szerencsére én bármire rá tudom venni a párom
enyhén bi 30 fiu ha érdekel
szerintem a harmadik nem okoz gondot, de csak akkor, ha alapvetően nem vagytok féltékeny tipusok.
ami bevált példa: kezdj úgy tenni, mintha máris ott lenne valaki, de ne beszélj róla. vagyis pl. használjatok még egy vibrátort! Amíg szopod embered, addig játsz a csiklóddal, melleden a vibrátorral. Amíg szeretkeztek, szopd a vibrátort... sőt, puncinedves vibrátort add a szájába, és nem kell félni: ettől nem fog átszokni a farokra, de lassan elmúlhat a gátlása.
Nekem elmúlt :) (Ez egy válasz tarloka üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ami bevált példa: kezdj úgy tenni, mintha máris ott lenne valaki, de ne beszélj róla. vagyis pl. használjatok még egy vibrátort! Amíg szopod embered, addig játsz a csiklóddal, melleden a vibrátorral. Amíg szeretkeztek, szopd a vibrátort... sőt, puncinedves vibrátort add a szájába, és nem kell félni: ettől nem fog átszokni a farokra, de lassan elmúlhat a gátlása.
Nekem elmúlt :) (Ez egy válasz tarloka üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 18:43
hogy tudnám rávenni a férjem hogy mást is vonjunk be a szexuális életünkbe főleg férfiakat?
szerintem kefélj félre két pasival, majd utána közölt vele.
Kozponti agy= ami a nemiszerv,
na, innen induljunk ki.:D (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 03. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
na, innen induljunk ki.:D (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 03. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 07:35
Azt hiszem nagyon prűd vagyok...ha egy kapcsolat tökéletesen működik még a gondolatnak sem szabadna megfordulni a fejben h. egy másik pasit v. csajt pluszba... csak mert most ez a trendi?
Lehet megköveztek...
Könyörgöm akkor hol az igaz szerelem? A másik érzése? Hát ha a Kedvesem azzal állítana haza h. Drágám holnap még egy nő jöjjön az ágyunkba.. azt hiszem szedhetné a sátorfáját...
Egy nőnek a pasit el kell bűvölni, elkápráztatni h. még a gondolat se érlelődjön meg a központi agyában (ami ugye = a nemi szervével) BOCS FIÚK!!
Vagy ahogy egyik fórumozó társunk írta vmelyik hasonló topicban: "annak a házasságnak reszeltek"... (És a jövendő exférjem ezt nem tudja felfogni...)
DE SÉRTŐDÉS NE ESSÉK aki hármasban, négyesben huszonötösben kívánja tegye ahogy jól esik...Mindenki azt a levest fogyasztja amit főzőtt..... Tehát jó évágyat mindenkinek!
Lehet megköveztek...
Könyörgöm akkor hol az igaz szerelem? A másik érzése? Hát ha a Kedvesem azzal állítana haza h. Drágám holnap még egy nő jöjjön az ágyunkba.. azt hiszem szedhetné a sátorfáját...
Egy nőnek a pasit el kell bűvölni, elkápráztatni h. még a gondolat se érlelődjön meg a központi agyában (ami ugye = a nemi szervével) BOCS FIÚK!!
Vagy ahogy egyik fórumozó társunk írta vmelyik hasonló topicban: "annak a házasságnak reszeltek"... (És a jövendő exférjem ezt nem tudja felfogni...)
DE SÉRTŐDÉS NE ESSÉK aki hármasban, négyesben huszonötösben kívánja tegye ahogy jól esik...Mindenki azt a levest fogyasztja amit főzőtt..... Tehát jó évágyat mindenkinek!
Szerintem a szexnek és a szerelmnek köze sincs egymáshoz...
Amennyiben szereted a süteményeket, és a kedvenc sütid a képviselőfánk, amit imádsz, megveszel érte... azért nem fogsz lemondani arról hogy néha megkóstolj egy kis krémest vagy csokitortát...
Remélem elég plasztikusan fogalmaztam :) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 03. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben szereted a süteményeket, és a kedvenc sütid a képviselőfánk, amit imádsz, megveszel érte... azért nem fogsz lemondani arról hogy néha megkóstolj egy kis krémest vagy csokitortát...
Remélem elég plasztikusan fogalmaztam :) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 03. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 07:35
Azt hiszem nagyon prűd vagyok...ha egy kapcsolat tökéletesen működik még a gondolatnak sem szabadna megfordulni a fejben h. egy másik pasit v. csajt pluszba... csak mert most ez a trendi?
Lehet megköveztek...
Lehet megköveztek...
Lehet megköveztek...
Lehet megköveztek...
Jól tudod!
Nem hiányzik!
És azt is hogy tini vagyok!
Kháosz nincs a fejemben tájékoztatlak barátom!
Az embereknek a viselkedését is figyelem.
És hogy a média menynire befolyásolni tudja az embereket.
Amúgy nyitottam egy topikot ott vitatkozhatunk erről.
A téma címe: Mi a jó a csoportos szexben?És a szerelem???
Ide várom a nromális ember nyelvén leírt hozzászólásokat.
És ilyesmivel ne foglalkozz hogy mi van a fejemben meg stb.
Nekem névtelenül is jöhetnének a hozzászólások.
De miért személyeskedsz?
Én sem személyeskedtem és nem kezdtem el boncolni a te fejedet.
És elkezdeni támadni téged amiért te ezen a véleményen vagy.
Kicsit én is de viszont te is gondolkozhatnál azon hogy mit írtál le ami előtt rákattintassz az "Elküd" gombra.
