Ennyire bejön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4804568)
2026. 06. 11. csütörtök 10:57
Nem csoda, hogy áll neki .. Kinek nem állna, ha a feleséged teljesen meztelen széttett lábakkal feküdne?!
Talán az, amikor a nejem egyszer a lovaglás vége felé (úgy, hogy soha nem erőltettem az anális szexet) a popsijához igazította a farkam és lassan rácsusszant. Aztán olyan vad vágtába kezdett, hogy a lélegzetem is elakadt, főleg amikor láttam, hogy rövid időn belül milyen intenzív orgazmussal élvezett el.
Ennél jobban talán az lepett meg, hogy ez a vagány, bevállalós nő mostanra totál aszexuális lett és évek óta semilyen szexuális kapcsolat nincs már köztünk : (
Ennél jobban talán az lepett meg, hogy ez a vagány, bevállalós nő mostanra totál aszexuális lett és évek óta semilyen szexuális kapcsolat nincs már köztünk : (
Nem csoda, hogy áll neki .. Kinek nem állna, ha a feleséged teljesen meztelen széttett lábakkal feküdne?!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 10:01
Azt mondja Ádinak végig áll rá a farka
ez nagyon izgatja őt . Kérdeztem hogy bepróbalkozott e nála, de mondta, hogy soha. Van felesége...de mondta, hogy minden alkalommal szétdícséri a testét, meg a pináját. Nem hord melltartót szinte soha. Így a hónalj gyantánál a cickói is kint vannak. Ergo full meztelen.
ez nagyon izgatja őt . Kérdeztem hogy bepróbalkozott e nála, de mondta, hogy soha. Van felesége...de mondta, hogy minden alkalommal szétdícséri a testét, meg a pináját. Nem hord melltartót szinte soha. Így a hónalj gyantánál a cickói is kint vannak. Ergo full meztelen.
Nekem is állna rá
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 09:08
Tegnap szóba jött, hogy péntekre van időpontja puncigyantázásra. Kérdeztem, hogy át tudja-e tenni jövő hétre, mert pénteken program lenne. Erre az volt a válasz, hogy: "jövő héten az Ádi nem ér rá" először csak pislogtam... Kérdezem, milyen Ádi? Ő meg tökre elvörösödött... Majd harapófogóval kellett kihúzni belőle, hogy a kozmetikusa elment szülni decemberben, azóta nem dolgozik, és egy srácot talált helyette. Konkrétan fél éve egy srác gyantázza a feleségem pináját... Na erre nem számítottam. Nagyon durván meglepett. Elsőre megmondom őszintén volt bennem egy féltékenységi fellángolás, majd ahogy elkezdtünk róla beszélni, felállt rá a farkam. Azt mondja abszolút semmi nem volt soha köztük, de neki ez sokkal izgatóbb, ha egy jó pasi gyantázza, mint amikor egy nő. Azt mondja a végére tocsogni szokott a pinája, úgy felizgul. Hát én tegnap nagyon megbasztam .. szex közben meg kerdezgettem, hogy milyen érzés mikor a srác a pináját bámulja? És lihegve nyoszorogte, hogy imádja. Mondta, hogy nagyon figyelmes a srác, rengeteg bókot kap... Hát én erre most nagyon beindultam
Azt mondja Ádinak végig áll rá a farka
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 09:33
Hát fotókat elnézve a párodról, én is szívesen lennék az Ádi helyében...
Hát fotókat elnézve a párodról, én is szívesen lennék az Ádi helyében...
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 09:08
Tegnap szóba jött, hogy péntekre van időpontja puncigyantázásra. Kérdeztem, hogy át tudja-e tenni jövő hétre, mert pénteken program lenne. Erre az volt a válasz, hogy: "jövő héten az Ádi nem ér rá" először csak pislogtam... Kérdezem, milyen Ádi? Ő meg tökre elvörösödött... Majd harapófogóval kellett kihúzni belőle, hogy a kozmetikusa elment szülni decemberben, azóta nem dolgozik, és egy srácot talált helyette. Konkrétan fél éve egy srác gyantázza a feleségem pináját... Na erre nem számítottam. Nagyon durván meglepett. Elsőre megmondom őszintén volt bennem egy féltékenységi fellángolás, majd ahogy elkezdtünk róla beszélni, felállt rá a farkam. Azt mondja abszolút semmi nem volt soha köztük, de neki ez sokkal izgatóbb, ha egy jó pasi gyantázza, mint amikor egy nő. Azt mondja a végére tocsogni szokott a pinája, úgy felizgul. Hát én tegnap nagyon megbasztam .. szex közben meg kerdezgettem, hogy milyen érzés mikor a srác a pináját bámulja? És lihegve nyoszorogte, hogy imádja. Mondta, hogy nagyon figyelmes a srác, rengeteg bókot kap... Hát én erre most nagyon beindultam
Az eggyik legjobb dolog volt gondolom
(Ez egy válasz Házasparos Miskolc üzenetére (2026. 05. 30. szombat 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor először láttam puncitnyalni !
Mindig is elutasító volt a hármassal kapcsolatban de mikor először jött fel egy hivatásos masszőr csak azért hogy megmasszírozza akkor szinte magára húzta a srácot.
Közben a haverom párjával mi is élveztük a "pillanatot", de azért a párom határozottsága meglepett. Hát nagyon feldobta a sexuális életünket, nem bántunk meg semmit. (készülünk tovább lépni.....)
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2026. 05. 23. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor mást is kipróbálná. Mi lett a folytatás?
(Ez egy válasz samyace üzenetére (2026. 05. 23. szombat 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemrég rámí rt egy fazon hogy dugja a kis feleségemet némi pénzösszegért cserébe. Valamin összekaptak és átküldte az egész levelezésüket. Hát nem mondom, alaposan felizgatott. Írta a fazon hogy alaposan televerte a punciját és a száját is. Persze csináltam a kamu balhét de valójában nagyon izgatott.
Medencés buliban, simán bekapta a haverom farkát....
én nem érteni csak magyar
(Ez egy válasz nagydako35 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nagydako35 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 17. vasárnap 19:00
Sziasztok.Nejem egy házibuliba felelsz ès metszet játcotak.Volt hogy nem felelt hanem mert szopott meg sztriptizelt
Elnézve ezen nem csodálkozok
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 04. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 04. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4736817)
2026. 04. 29. szerda 10:16
Engem az hogy utólag kiderült volt kolegàja is csöcsörészte
Az szerintem még nem biztos, hogy másikat is szeretne
(Ez egy válasz massagegun üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 21. csütörtök 23:07
Sziasztok
Engem az hogy eddig a páromat nem izgatta a dp semmilyen formálya. Kb 1,5 hete pedig egyszerre izgatom mind2 nyílását amire akkorákat élvez hogy beleremeg a lába.
Engem az hogy eddig a páromat nem izgatta a dp semmilyen formálya. Kb 1,5 hete pedig egyszerre izgatom mind2 nyílását amire akkorákat élvez hogy beleremeg a lába.
Sziasztok
Sziasztok.Nejem egy házibuliba felelsz ès metszet játcotak.Volt hogy nem felelt hanem mert szopott meg sztriptizelt
Meglepett, hogy az eddigi fazonos punci - csikló felett 3-4 cm-es trimmelt csík - helyett bundásított változattal néztem farkasszemet Nagyon jó volt így is - egy kis változatosság