Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

tegnap 08:44  #266
Libertynus Libertynus
Össze fog jönni, a türelmes udvarlásnak meg lesz a gyümölcse.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 09:17
Tavaly az üzletembe bejött egy öregasszony. Elkezdtünk beszélgetni, természetesen elezdtem bókolni neki is, hogy milyen csinosan öltözködik, tetszik a fülbevalóüja, ilyesmi. Tipikus belvárosi nagymama kinézete van. Nekem kb a vállamig ér, nem elhízott, de a korából adódóan nem is vékony. Sminkeli, rúzsozza magát, odafigyel a külsejére. 71 éves, én 43.
Amikor beszélgettünk, valahogy szóba került a kávé. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen meginnék vele egyet, ha nincs ellenére. Akkor azt mondta hogy majd időt kerít rá, szerintem még a bárotságát gyűjti. Facebookon is fent van, ott írogatunk egymásnak. Azt írta hogy azért szeretne találkozni velem, mert végre valaki más stílusban beszélget vele. Néha direkt kétértelműen fogalmazok amikor írok neki. Nem alpári módon a szexről, de finoman utalva rá hogy részemről mehetne. Úgy látom nem zárkózik el tőle. Majd leírom mi lett belőle.
tegnap 08:05  #265
Páromat meglesni Páromat meglesni
Alkalmi barátnőm 77 éves,nagyon szűk fincsi punci,szeret szopni,nyeli.
tegnap 07:08  #264
NooriF NooriF
Én csak vágyom rá..Szivesen kényeztetnék idősebb hölgyet minden módon.
2025. 01. 16. csütörtök 13:57  #263
Riggs Riggs
Remélem össze jön.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaly az üzletembe bejött egy öregasszony. Elkezdtünk beszélgetni, természetesen elezdtem bókolni neki is, hogy milyen csinosan öltözködik, tetszik a fülbevalóüja, ilyesmi. Tipikus belvárosi nagymama kinézete van. Nekem kb a vállamig ér, nem elhízott, de a korából adódóan nem is vékony. Sminkeli, rúzsozza magát, odafigyel a külsejére. 71 éves, én 43.
Amikor beszélgettünk, valahogy szóba került a kávé. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen meginnék vele egyet, ha nincs ellenére. Akkor azt mondta hogy majd időt kerít rá, szerintem még a bárotságát gyűjti. Facebookon is fent van, ott írogatunk egymásnak. Azt írta hogy azért szeretne találkozni velem, mert végre valaki más stílusban beszélget vele. Néha direkt kétértelműen fogalmazok amikor írok neki. Nem alpári módon a szexről, de finoman utalva rá hogy részemről mehetne. Úgy látom nem zárkózik el tőle. Majd leírom mi lett belőle.
2025. 01. 16. csütörtök 12:55  #262
Jatekos86 Jatekos86
Nekem hatvanas jött össze j régen. De úgy szopott és ugrált a farkamon, mint egy huszonéves. Szép emlék.
2025. 01. 13. hétfő 17:12  #261
franka franka
Tetszik a történet, várjuk a folytatást, ha lesz! Engem is izgat egy idősebb tüzes hölgy.
2025. 01. 13. hétfő 10:32  #260
Chaba5X Chaba5X
Kb. 15 éve segítünk egymáson smile igaz, mostanában ritkábban. Ő közelít a 70-hez. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az eddigi legjobb szexpartnerem. Enyhén molett, a korát meghazudtolóan szép és feszes bőre van. Alacsony, szép kerek cici, nagy popsi és amolyan darázs derék alkatú. Amit nagyon szeretek benne, hogy ha beindul, akkor elveszi amire szüksége van. smile Pl. meglovagolja az arcom és a csúcsig járatja magát, vagy kierőszakolja, hogy a szájába élvezzek. smile És mindezt, nem miattam... Ugyanakkor odaadó is tud lenni és olyankor meg én játszhatok vele kedvemre, kényemre.
Az tuti fix, hogy régebben a fiatal lánykákkal közelsem tudtam ennyire felszabadultan és ennyire sokoldalúan szexelni.
