Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2022. 08. 21. vasárnap 21:01  #619
ofrys ofrys
Engem szerencsére már többször meglepett ilyen vonatkozásban.
Először a legeslegelső hármasozásunkkor, ami a legjobb haverommal történt. A barátommal előzetesen arra számítottunk, hogy ő legjobb esetben is szemlélő lesz, esetleg simogatja közben a páromat, és talán a végén nem lesz ellenére a páromnak, hogy minket nézve kiveri magának. Ehhez képest miután a párom háromszor, majd én is elmentem, a párom ráfordult a haveromra és gyönyörűen leszopta, úgy, hogy közben én még egyszer kielégítettem kézzel hátulról. Aztán amikor ketten zuhanyoztunk utána, szólt, hogy hívjuk be a haveromat is... Másnap beszélgetve a haverommal, el se hittük, hogy ez megtörtént.
Aztán egyszer kapacitáltam a haveromat, hogy a párom egyedül van otthon, menjen el, és ajánlja fel, hogy az előző hármasozásnál elmaradt nyalást pótolja. Titkon reméltem, hogy összejön, de azért az is meglepett, hogy belement a párom. Persze nem csak egy nyalás lett...
Nemrég meg a Duna parton lepett meg, amikor egy idegen srácot nem küldött el, amikor mellé telepedve nyíltan játszott az álló farkával, miközben dicsérte a párom idomait. A srác kérlelte, hogy nyissa szét kicsit a combjait, de nem tette meg. Na, és akkor esett le az állam, amikor egyszer csak megkérdezte a párom a sráctól, hogy tulajdonképpen mit akar. Hogy ő csináljon valamit a srácnak, vagy a srác akar valamit vele. Amikor az azt mondta, hogy meg szeretné puszilni a punciját, akkor bár azt nem engedte, de láthatóan megnyugodott, hogy nem csak önző módon pl. egy szopást akar. Aztán folytatódott a hüledezésem, amikor miután két oldalt mellette feküdtünk, és vertük magunknak, a párom megkérdezte tőlem, hogy nedves-e neki lent. A srác már húzódott is középre, mert tudta, hogy megkapja a várt betekintést. Persze nem csak a nyilvánvaló nedvességet ellenőriztem, hanem elkezdtem kézzel izgatni a párom csiklóját. Már többször a csúcs közelébe jutott, de aztán elmenni csak úgy tudott, amikor a lábai közé hasaltam, és elkezdtem neki nyalni. Így már nagyon hamar elélvezett, de még hogy! A szokásosnál is hosszabban és jóval hangosabban. Vonaglott és szinte kiabált. Kérdezte is utána, hogy nem hallhatták-e a szembe parton a horgászok. Azt válaszoltam, hogy nem, de amúgy biztos voltam benne, mert előtte néha mi is hallottuk, szinte érthetően az ő beszédüket. Az orgazmusa után én mellétérdeltem, és egy jó nagy adagot lőttem a hasára és a melleire, a srác meg a saját hasára, akinek az beterítette az egész mellkasát, felment a nyakáig is, nagyon kontrasztosan látszott a barna bőrén. Közben a párom az én ondómat simogatta szét a mellein, némi vizes homokkal keverve. Izgalmas volt látni ezt, ahogy a pihegő párom mellett egy még merev farkú férfi fekszik, ő is és a párom is beterítve ondóval, mindez a szabadban, ahol bárki megláthatott volna minket. Egyébként a helyszín elég közel van az M9-es hídhoz. A szalagkorláton autók nem nagyon látnak át, de az akció közben volt olyan kamionos, aki hosszan dudált, mert láthatott jól mindent...
2022. 08. 21. vasárnap 18:27  #618
Bmwpower523 Bmwpower523
És mi hozta ki belőle ezt a változást szerinted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1590812)
2022. 08. 21. vasárnap 13:26
Engem az hogy a feleségem alig akart szopni most meg napi 1x vagy 2xszinte könyörög hogy le szophasson és már ki szívja belőlem az utolsó cseppet is.