Erről ennyit viszlát kopari barátom :D
Nem hiányzik!
És azt is hogy tini vagyok!
Kháosz nincs a fejemben tájékoztatlak barátom!
Az embereknek a viselkedését is figyelem.
És hogy a média menynire befolyásolni tudja az embereket.
Amúgy nyitottam egy topikot ott vitatkozhatunk erről.
A téma címe: Mi a jó a csoportos szexben?És a szerelem???
Ide várom a nromális ember nyelvén leírt hozzászólásokat.
És ilyesmivel ne foglalkozz hogy mi van a fejemben meg stb.
Nekem névtelenül is jöhetnének a hozzászólások.
De miért személyeskedsz?
Én sem személyeskedtem és nem kezdtem el boncolni a te fejedet.
És elkezdeni támadni téged amiért te ezen a véleményen vagy.
Kicsit én is de viszont te is gondolkozhatnál azon hogy mit írtál le ami előtt rákattintassz az "Elküd" gombra.
Erről ennyit viszlát kopari barátom :D
Egyetértek elég sok hozzászólással, ezen töröm a fejem már több hónapja de értelmes hozzászólást még mindig nem kaptam. Mivel egy személy itt a fórumon ugyanúgy 3. félt keres és azt mondja hogy semmi baj a szexuális életükkel de mégis kell 3. személy. Szóval sztem is ha kell 3. a részedről akkor valami géz van, NEM?
(Ez egy válasz tarloka üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 18:43
hogy tudnám rávenni a férjem hogy mást is vonjunk be a szexuális életünkbe főleg férfiakat?
ennél sokkal egyszerűbben kipróbálhatod szervezz egy négyest és azon belül ezt a felállást is megtapasztalhatod, a hármasban az a fontos, hogy ffiak ismerjék egymást és min barátok legyenek. ami a legfontossabb, hogy egyik se legyen önző.
Én benn lennék de nem egy másik férfival hanem egy másik nővel. Szerintem a férfiak többsége a hármas szexet nem egy második férfitársával, hanem egy második nővel képzeli el.
Rudi!
A fokozásos érvelés lényege pontosan az, hogy a gyengébb érvekkel kezdjük és a végére hagyjuk a nyomósabb érveket, ebben rejlik ereje a lejtéses érveléssel szemben, amit te leírtál. Egyébként szerintem sem jó dolog ez az egész, én nem tudnám végig nézni, hogy a páromat valaki elöttem... Lehet én vagyok a hülye
A fokozásos érvelés lényege pontosan az, hogy a gyengébb érvekkel kezdjük és a végére hagyjuk a nyomósabb érveket, ebben rejlik ereje a lejtéses érveléssel szemben, amit te leírtál. Egyébként szerintem sem jó dolog ez az egész, én nem tudnám végig nézni, hogy a páromat valaki elöttem... Lehet én vagyok a hülye
Szia!Középsuliban tanultuk az érvelés fajtáit!
Az összehasonlításon alapuló érvtípus elég meggyőző és az érveidet próbáld meg Fokozásosan felsorolni azaz az erős érveket rakd előre és utánna a gyengék kövezkezzenek!Sok sikert!:)))
Written by Rudi:)
Az összehasonlításon alapuló érvtípus elég meggyőző és az érveidet próbáld meg Fokozásosan felsorolni azaz az erős érveket rakd előre és utánna a gyengék kövezkezzenek!Sok sikert!:)))
Written by Rudi:)
Csatlakoznék hozzád. A javaslat kiváló; amennyiben nem megy a férjjel, a témáról való őszint beszélgetés sem - márpedig ha idáig fajult a sexuális különbség, valszeg valami nagyon nincs rendben. Szóval keress két pasit és próbáld ki. De garantálom, hogy a házasságotoknak mindenképpen reszeltek.
Te nem viseled ha válasz nélkül hagyják a szo fordulataidat:)))
Hm nézük csak a egy régi mondás valhonnan kinai bölcstől szabadon "mindenki azzal támad amitöl a legjobban fél..." te talán hogy valki le nőz vagy lányosnak titulál?
pá kis aranyom?
nem vágom miért minősitesz le engem ezzel csak magadat ásod allá.
Hm nézük csak a egy régi mondás valhonnan kinai bölcstől szabadon "mindenki azzal támad amitöl a legjobban fél..." te talán hogy valki le nőz vagy lányosnak titulál?
pá kis aranyom?
nem vágom miért minősitesz le engem ezzel csak magadat ásod allá.
olvasál belle
MODERÁTOROK üzenik forum témába
Ott van az hogy ajálgathatod itt magad és a párod a forumba
MODERÁTOROK üzenik forum témába
Ott van az hogy ajálgathatod itt magad és a párod a forumba
puff-puff
Egy kis segitséggel.
téma lezárva.
GG-nek van társ kereső menüje iratkoz fel rá és hivatkoz arra és akkor nincs morogni valom:).
Infester [VIP][ADMIN] irány elve a társ keresésre
Egy kis segitséggel.
téma lezárva.
GG-nek van társ kereső menüje iratkoz fel rá és hivatkoz arra és akkor nincs morogni valom:).
Infester [VIP][ADMIN] irány elve a társ keresésre
Na most lővőm fejbe magam megint tárás keresés
tőbbi jo
ajálgatod magatokat mindig
tőbbi jo
ajálgatod magatokat mindig
At elozo Neked szolt.Bocs!
Honnan tudod? Kiprobaltad?