2025. 01. 13. hétfő 09:17  #259
lanoitan lanoitan
2025. 01. 12. vasárnap 10:15  #258
bipar1 bipar1
Tegnap este ismét szexeltem a korábban említett 72 éves hölgyel. Este 7 körül felhívott, hogy menjek fel hozzá,mert jól esne neki a szex. Fél is mentem olyan 9 körül. Picit beszélgettünk egy pohár bor mellet, aztán elkezdett tapogatni. Mikor érezte hogy kemény vagyok, elővette a farkam és szopni kezdett.utána levetkőztettük egymást, miközben a melleit izgattam és újjaztam, közben lejjebb csúszott a kezem és éreztem hogy tágul a segge. Megkérdeztem hogy akarja e seggbe, mire egyértelműen igent mondott, így egyre inkább a seggét izgattam. Amikor éreztem hogy eléggé fel izgult, bebakoltattam és seggbe dugtam. Hatalmasat élveztünk mindketten. Szex után még egy pohár bor,majd mielőtt indultam volna vissza tartott,hogy szeretné ha a szájába élveznék, úgyhogy még le is szopott rendesen
2025. 01. 03. péntek 07:37  #257
Useme40 Useme40
Tudom nem normális ez és sokan már elfogadhatatlanul durva kategóriába sorolnátok.De vannak itt más perverziók is ugye ami másoknak van túl a "csúcson"
2025. 01. 03. péntek 07:35  #256
Useme40 Useme40
22 évesen volt az első nagyon idős 88 éves,itt már mindenki számára "öregasszony"partnerem.Én nagyon kívánatosnak tartottam!Megsimogattam ruhán keresztűl a petyhüdt,ráncos testét ès már kőkemény voltam.Mèg több mint 3 évig szexeltem vele !Majdnem 92 volt már Imádtam.
2025. 01. 03. péntek 07:30  #255
Useme40 Useme40
Az öregasszony meghatàrozásra pedig annyit hogyha valakinek nagyon erős ez a fétise,mondhatni perverziója mint nekem, akkor nem öreg senki sem
2025. 01. 03. péntek 07:18  #254
Useme40 Useme40
Sajnos itthon ennek nincs elég széles tábora...( (ennek sem)Nehéz találni idősebb nőket! 50-65 még talán oké de 80 felett már nagyon nehéz..
2025. 01. 03. péntek 07:16  #253
Useme40 Useme40
2 nagyobb Fétisem van...Az egyik a 65 èv feletti gyönyörű csodàs szàmomra fiatal hölgyektől kezdve egèszen az igazàn idős ès izgató kellemesen èrett,ràncos ès szexis 85 èv feletti igazi asszonyok irânti szexuàlis vàgy( Kamaszkorom óta több mint 42 60-91 èves ilyen hihetetlen hölggyel volt hosszabb-rövidebb kapcsolatom
2024. 12. 30. hétfő 23:00  #252
Vicoka1986 Vicoka1986
66 éves nőt én is dugttam nagyon jó volt kiszivott teljesen
2024. 12. 30. hétfő 18:39  #251
JB004 JB004
Sziasztok, tud valaki 70-es hölgyet? Alkalmi vagy állandó kapcsolatra!
2024. 12. 28. szombat 21:21  #250
pelikanapo79 pelikanapo79
Én dugtam igaz nem volt 70 de közeli. Most 68 de kivánja a sexet. Nagyon finom puncija van. Nem hidtem volna ilyen jók az idősebb nők. 60 feletti volt már de ő is szexmaniás volt. Én csak ajánlom mindenkinek ne hagyja ki, mert a punci nagyon jó. Szorit is ,igaz egyik borotvált is volt mint egy tini, jó széles popo csipő . Mai napig kivánom és jó élmènyek maradtak meg bennem
2024. 12. 18. szerda 22:09  #249
facér7 facér7
60-70 feletti hölgyek mindig is izgattak. Régen volt rá alkalmam hogy talalkozzak egy hasonló nővel. Várom hogy ujra átéljem....
2024. 12. 17. kedd 14:12  #248
bipar1 bipar1
Korábban említettem a gondnoki állást...
Szóval, végig jártam az összes lakót tegnap és tegnapelőtt,bemutatkoztak. A tegnapi nap a vége felé este 8 körül járt már, amikor az egyik nő, 72 éves, de amúgy nagyon jól tartja magát, azt kérdezte, hogy mindenben is tudok e segíteni,ha kell. Mondom persze amit meg tudok oldani, azt minden további nélkül. Erre megkínált egy pohár borral, majd ki ment a szobába. Pár perc múlva szólt,hogy menjek be mert szeretné mutatni valamit. Be mentem és már csak egy pongyola volt rajta. Mondta, hogy fél éve nem szexelt és szeretne egy picit játszani, de ekkor már a farkamat simogatta nadrágon keresztül, persze nem kellett sok idő és felizgultam. Csókolózni kezdtünk majd elővette a farkamat és szopni kezdte, én alá nyúltam hát nagyon lucskos volt. Kis szopás után megújjaztam, majd meg is dugtam. Hatalmasat élveztem, életem egyik legjobb szexuális élménye volt. Megbeszéltük,hogy még fogjuk ismételni a napokban. Soha nem voltam 55 évnél idősebb nővel,ez volt az első,de nem az utolsó!
2024. 12. 15. vasárnap 23:48  #247
fakkk fakkk
Leginkább a viszonyon érdemes! Ott több 60+-os hölgy van!
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2024. 12. 14. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 10:06
Valakinek van ötlete, hol lehet/milyen oldalon ismerkedni érettebb korú hölgyekkel? Leginkább 57-60-tól felfele.
/ 14