2022. 08. 21. vasárnap 13:26  #617
Törölt felhasználó (1590812)
Engem az hogy a feleségem alig akart szopni most meg napi 1x vagy 2xszinte könyörög hogy le szophasson és már ki szívja belőlem az utolsó cseppet is.
2022. 08. 21. vasárnap 11:38  #616
kameraman1 kameraman1
Az mindenképpen meglepett hogy mikor megkérdeztem tőle maradna e kettesben nélkülem a barátunkkal rögtön igent mondott.
2022. 08. 21. vasárnap 09:46  #615
némó67 némó67
circling
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2022. 01. 05. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 13:25
Az lepett meg, amikor arról beszéltünk pár éve a feleségemmel, 25 év házasság után, hogy nem mer mással kikezdeni, mert nem elégedett magával. Mondtam, hogy próbáld ki, flörtölj és meglátod mi lesz? Nekem nem hitte el ha azt mondtam kifejezetten szexi és kívánatos. Azt mondta részrehajló vagyok, ami részben igaz is, mert tényleg helyes Nő. Kb. fél éven belül "felszedte" egy régi közös barátunkat. Nagyon régi a barátság és feleségem idegennel nem vállalta volna be. A srác is nagyon óvatosan közeledett, mert nem szerette volna a jó baráti kapcsolatot tönkre tenni tapintatlansággal. Viszont mint később elmondta, neki mindig is nagyon bejött a feleségem, ezért nem volt nehéz sodródni az eseményekkel, majd engedni a csábításnak. Megbeszéltek mindent és egyszer csak lefeküdtek. Az első alkalom feleségem elmondása szerint nagyon nem volt jó. A sráctól nem tudott elmenni, de annyira felcsigázta, hogy inkább hazajött és velem jutott a csúcsra. Olyanok voltak, mint két kamasz, akik akkor veszítik el a szüzességüket. Mint kiderült nekem ez nem hogy féltékenységet generált, inkább kifejezetten izgatott. Később visszament a sráchoz és rendeződött a korábbi feszültség, Kb. fél éven keresztül elég sok éjszakát nála is töltött. Nagyon izgi volt, amikor reggel hazajött és úgy "használtan" óriásiakat szeretkeztünk. Az a tudat, hogy mit műveltek, még szexibbé tette a feleségemet. Teljesen más lett a kisugárzása is, sokkal kívánatosabb és kiegyensúlyozottabb lett. Valamiért ez a dolog rá jó hatással volt. Most is borsódzik a hátam, ha eszembe jut az az időszak. Felmerült az ötlet hármasra, de a srác állítólag félt tőlem és nem merte a szituációt felvállalni. Feleségem többször is invitálta, elmondása szerint még szex közben is győzködte, hogy milyen jó lenne, de a srác nem merte bevállalni, azt mondta "kizárt részéről ez a felállás". Feleségem egyébként meglehetősen konzervatív felfogású és eljutott egy pontra amikor választania kellett, mert ez így részéről sem folytatódhatott. Nyilván a srác is nagyon figyelmes volt vele, kedves, meg minden. Ő is érezte, hogy ez kezd nem csak egy barátság szinten fenntarthatóvá válni. Nem volt nehéz döntés, dobta a srácot és élünk tovább szeretetben. Szerencsére minden rendben közöttünk és nem sérült senki, egyáltalán nem volt olyan trauma amit fel kellet volna dolgozni. Megtörtént, elmúlt és ennyi. Köztünk marad. Végül is én dumáltam belé, ami bejött neki. Azóta minden rendben megy tovább, már szóba sem kerül. Azt mondta az volt nagyon vonzó, hogy két pasi egyszerre versengett a kegyeiért, Ő pedig mindkettőnket szeretett annyira, hogy bármikor könnyedén engedett a csábításnak. A sráccal nem vagyunk rosszba, de nem is keressük egymás társaságát. Kellően távol lakik tőlünk, néha szülinapon, vagy egyéb jelesebb alkalmakkor még megy egy üdvöző jókívánság, de ennyi. Ha most is előkerülne és csábítaná a feleségem, biztosan nem beszélném le róla. Engedném, hogy ez az Ő döntése legyen, de "sajna" ez nem fog bekövetkezni... smile
2022. 08. 21. vasárnap 07:57  #614
Törölt felhasználó (3426712)
Érthető kíváncsiság. A 4-es felállás nekem abban adna a legtöbbet, ha láthatnám a páromat szex közben. Az én párom sem biszex, de szex közben őt sem zavarná ha simogatná egy nő. A másik páros hölgytagjával való szex pedig vagy kialakul köztünk de az sem csalódás ha nem.
