyiségben amit ugy kint más néven szabadon árulhat, csak itt mo-van tiltva.
Ez fura egyébként, mert sokan arra panaszkodnak, hogy gumival nem úgy érzik és tovább bírják.
Mivel én sem használok gumit a párommal, csak a kapcsolatunk elején használtunk, ami sok-sok éve volt már. Mivel a gumi mentes használat vált szokássá, így ha valami miatt szóba kerül, hogy gumiba kell bújni, akkor rettentően elkezd izgatni. Már maga a gondolat is izgató, pedig még elő sem került a munkaruha vagy a szerszám.
Arra akarok kilyukadni a magam tapasztalatai alapján, hogy mivel szokássá vált a rendszeres gumi mentes szex, így a gumis szex izgat jobban, izgatóbban hat. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivel én sem használok gumit a párommal, csak a kapcsolatunk elején használtunk, ami sok-sok éve volt már. Mivel a gumi mentes használat vált szokássá, így ha valami miatt szóba kerül, hogy gumiba kell bújni, akkor rettentően elkezd izgatni. Már maga a gondolat is izgató, pedig még elő sem került a munkaruha vagy a szerszám.
Arra akarok kilyukadni a magam tapasztalatai alapján, hogy mivel szokássá vált a rendszeres gumi mentes szex, így a gumis szex izgat jobban, izgatóbban hat. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1129562)
2017. 12. 28. csütörtök 13:08
Én ha a barátnőmmel vagyok sokáig bírom, viszont más nőknél van hogy elég hamar elsülök, bár ilyenkor óvszert használok. Tippek esetleg hogyan lehetne javítani ezen vagy az óvszer miatt lehetne?
Én ha a barátnőmmel vagyok sokáig bírom, viszont más nőknél van hogy elég hamar elsülök, bár ilyenkor óvszert használok. Tippek esetleg hogyan lehetne javítani ezen vagy az óvszer miatt lehetne?
Nekem egy két pohár vörösbor bevált
Az tuti de a kétes eredetű gyógyszerek is valahogyan bejutnak ide, és itt nagyon valószínű hogy a tiltás fokozza a fogyasztást illetve valószínű hogy a nagy gyártók hozzák be ezeket a termékeket ide ekkora mennyiségben amit ugy kint más néven szabadon árulhat, csak itt mo-van tiltva.
(Ez egy válasz peti099p üzenetére (2017. 12. 15. péntek 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 15. péntek 01:42
1. Orvos - kivizsgálás - gyógyszertár!
2. Röszkei fináncok
3. Bármelyik piacon + bármelyik fórumban eredetinek kikiáltott, ám de erősen kétes (balkáni) eredetű "gyógyszerek"
Egyik sem egyszerű sztori, de valamelyikben kevesebb a kockázat
2. Röszkei fináncok
3. Bármelyik piacon + bármelyik fórumban eredetinek kikiáltott, ám de erősen kétes (balkáni) eredetű "gyógyszerek"
Unszimpatikus politikus beszédére kell gondolni,és máris késik az ejakuláció.Rosszabb esetben erekció sem lesz.
Egyetértek! A rendszeres szex valóban nagyon sokat tud javítani a helyzeten!
A saját tapasztalatom az, hogy ha van partnerem akivel rendszeresen (naponta) együtt vagyok, akkor nagyon jól kitolódik az idő. Amikor nincs senkim egy ideig, akkor gyorsabb vagyok, mivel kivagyok éhezve.
Szóval nálam elég a gyakorlás, hogy újra formába jöjjek
Gyógyszert nem biztos, hogy szívesen szednék be azért, mert valamit ígérnek kétes hírnevű gyártók.
Szóval nálam elég a gyakorlás, hogy újra formába jöjjek
Gyógyszert nem biztos, hogy szívesen szednék be azért, mert valamit ígérnek kétes hírnevű gyártók.
