Egerben tud valaki ilyet?
na ezt kiprobálnám.
ez egy szuper ötlet..tuti lenne rá igény
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 23. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1522072)
2021. 03. 23. kedd 09:34
Párommal tervezünk létrehozni egy lakóautós, guruló verziót, amivek bejárnánk az ország azon pontjait, ahol erre igény lenne.
Ez pobtosan mi is ? Valaki el mesélné ?
Párommal tervezünk létrehozni egy lakóautós, guruló verziót, amivek bejárnánk az ország azon pontjait, ahol erre igény lenne.
(Ez egy válasz BillyPilgrim üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:51
Akit érdekel a glory hole fétis, dobjon egy üzenetet. Szívesen segítek információval, valamint szeretnék létrehozni egy információs forrást azoknak akiket ez érdekel(meg talán pár lyukat is). Főleg nők, párok véleményét várom arról, hogy mi lenne az ideális környezet az ilyen játékra, leginkább ami a tisztaságot, biztonságot, elérhetőséget illeti. Meleg férfiak már igazából megoldották ezt, de szeretnék segíteni heteroknak is megélni ezt a vágyukat.
Röviden: igényfelmérést végzek.
Székesfehérváron vagy Veszprémben van ilyen hely,WC?
tud valaki glory hole lyukat Pesten vagy környékén?
Sziasztok!Hol van most mód ilyenfajta élvezkedéshez?Ha tudtok,segítsetek,köszönöm szépen előre is!
Budapest hol lehet ilyet találni?
Akit érdekel a glory hole fétis, dobjon egy üzenetet. Szívesen segítek információval, valamint szeretnék létrehozni egy információs forrást azoknak akiket ez érdekel(meg talán pár lyukat is). Főleg nők, párok véleményét várom arról, hogy mi lenne az ideális környezet az ilyen játékra, leginkább ami a tisztaságot, biztonságot, elérhetőséget illeti. Meleg férfiak már igazából megoldották ezt, de szeretnék segíteni heteroknak is megélni ezt a vágyukat.
Sziasztok. Tegnap benéztem és a Hegedűs utcai nyitva van. Párommal 20 és 26 éves srácok vagyunk
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
Sziasztok
Kezdő bi vagyok.Mikor hova érdemes lemenni egy jó szopásra szopatásra?
Kezdő bi vagyok.Mikor hova érdemes lemenni egy jó szopásra szopatásra?
Németországbam lakom,a legtöbbször férjes 46 éves nőként ezeket a helyeket keresem fel,mivel nagyon diszkrétek.
Örs vezér terén van valahol gloryhole vagy ilyesmi?
Sziasztok mi benne lennénk valahol valakinél nincs ilyen háznál?
A Hegedűs Gyula moziban ülök, és senki nincs sajnos. Marad a filmnézés és elsimogatom magam
Csajok szoktak lenni?
Csajok szoktak lenni?
Hetero férfi srác vagyok, mit lehetne csinálni a moziban?