Nekem alkalmi partnerem 69. Jövőre 70. Imádja a szexet. Igazi szexmanias. Hamarosan képekben is làthatjàtok kalandjainkat. Sajna a melle kicsi,de a nagy popó mindent kárpótol. Mindenkinek ajànlom az idősebb hölgyeket. Imádja a szexet. Igazi szexmanias nagyi. Van fiatalabb barátnője 50 körüli , beszélgettek,nem is érti hogy bírja a szexet. valószínűleg a gének
4 éve,alkalmi barátnőm 76 éves,nagyon jó vele,cserélnék hasonlóval akinek van ilyen,
72 belefér? Nem nagyon élveztem. Igaz duci nagytestű volt. Egynek elmegy.
Közel járok 70-hez, imádom ezt a korosztályt.
Hát , nagyon szerencsés vagy , ez igen .
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2025. 12. 11. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 11. csütörtök 17:34
Párom lassan hatvan lesz. Tudom a 70+ még messze, nem is csinálnék itt neki reklámot, de ha 70 évesen csak fele ilyen lucskos lesz a pinája és ilyen ruganyos a teste, akkor van remény arra hogy ha én már nem is de egy fiatalabb kandúr jól elrendezni.
Szép hölgy a párod, szerintem még mindig vonzó lesz 10 év után is, jól tartja magát, és falni való a punci is alatta
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2025. 12. 11. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom lassan hatvan lesz. Tudom a 70+ még messze, nem is csinálnék itt neki reklámot, de ha 70 évesen csak fele ilyen lucskos lesz a pinája és ilyen ruganyos a teste, akkor van remény arra hogy ha én már nem is de egy fiatalabb kandúr jól elrendezni.
Nagyon jó alakja van. Biztos jó csaj lesz később is.
Én még fiatalon 30 körül ismerkedtek meg egy 70 körüli hölggyel egyszer voltam vele fél órán keresztül dugtam szemből keményen de szegény alig bírta a levegőt is nehezen vette,utána egy 75 éves nővel voltak egész délelőtt dugtam ő jobb volt 5szor élveztem tele
Pedig az a jó, ha a pár mindkét tagja jól érzi magát. Igazán vidám és igen erotikus hangulatú partik voltak.
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2025. 10. 27. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 27. hétfő 13:14
Mi is jártunk ott párszor.Van akinek bejött és van akinek nem....nekem igen ,páromnak kevésbé.
Egy nyugdijas parnal voltam akik 70 felett voltal. A ferj kb 10 percig birta velem kurni a parjat es bele elvezett. En kurtam tovabb egy orat. A vegen szopta a neni a farkam es a ferje is odahajolt es bekapta tovig a farkam es csak nyelte, utana a popsimba is belenyalt. Nem ellenkeztem igy a vegen a szajaba engedtem az osszes geccimet amit joizuen lenyelt.
szerettem volna kopróbálni . ,na majd talán 20 év mulva sikerül
Mi is jártunk ott párszor.Van akinek bejött és van akinek nem....nekem igen ,páromnak kevésbé.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 10. 27. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 27. hétfő 10:15
Sok helyen voltam az országban, de a békési bulik voltak a legjobbak. Hosszú ideig jártam oda, nagyon jó volt a csapat, szép emlékeim vannak. Kár, hogy már néhány éve megszünt. Azért összefutnék a régiekkel!
Férje elött...közben harapta a nyelvemet,, mamii
Sok helyen voltam az országban, de a békési bulik voltak a legjobbak. Hosszú ideig jártam oda, nagyon jó volt a csapat, szép emlékeim vannak. Kár, hogy már néhány éve megszünt. Azért összefutnék a régiekkel!
Békésen nagyon jó bulikvoltak , minden korosztály képviseltette magát....
(Ez egy válasz clausz üzenetére (2025. 08. 20. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 19:34
Sziasztok igen volt szerencsem a kovid elott swingerbulik voltak Bekesen sok 60+ no volt csak ajanlani tudom ki kell probalni megeri
Irnál erről a sztoriról?
(Ez egy válasz Szerelő01 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 07:21
A 72éves szomszédasszony,jobban baszik mint 30éves feleségem,minden rése dugható,nyeli az anyagot nem gondoltam róla mekkora kúrógép,!
Eddigi életem folyamán még nem jött össze .de nem adom fel .
Sajnos ritkán... Egyre nehezebb ismerkedni érett Hölgyekkel....
75 éveset.