Részemről elképesztően izgató ha érzem benne az idegen ízét (még ha az a gumi is :( )
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 11. 21. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 21. vasárnap 18:47
Az utóbbi időben a párok felé nyitottunk. Bár a feleségem nem bisex és kíváncsiságot sem érez ez iránt, egy ideje sex közben fel szokta hozni, hogy nagyon szívesen megnézné, ahogy egy masik csajjal sexelek. Míg korábban ezt mindig úgy képzeltük, hogy ő közben a pár ffi tagjával sexel, ez most hátterbe szorult. A"Szeretném látni ahogy meglovagol egy csaj, közben mellétek fekszem es símogatom ujjazom magam. Aztán lenyalatom veled és a csajjal a punciszaftos ujjaim. De a farkad is meg szeretném kóstolni miutan járt a csajban".
Hát ez meglepedt vigyor2
2022. 01. 05. szerda 13:25  #613
papi71 papi71
Az lepett meg, amikor arról beszéltünk pár éve a feleségemmel, 25 év házasság után, hogy nem mer mással kikezdeni, mert nem elégedett magával. Mondtam, hogy próbáld ki, flörtölj és meglátod mi lesz? Nekem nem hitte el ha azt mondtam kifejezetten szexi és kívánatos. Azt mondta részrehajló vagyok, ami részben igaz is, mert tényleg helyes Nő. Kb. fél éven belül "felszedte" egy régi közös barátunkat. Nagyon régi a barátság és feleségem idegennel nem vállalta volna be. A srác is nagyon óvatosan közeledett, mert nem szerette volna a jó baráti kapcsolatot tönkre tenni tapintatlansággal. Viszont mint később elmondta, neki mindig is nagyon bejött a feleségem, ezért nem volt nehéz sodródni az eseményekkel, majd engedni a csábításnak. Megbeszéltek mindent és egyszer csak lefeküdtek. Az első alkalom feleségem elmondása szerint nagyon nem volt jó. A sráctól nem tudott elmenni, de annyira felcsigázta, hogy inkább hazajött és velem jutott a csúcsra. Olyanok voltak, mint két kamasz, akik akkor veszítik el a szüzességüket. Mint kiderült nekem ez nem hogy féltékenységet generált, inkább kifejezetten izgatott. Később visszament a sráchoz és rendeződött a korábbi feszültség, Kb. fél éven keresztül elég sok éjszakát nála is töltött. Nagyon izgi volt, amikor reggel hazajött és úgy "használtan" óriásiakat szeretkeztünk. Az a tudat, hogy mit műveltek, még szexibbé tette a feleségemet. Teljesen más lett a kisugárzása is, sokkal kívánatosabb és kiegyensúlyozottabb lett. Valamiért ez a dolog rá jó hatással volt. Most is borsódzik a hátam, ha eszembe jut az az időszak. Felmerült az ötlet hármasra, de a srác állítólag félt tőlem és nem merte a szituációt felvállalni. Feleségem többször is invitálta, elmondása szerint még szex közben is győzködte, hogy milyen jó lenne, de a srác nem merte bevállalni, azt mondta "kizárt részéről ez a felállás". Feleségem egyébként meglehetősen konzervatív felfogású és eljutott egy pontra amikor választania kellett, mert ez így részéről sem folytatódhatott. Nyilván a srác is nagyon figyelmes volt vele, kedves, meg minden. Ő is érezte, hogy ez kezd nem csak egy barátság szinten fenntarthatóvá válni. Nem volt nehéz döntés, dobta a srácot és élünk tovább szeretetben. Szerencsére minden rendben közöttünk és nem sérült