Mi is szex közben szoktuk megbeszélni. Illetve hogy napközben hogy izgatot fel ezt is a szex közben elemezzük ki.
Imádom ahogy fel szokott húzni.
Imádom ahogy fel szokott húzni.
... a fiú paripának a lomposát felejtette el! Minden ott van mélyen elrejtve a memóriájukban ... csak nem akarják előhívni. Párom azt mondta hogy az exe nem tudta rendesen kielégíteni. Szó szerint idézem: " ha ez a szex akkor nem tudom mit esznek rajta ... " Nem felvágásként ... aztán jöttem én ... lenyűgöző volt látni átélni azt ahogy megéli az orgazmusát. És ez a mai napi így van.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2024. 10. 02. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 15:40
Az én páromnak is hasonlóan szelektív a memóriája. Régebben kérdezgettem, hogy milyen volt az ex pasijával a szex, gyakran szopott-e, lenyelte-e a gecijét, beleélvezett-e a fenekébe stb. A válasz: már nem emlékszem, elfelejtettem
Mi is szívesen olvasnánk!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 09:54
Sziasztok,én is szoktam kérdezni a feleségem koràbbi sex élményeiről,dugàs közben jobban ki lehet kérdezni,voltak jó sztorik, olyankor majdnem elsülök
Nah egy ilyen videót Nagykun megnéznék az exével ... Brutál izgató lenne
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 11:26
Sziasztok. Irigylem az ilyen pasikat. Èn is kèrdezgettem a párom de mindig csak az van hogy nem emlékszik meg őt sem èrdekli az èn règi dolgaim. Annyit egyszer mondott hogy a pasival egy este 4-5 aktus is volt mert nem tudott elmenni mivel kicsi volt neki ezèrt próbálkoztak többször. De sajnos láttam itt egy videót róluk bosszúból feltakta az exe azon nem úgy látni hallani mint aki nem èlvezi vagy olyan kicsi lenne neki
Sziasztok. Irigylem az ilyen pasikat. Èn is kèrdezgettem a párom de mindig csak az van hogy nem emlékszik meg őt sem èrdekli az èn règi dolgaim. Annyit egyszer mondott hogy a pasival egy este 4-5 aktus is volt mert nem tudott elmenni mivel kicsi volt neki ezèrt próbálkoztak többször. De sajnos láttam itt egy videót róluk bosszúból feltakta az exe azon nem úgy látni hallani mint aki nem èlvezi vagy olyan kicsi lenne neki
Sziasztok,én is szoktam kérdezni a feleségem koràbbi sex élményeiről,dugàs közben jobban ki lehet kérdezni,voltak jó sztorik, olyankor majdnem elsülök
Kevés dolgot oszt meg velem az előző kapcsolatairól, annyira nem szeret róluk mesélni. Elég sok partnere volt előttem, de egyikükkel sem működött jól neki a dolog, elég önző pasik voltak. Összesen egy srácot emel ki, akivel elmondása alapján fantasztikus volt a szex, neki a méretét hangsúlyozza mindig. Imádta hogy olyan hatalmas van neki. Mikor erről mesél, nagyon ritkán, akkor lehet látni rajta hogy másik dimenzióban van... És úgy benedvesedik tőle a puncija... Jó, az én farkam is feláll rá, ahogy meséli múltkor pl előjáték közben kérdeztem, hogy kipróbálná-e, hogy milyen lehet dugni egyet a kocsiban... Erre mondta, hogy már próbálta. Akkor volt egy kis csend, majd rákérdeztem, hogy kivel? Mondta, hogy tudod, akinek olyan nagy volt. Megint csend. Kérdeztem, hogy élvezte -e. Ilyenkor nagyon lassan reagál, nehezen jönnek neki a szavak, és csak röviden reagál. Annyit mondott, hogy igen. Kérdeztem mennyire. Mondta, hogy nagyon. Kérdeztem hogy elélvezett-e. Mondta hogy 3x is egy szex alatt. Kérdeztem hogy a srác farkától ment-e el. Mondta hogy igen. (Az enyemtől még sosem ment el. Nekem nem valami nagy, és ő a nagyot szereti) Kérdeztem hogy mit szeretett benne annyira. Mondta hogy baromi nagy volt neki, és brutálisan vastag. Egyszerűen áradozott róla... Aztán benyultam a bugyijaba, és szó szerint tocsogott a puncinedvtől... Kérdeztem hogy mire indult így be... Azt mondja a helyzetre, hogy ilyenekrol beszélünk. Kérdeztem, hogy nem lehet hogy az exed farkára indultál így be? Annyit válaszolt, hogy lehet na akkor nem bírtam tovább, letéptem a bugyiját, és nyalni kezdtem. Közben benyult az éjjeli szekrény fiókjába, kivette a vibrátorát, és a kezembe adta. Na a vibrije sem kicsi, 24 cm szoptam rajta párat, hogy síkos legyen, aztán beszóltam neki. Halkan annyit sugtam oda neki, hogy képzeld azt hogy az exed farka... Hát gyerekek, ha azt mondom hogy egy perc alatt élvezett el, akkor sokat mondok hozzáteszem, hogy én sem bírtam tovább mikor utána leszopott
Szeretnéd ha ismét…..????
