Ez nekünk,de inkább nekem FF I meglepő,h Diósjenő van a tali!!Mellette lakunk 12km re és bármi esemény van Pestre kell utazni ez lenne az úgymond megszokott és ez így jó is és meglepő is.Azt elárulná valaki,h Jenőn hol szokott lenni a tali???
Én most jöttem haza onnan.Hárman voltunk csak soló fiúk..A többi pár volt..Szuper társaság volt ott!!Sokan síránkoznak itt .Ell kell jönni és meglátod milyen jó a hangulat!!!
Sziasztok! Páran azok közül akik szerettek volna, nem tudnak eljönni a hétvégi gg találkozóra Diósjenőre így most felszabadult néhány hely és itt az alkalom azoknak akik szeretnének másokkal megismerkedni. Most még lehet jelentkezni! ))
Az idei második őszi találkozó szept.21-23 Diósjenő
2018 05 11 12 13 az idei idő pont
http://www.goldengate.hu/forum/tema/479612-2018-gg-tali
Sziasztok! Ez a tavalyi időpont nem???
Újra él a regisztrációnk Ott leszünk
Én szeretnék ott lenni…
Én szeretnék ott lenni…
sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal asszonyokkal . Nagyon izgatnak a Milfek . Esetleg swinger buli házibuli wellnnes minden érdekelne ami jó buli . Csoportokhoz is csatlakoznák . Diszkrét vagyok nagyon . 29 éves igényes srác vagyok . Elég mobil . Utazni tudok . Ide várom privibe az üziket vagy emailre schuster74@ és indamail.hu.
felhő ismerkedjunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 23. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1789192)
2017. 04. 23. vasárnap 14:22
Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
sziasztok! ha valakit érdekelünk. irjon priviben, mert a téma itt nem publikus
igen meg is vagy
ahoz szállást is kell foglalnod
az már biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1074662)
2017. 06. 27. kedd 16:36
A mag ott lesz
A mag ott lesz
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2017. 06. 27. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
látom nem sokan akarnak ismerkedni a gg talin : )))))))