senki, egyáltalán nem volt olyan trauma amit fel kellet volna dolgozni. Megtörtént, elmúlt és ennyi. Köztünk marad. Végül is én dumáltam belé, ami bejött neki. Azóta minden rendben megy tovább, már szóba sem kerül. Azt mondta az volt nagyon vonzó, hogy két pasi egyszerre versengett a kegyeiért, Ő pedig mindkettőnket szeretett annyira, hogy bármikor könnyedén engedett a csábításnak. A sráccal nem vagyunk rosszba, de nem is keressük egymás társaságát. Kellően távol lakik tőlünk, néha szülinapon, vagy egyéb jelesebb alkalmakkor még megy egy üdvöző jókívánság, de ennyi. Ha most is előkerülne és csábítaná a feleségem, biztosan nem beszélném le róla. Engedném, hogy ez az Ő döntése legyen, de "sajna" ez nem fog bekövetkezni... smile
2022. 01. 04. kedd 06:12  #612
Törölt felhasználó (1339692)
Igen
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2022. 01. 04. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 05:55
Az a feleséged, akit a főnöke is kefélt?
2022. 01. 04. kedd 05:55  #611
Akodka Akodka
Az a feleséged, akit a főnöke is kefélt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 04. kedd 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 05:26
Hát az enyém nem beszélt róla oda hozta a barátnőjét., jól össze hozták az estét.
2022. 01. 04. kedd 05:26  #610
Hát az enyém nem beszélt róla oda hozta a barátnőjét., jól össze hozták az estét.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2022. 01. 04. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 04:50
Legutóbb az lépett meg, hogy szex közben elmesélte, hogy az jár a fejébe, hogy egy másik csajt dugok. Mondta, hogy közös ismerős lenne, és szerinte mit csinálnék vele. Hatalmasat élvezett a gondolattól smile
2022. 01. 04. kedd 04:50  #609
Akodka Akodka
Legutóbb az lépett meg, hogy szex közben elmesélte, hogy az jár a fejébe, hogy egy másik csajt dugok. Mondta, hogy közös ismerős lenne, és szerinte mit csinálnék vele. Hatalmasat élvezett a gondolattól smile
2021. 12. 20. hétfő 07:43  #608
STS011 STS011
Illetve az lepett még meg, hogy 61 éves volt és nem volt szájába még farok amit szopott volna
2021. 12. 19. vasárnap 16:31  #607
Törölt felhasználó (4620232)
Egy hétvégi wellness en a textilmentes szauna esten úgy le vetkőzött a feleségem én csak csodálkoztam mert eddig nem nagyon meztelenkedett senki előtt, de ahogy láttam rajta nagyon izgatta a helyzet tetszett neki nagyon
A következő lépés a 3 as sex lesz.
2021. 11. 23. kedd 10:52  #606
kiwi88 kiwi88
Engem rengetegszer lepett már meg a nyitottságával. Eléggé régi módi neveltetést kapott (takaró alatt sötétbe kategória), és közben meg, hogyha összeszedem a bátorságom, és elmondom neki a vágyaim, akkor viszont elfogadja, és bele is megy a játékba! Így lett kipróbálva pl az anális sex mindkettőnk irányába nyes
2021. 11. 22. hétfő 10:09  #605
adrenalin adrenalin
Hármasban szexszeltünk egy barátunkkal. Előzőleg mindig csak egy menet volt, utána egy kis beszélgetés minden csacskaságról és tipli. De egyszer 20 perc beszélgetés után odafordult a barátunkhoz és elkezdte szopni a félkemény farkát. Hatalmasat szeretkeztünk utána!
