Igen nagyon,de sajnos mostanában nem akar ezekről mesélni…..
Igen, nagyon felizgat! Nekem mindig mesél!
Nagyon izgatna de sajnos csak azt mondja el hogy volt kalandja. Többet semmit.
Nem beszélt ezekről soha, nem lehetett nagy élmény neki.
Nagyon. Főleg amikor arról mesél ami már a kapcsolatunk alatt történt.
Tudnék mesélni
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint nem szégyenlős.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A videódon a mostani nőddel vagy?
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Max csak a milyenket tudom megosztani veled
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Párod történeteit.
Sajnálom Pedig privátba szivesen olvastam volna.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk ez már örök rejtély marad hogy kivel mit csinált
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 21:30
Akkor nem tudok segíteni.
Nekem elmesélte , hogyan lett jogosítványa.
Akkor nem tudok segíteni.
Próbáltam már szex közben abban a pillanatban vége is lett. Azt mondta hogy ne akarjam hogy mikor ő van bennem akkor az exeim dugásait meséljem
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 21:12
Dugás közben kérdezd meg.
Én is így tudtam meg az első történetet. Soha nem engedte hogy a szájjába élvezzek. Hiába faggattam miért .
Egyszer alaposan felizgattam, az élvezés határán tartottam akkor mondta el az okát. Szégyelte a történetet. Pedig nem volt benne semmi gáz. Csak az oktatója szopatta meg.
Én is így tudtam meg az első történetet. Soha nem engedte hogy a szájjába élvezzek. Hiába faggattam miért .
Egyszer alaposan felizgattam, az élvezés határán tartottam akkor mondta el az okát. Szégyelte a történetet. Pedig nem volt benne semmi gáz. Csak az oktatója szopatta meg.
Dugás közben kérdezd meg.
Egyszer alaposan felizgattam, az élvezés határán tartottam akkor mondta el az okát. Szégyelte a történetet. Pedig nem volt benne semmi gáz. Csak az oktatója szopatta meg. (Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer alaposan felizgattam, az élvezés határán tartottam akkor mondta el az okát. Szégyelte a történetet. Pedig nem volt benne semmi gáz. Csak az oktatója szopatta meg. (Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 20:59
Én csak annyit derítettem ki hogy vannak videók is de nem tudom hogy hol. Ezt is véletlenül szólta el magát. De ha kérdezek mindig az a válasz hogy őt sem érdekli kivel hogy csináltam
Én csak annyit derítettem ki hogy vannak videók is de nem tudom hogy hol. Ezt is véletlenül szólta el magát. De ha kérdezek mindig az a válasz hogy őt sem érdekli kivel hogy csináltam
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 20:46
Elég nehéz volt rávenni nekem is , még nagynehezen elmondta az első történetet.
Elég nehéz volt rávenni nekem is , még nagynehezen elmondta az első történetet.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 20:35
El hiszem. Nálunk ha erre terelem a témát akkor tuti semmi nincs úgy be sérül.
El hiszem. Nálunk ha erre terelem a témát akkor tuti semmi nincs úgy be sérül.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)