Egyszer pont egy 70-es volt!
Életem egyik legjobb élménye
Életem egyik legjobb élménye
Sajnos még nem volt szerencsém,egy 60+-os höpgy is jó lehet.
Nekem volt hozzá szerencsém.
Több mint tíz éven keresztül,báe mikor megismertem,még nem vol70-éves.
Mit mondjak?
Nagyon jó volt,legalább úgy élvezte az együtléteket mint egy fiatal nő. Sőt azt kel hogy mondjam,olyan dolgokat probált ki velem amiken csak pislogtam.
Nagyon jó volt vele.
Sajnálom hogy véget ért.
Több mint tíz éven keresztül,báe mikor megismertem,még nem vol70-éves.
Mit mondjak?
Nagyon jó volt,legalább úgy élvezte az együtléteket mint egy fiatal nő. Sőt azt kel hogy mondjam,olyan dolgokat probált ki velem amiken csak pislogtam.
Nagyon jó volt vele.
Sajnálom hogy véget ért.
Senkinek semmi kaland?
Szeged környékén,ma aki előttem,utánam dugna ilyet,keressen.
Ki próbálnám
Az már csak maszatolás, 85 volt...
(Ez egy válasz rokkis16 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 09:24
Sajnos nem csak 61 eves volt , de régi álmom egy 80 plusszost kinyalni és megdugni
Hol lehet ilyen időseket megismerni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4824295)
2026. 08. 16. vasárnap 04:22
Volt szerencsém 66 es 69 eveshez is...és ha minden igaz, jövő héten megyek egy 71 éves grannyhez
Nagyon régen ige, azóta is csak álmodozom róla....
Pár alkalommal volt szerencsém. Viszont annyira rég volt pasival, hogy teljesen szűk volt. Így csak kicsit és rövid ideig dugtam, mert azt annyira nem élvezte, viszont több alkalommal kinyaltam. Nagyon hálás volt, nagyokat élvezett. Csak ajánlani tudom akinek van lehetősége, bátran próbálja ki.
Én még sajnos nem.
Sajnos nem csak 61 eves volt , de régi álmom egy 80 plusszost kinyalni és megdugni
Sziasztok. Nekem válásom után sikerült. Kellemes kaland lett belőle. Exanyós. 71 éves volt.
Szia! Össze jött?
(Ez egy válasz lézerkód üzenetére (2026. 09. 16. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Az komoly.Mesélj róla.
(Ez egy válasz lézerkód üzenetére (2026. 09. 16. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
erről mesélj!
Most van folyamatban egy 82 éves Hölgy.
Rendszeresen,75.
Volt szerencsém hozzá! Igaz csak 69 volt. Valamiért izgatnak, leginkább azok ahol a csajnak már a melle nagyon lóg! Kár hogy nem könnyű találni.
Mostanában csak ilyen jut. Most töltötte be a 70-et és megvan veszve a faszért.
Állítása szerint amióta elvált nem volt pasival. Az meg már húsz éve.
Állítása szerint amióta elvált nem volt pasival. Az meg már húsz éve.