2021. 11. 22. hétfő 08:37  #604
Törölt felhasználó (1464492)
Mondjuk az hogy nagyon sok évig bárhogy próbáltam rá vezetni új dolgokra mindenre nemet mondott. Most... Újból elő jöttem kellene vmi izgalmas dolog fel dobjuk... És... Régen megigérte a kedvemért smárol egy nővel előttem. Elő jött a dolog valahogy újból sok év után. Azt mondta eddig nem volt olyan nő, most meg... Van egy munka társ nője, akivel smárolna. Persze az én fantáziám többre vitte, jó párszor mondtam is neki mióta mondja még álmodni is szoktam róla és nagyon izgat, igaz az álmokban több történik.
Időnként ő hozza fel a dolgot, de kis vonalakban. Mondja nem biztos benne a csaj benne lenne, de vannak jelek hogy igen.
Na ez a meglepő számomra, mert ő olyan nő akinek az intim szféra tabu harmadiknak...
2021. 11. 22. hétfő 08:23  #603
andrew88 andrew88
Engem talán az amikor még az elején voltunk, és szóba jött a méret... Volt nálunk egy méretes "zseb" lámpa, de vagy 25 cm hosszú. És mondtam poénból hogy azt fogom nrki feldugni. És mondta hogy ok. Először azt hittem viccel, aztán szex közben megkért hogy hozzam már a lámpát. Mondim minek, a fele se fér beléd. Aztán mondta hogy ő más mérethez van szokva, mint az enyém... Hát hoztam a lámpát, amit úgy betolt tövig kb mintha egy ropi lenne nyes hát akkor leeset az állam, hogy mire képes nyes
2021. 11. 21. vasárnap 21:58  #602
Krumplisteszta Krumplisteszta
Az nem jutott eszedbe hogy kozejuk allj takarni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 21. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4064092)
2021. 11. 21. vasárnap 16:18
Pár éve akkori barátnőmmel lementünk bulizni a parta (Siófok petőfi sétány), hajnalban, már bőven világosban megállt pisilni, akkor vettük észre hogy egy közeli padon ül pár srácl és beszélget.

Mivel nagyon kellett neki de nem akarta hogy lássák az arcát háttal fordult letolta a nadrágot és a bugyit, és majd egy percig pisilt. Mivel magassarkúban volt kvázi teljesen be lehetett neki látni. Nem is jött az eredménye, a srácok ahogy észrevették egyből el is hallgattak, csak nézték. Miután végzett gyorsan felállt és mentünk is. Utánunk is fütyültek.

Hazafelé mondta hogy nagyon szégyellte magát, de valahol pedig izgatta is.
2021. 11. 21. vasárnap 18:47  #601
vukk101 vukk101
Az utóbbi időben a párok felé nyitottunk. Bár a feleségem nem bisex és kíváncsiságot sem érez ez iránt, egy ideje sex közben fel szokta hozni, hogy nagyon szívesen megnézné, ahogy egy masik csajjal sexelek. Míg korábban ezt mindig úgy képzeltük, hogy ő közben a pár ffi tagjával sexel, ez most hátterbe szorult. A"Szeretném látni ahogy meglovagol egy csaj, közben mellétek fekszem es símogatom ujjazom magam. Aztán lenyalatom veled és a csajjal a punciszaftos ujjaim. De a farkad is meg szeretném kóstolni miutan járt a csajban".
Hát ez meglepedt vigyor2
2021. 11. 21. vasárnap 16:18  #600
Törölt felhasználó (4064092)
Pár éve akkori barátnőmmel lementünk bulizni a parta (Siófok petőfi sétány), hajnalban, már bőven világosban megállt pisilni, akkor vettük észre hogy egy közeli padon ül pár srácl és beszélget.

Mivel nagyon kellett neki de nem akarta hogy lássák az arcát háttal fordult letolta a nadrágot és a bugyit, és majd egy percig pisilt. Mivel magassarkúban volt kvázi teljesen be lehetett neki látni. Nem is jött az eredménye, a srácok ahogy észrevették egyből el is hallgattak, csak nézték. Miután végzett gyorsan felállt és mentünk is. Utánunk is fütyültek.

Hazafelé mondta hogy nagyon szégyellte magát, de valahol pedig izgatta is.
/ 41