Értem, amiről beszélsz. Hasonló eset történt már velem is, de nekem csak egy partnerem volt/lett volna. Próbáltam szedni ilyen kapszulákat, de sz..rt sem értek egyik sem. Amúgy sem hiszek abban, hogy mindennel azonnal a májunkat kell terhelni, különösen akkor nem, ha nem is úgy hat, ahogyan várnánk.És igazán abban sem tudtam hinni, hogy erre van valami megoldás. De mivel volt gondom vele, szexelni meg ugye kell, és én meg csak durrogtam, valamit muszáj volt lépnem, és így jött a helyileg ható akármi, bármi, csak valami most már jó legyen. Próbálkozgatások, felsülések, dirr-durr, és rengeteg égés után ez lett a vége. Én csak ezt!
(Ez egy válasz Pixieszökevény üzenetére (2017. 12. 23. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 23. szombat 21:41
A "csodaszerekkel" vigyázni.Egyszer lehetőségem volt 2 leányzóhoz-fizetős-az egyiknél visszatérő vendég voltam,de mivel angliába költözött a szintén szakmabéli barátnőjéhez akart átvezetni egy hármas együttléttel.Na itt nagyot akartam alkotni,irány a szexshop,ahol vettem egy doboz Dr Ha.. tablettát-mivel ezt ajánlották.Eljött a nagy nap,útközben vettem be hogy az előirt időpontot betartsam,de valahogy még annyit sem birtam mint nélküle.Érzékelés gyenge,pulzus szapora,semmivel sem birtam többet,ráadásul a "pótjelölt"lánnyal sem voltunk szimpatikusak egymásnak.Kinos volt!!Talán még ha elmentem volna havat lapátolni az is élvezetesebb lett volna ettől. Viszont miután hazaértem,2,5-3 napig le sem lehetett volna lőni,csak akkor már nem volt kivel.... Mondhatni úgy voltam mint Torrente a 3. részben amikor bevette a "vinagrát",,,ez most kinek jó?''''''' Röviden,egy próba nem árt előtte ha olyat tervezünk amihez nem mindennap jutunk hozzá.
Én is ugyan ebben a cipőben járok. Bírni kellene tovább de hogyan vagy mivel ?! nem egyszerű............
A "csodaszerekkel" vigyázni.Egyszer lehetőségem volt 2 leányzóhoz-fizetős-az egyiknél visszatérő vendég voltam,de mivel angliába költözött a szintén szakmabéli barátnőjéhez akart átvezetni egy hármas együttléttel.Na itt nagyot akartam alkotni,irány a szexshop,ahol vettem egy doboz Dr Ha.. tablettát-mivel ezt ajánlották.Eljött a nagy nap,útközben vettem be hogy az előirt időpontot betartsam,de valahogy még annyit sem birtam mint nélküle.Érzékelés gyenge,pulzus szapora,semmivel sem birtam többet,ráadásul a "pótjelölt"lánnyal sem voltunk szimpatikusak egymásnak.Kinos volt!!Talán még ha elmentem volna havat lapátolni az is élvezetesebb lett volna ettől. Viszont miután hazaértem,2,5-3 napig le sem lehetett volna lőni,csak akkor már nem volt kivel.... Mondhatni úgy voltam mint Torrente a 3. részben amikor bevette a "vinagrát",,,ez most kinek jó?''''''' Röviden,egy próba nem árt előtte ha olyat tervezünk amihez nem mindennap jutunk hozzá.
Erre való a kispárna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1600462)
2017. 07. 19. szerda 17:58
Válasszatok nagyon csúnya partnert és garantálom, hogy jó darabig nem élveztek el!!
Ezt fejben kell tudni irányítani. Nincs rá jó vagy rossz válasz. Meg kell tanulni és alkalmazni a technikát.
Sok jót olvastam a Pjur Superhero-ról, ezért én a szokásos oldalról azt próbáltam ki ősszel, és bár a válogatottat nem próbáltam még soha, de ez nekem eléggé hatott - meglepően jól. Ennyit nem vártam tőle. Meg amitől én tartottam, hogy nem fogom élvezni, az sem következett be.
Ez volt az:
Ez volt az:
1. Orvos - kivizsgálás - gyógyszertár!
2. Röszkei fináncok
2. Röszkei fináncok