Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

El lehet-e felejteni?

Az eddigi hozzászólások

2024. 09. 29. vasárnap 19:58  #76
55ősPasi 55ősPasi
Teljes mértékben egyetértek veled!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2024. 09. 27. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 20:48
Nem!.....és ahogy a csend uralkodik úgy élem meg az emlékeket újra, teljesen másként mint akkor.
Átértékeltem sok mindent megértettem és hálás vagyok háborúért békéért, egyaránt. smile
2024. 09. 28. szombat 09:46  #75
franka franka
Az idő mindent gyógyít, csak ki kell várni. Egy fájdalmas szakítás nem ugyanazt az érzetet kelti egy hét után, egy hónap után és egy év után. Ha nem így lenne, összeroppannánk életünk összes fájdalma alatt.
2024. 09. 27. péntek 22:11  #74
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
El smile
2024. 09. 27. péntek 20:48  #73
Demona Demona
Nem!.....és ahogy a csend uralkodik úgy élem meg az emlékeket újra, teljesen másként mint akkor.
Átértékeltem sok mindent megértettem és hálás vagyok háborúért békéért, egyaránt. smile
2019. 07. 30. kedd 16:44  #72
somkesz somkesz
Hosszabb házasság nem építhető titkokra.
El kell dönteni meddig akarunk együtt lenni, és ha hosszabb távra tervezünk, akkor ki kell beszélni mindent.
Elfelejteni pedig úgy sem lehet. Bár van abban valami, hogy minél többen voltak annál inkább felejthetőek.
A szerelmet elfelejteni meg úgy sem lehet. Mert az élet kanyargós, mindig akkor jelennek meg újra mikor nem is gondolnánk.
Meg miért is felejtenénk?
2019. 07. 16. kedd 15:52  #71
Törölt felhasználó (884558)
Nagyon szép a jelenlegi párom, és az exem is az volt. Bármikor megdugnám az exemet, de tenni ezért nem teszek.
2019. 07. 08. hétfő 20:21  #70
falcon164 falcon164
Nem. És nem is kell. Ha jó emlék, az emléke a tiéd. Ha rossz, úgyis visszatér az emlék ha nem akarod.
2019. 05. 07. kedd 13:33  #69
Törölt felhasználó (3139892) VIP
Az exeket mind el lehet felejteni ha az ember talál jobbat. Maximum néhány konkrét eset és futó kaland az ami megmarad (főleg ha azóta se volt olyanban részünk). Legalábbis szerintem smile
2019. 05. 06. hétfő 17:11  #68
Bmwpower523 Bmwpower523
Sziasztok!
Mi az exemmel a neten ismerkedtünk meg. Első beszélgetés után jöttek a szebbnél szebb képek majd a randi. A második az már egy hotelba volt. Nem sokáig volt ruha rajtunk és az nap kb 4szer akart érezni. Két nap múlva wellnes majd ismét a szoba és hatalmas szex mennyiség. Hétköznap én mentem és volt hogy a melóból is eljött csak együtt legyünk hétvége az csak a mienk volt. De titokba voltunk mert még volt pasija. Így gyakran csak lementem pár szex és ment mindenki haza. Imádtam bár hol és bár hogyan képes volt kielégíteni többször is. Néha csak kamerába masztizott nekem még mikor Amerikába is voltam kint. Imádta a szexet a mai napig nem tudom elfelejteni azokat a nappalokat vagy éjszakákat. Bár meg kaphatnám még őt!!!!
2019. 05. 06. hétfő 16:04  #67
F_Jimmy F_Jimmy
Miért felejteni?
A kapcsolatunk elején. Miután az együttélés nehézségei kezdetek előjönni. Picit féltékeny voltam a pacákjaira és ő se szerette, ha valami szívességre megkért egy exem.
Aztán valahogy átalakult az egész viszonyulás.
Én a párommal szex közben átbeszélem, hogy milyen volt egy egy másik partnerrel. És nagyon izgat, amikor ő elmondja, milyen volt neki mással. Sőt arra még egy egy fantáziálás is belefér. Főleg olyankor amikor bemutatom, vagy valamilyen szociális média oldalon megmutatok egy egy volt partnert.El kell neki mesélni, hogy most milyen élethelyzetben lennék velük.
Ja és nem verseny. Neki nem jön be az anális (sem, hogy én az övét, sem, hogy ő az enyémet művelje). Viszont közbe részletezni kell egyik X ilyen irányú tapasztaltságát. És inkább izgatja a történet, semmikéépen sem teszi bizonytalanná.
No, persze, mindaddig amíg biztos abban, hogy bármilyen kecemec, akár egy volt exxel is, csak az ő rábólintásával történik.
2019. 05. 06. hétfő 15:26  #66
Törölt felhasználó (3887162)
Egyet nem tudok.
A többi felejthető. Egyik sem hagyott mély nyomott. Szerencsére.
2019. 05. 06. hétfő 11:14  #65
Törölt felhasználó (2704462)
Nem. Pláne, ha az ember a kövér, nagymellű lányokért rajong és összetalálkozik a szentendrei HÉV-en az egyik exével, aki akkora, hogy szinte be sem fér az ajtón, s akkora ringó segget és csöcsöket növesztett, mint egy dunai uszály.
2019. 05. 03. péntek 19:21  #64
HenZol HenZol
ha jobb kerul konnyeden :P: ))))
2019. 05. 03. péntek 18:24  #63
Törölt felhasználó (3715492)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 03. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 05. 03. péntek 09:10
na persze!
smile
az Ő párja olyan mint Columbo felesége. Van, de senki se láthatja!!!
:-P
2019. 05. 03. péntek 11:42  #62
nikoszelena nikoszelena
Nálunk éppen most zajlik az egyik közös ex elfelejtése, illetve nem is tudom, szóval lezárása, vagy mondjam azt hogy feldolgozása.
Megjelenésben és viselkedésben akár egy hercegnő, de amikor oda kerültünk akkor átment mocskos kurvába. Két éve egyszerűen eltűnt előlünk, akkor nagyon hiányzott, de került másik kapcsolatunk. Most ő is elment, elkezdtünk diszkréten érdeklődni, nyomozni, kiderült hogy rák, masectomia... szegény. Ráadásul mélyen vallásos lett.... nem tudom a pap mit szólhatott amikor meggyónta a titkos életét smile Lehet jegyzetelt?
Ráadásul mindketten bevallottuk akkoriban egymásnak hogy ha lenne aki meg tudná ingatni a házasságunkat akkor ez a mostmár exbarátmő lenne az, úgy a férjem részéről mint én részemről.
2019. 05. 03. péntek 09:48  #61
Dbpasi57 Dbpasi57
Nem, szerintem lehetetlen. Nekem 1 komoly kapcsolatom volt a nejem mellett. Azért lett vége, mert azt várta, hogy elválok és elveszem feleségül. De még 20 év után is érzem a számban a zamatos puncija ízét
2019. 05. 03. péntek 09:40  #60
Törölt felhasználó (3989732)
Én mindegyik lányra emlékszem, akivel dolgom volt. Mondjuk nem mindegyiknek ugrik be elsőre a neve, az tény, de az nem csak velük van így. Hiába, a kor.