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 06. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 18:32
én imádom pláne hogy a régi szeretője a haverom és szeretném is ha ismét
Ezért is jó az idősebb nő. Volt például egy hatvanas elvált barátnőm (rendesen több mint egy évig) és még a tabu dolgokat is elmesélte igaz azokat már borozás közben.
Nem beszélt ezekről de nem is csinált akkor még extrém dolgokat úgy tudni.
Az én páromnak is hasonlóan szelektív a memóriája. Régebben kérdezgettem, hogy milyen volt az ex pasijával a szex, gyakran szopott-e, lenyelte-e a gecijét, beleélvezett-e a fenekébe stb. A válasz: már nem emlékszem, elfelejtettem
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 06. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 18:32
Régi dolgait mind elmesélte. Szerintem is nagyon izgató,izgalmas.
Az aktuális dolgait is mindig elmeséli ha kalandozott valakivel.
Az aktuális dolgait is mindig elmeséli ha kalandozott valakivel.
Pont ugyan ez van nálunk is
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 23:06
Izgató lenne de sehogy sem tudom rá venni hogy mesèljen. Mindig hárít hogy nem emlékszik meg őt sem èrdekli èn kivel hogy csináltam.
Nem
Felmérésből mindig miegkérdem mit vállal be a nő szex téren mielőtt bármibe is belekezdenénk de erősen idegesít ha az előző partnereivel folytatott szexuális kalandjairól mesél
Volt egy nőm aztán rá is kelllett szólnom, hogy fejezze be az előző partneréről való szexuális kalandjait mert nem érdekel meg volt nőm akit azért hagytam ott mert a volt fickója állandóan ott ült náluk amikor én ott voltam noha állíttólag már nem voltak együtt
Felmérésből mindig miegkérdem mit vállal be a nő szex téren mielőtt bármibe is belekezdenénk de erősen idegesít ha az előző partnereivel folytatott szexuális kalandjairól mesél
Volt egy nőm aztán rá is kelllett szólnom, hogy fejezze be az előző partneréről való szexuális kalandjait mert nem érdekel meg volt nőm akit azért hagytam ott mert a volt fickója állandóan ott ült náluk amikor én ott voltam noha állíttólag már nem voltak együtt
Nekem mar tobb sztorit elmeselt de ami a legjobban megragadt mikor volt egy lengyel baratja iszonyat nagy szerszammal es elmeselte hogy sexeltek meg milyem volt na attol nagyon beindulok es lathatoan o is :P
Izgató lenne de sehogy sem tudom rá venni hogy mesèljen. Mindig hárít hogy nem emlékszik meg őt sem èrdekli èn kivel hogy csináltam.
Volt ilyen is, van tapasztalatunk együtt is többesben, viszont nem egyszerű ezeket összehozni. Főleg nem itt a GG-n.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgalmas hallani miket csinált,amit nem láttam.