Volt jó és rossz élmény is olyan is, amit megbántam (részemről volt a köcsögség a dolgoban). Egy ismerősöm (nem barát, nem haver, de jó ismerős) nőjét dugtam meg a Városligetben, és szinte az elsülés után már meg is bántam, iszonyú bűntudatom támadt. Akkor megfogadtam, hogy ilyet soha többet (nem is lett ilyen többé, bár lett volna rá alkalom).

Újra lefeküdni saját exszel meg azért nem, mert a jelenlegi páromat semmilyen formában nem csalnám meg.
2019. 05. 03. péntek 09:10  #59
Törölt felhasználó (1292612)
na persze!
smile
az Ő párja olyan mint Columbo felesége. Van, de senki se láthatja!!!
:-P
(Ez egy válasz káró üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 02. csütörtök 11:12
Kár, hogy egyetlen közös sorozatot sem tettél fel, ha már ennyire áradozol róla.
2019. 05. 02. csütörtök 11:12  #58
káró káró
Kár, hogy egyetlen közös sorozatot sem tettél fel, ha már ennyire áradozol róla.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 02. csütörtök 06:10
Hát a jelenlegi Párom minden exemet elfelejteti...egyrészt még így évek után is nagyon szerelmes vagyok belé, másrészt az ágyban is annyira össze vagyunk hangolva, hogy jobb nem is lehetne. Volt olyan exem aki 3 év alatt 1x sem szopott le.A jelenlegi Párom imád szopni. Ha épp nem magától kezdi, csak megkerem hogy szopjon le és már tövig a szájában is van. A többségük nem akarta popsiba, a mostani imádja, közben egy vibri vagy egy másik farok kényezteti a puncikáját. Az egyik kiakadt rajta mikor ramnyitott maszti közben, a jelenlegi felizgul ha látja ahogy verem, sőt mupuncikat is vett már nekem. 3asozni szerencsére 1 kivételével mindegyikkel volt szerencsém, a jelenlegi kB el is várja hogy rend szerint megdugjak úgy igazán . Csak a jelenlegi masztizik előttem, viszont ő hetente többször is. Szóval most mindent megkapok amit az exeim többsége tabukent kezelt. Pl nudi strand, prosztata orgazmus, spermás csók, közös maszti, ketten egy lyukba stb.
2019. 05. 02. csütörtök 06:10  #57
fazonkirály fazonkirály
Hát a jelenlegi Párom minden exemet elfelejteti...egyrészt még így évek után is nagyon szerelmes vagyok belé, másrészt az ágyban is annyira össze vagyunk hangolva, hogy jobb nem is lehetne. Volt olyan exem aki 3 év alatt 1x sem szopott le.A jelenlegi Párom imád szopni. Ha épp nem magától kezdi, csak megkerem hogy szopjon le és már tövig a szájában is van. A többségük nem akarta popsiba, a mostani imádja, közben egy vibri vagy egy másik farok kényezteti a puncikáját. Az egyik kiakadt rajta mikor ramnyitott maszti közben, a jelenlegi felizgul ha látja ahogy verem, sőt mupuncikat is vett már nekem. 3asozni szerencsére 1 kivételével mindegyikkel volt szerencsém, a jelenlegi kB el is várja hogy rend szerint megdugjak úgy igazán . Csak a jelenlegi masztizik előttem, viszont ő hetente többször is. Szóval most mindent megkapok amit az exeim többsége tabukent kezelt. Pl nudi strand, prosztata orgazmus, spermás csók, közös maszti, ketten egy lyukba stb.
/ 4