Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok sok szeretet./ Pázmány Péter/
Olyan a szíved, mint a hosszas esőzés után megáradt patak, amely ellepte a medrében kijelölt mérce legmagasabb fokát is, s talán már el is sodorta valahová, egy sötét helyre. Az eső pedig tovább veri a folyót. Ha láttál már híradót ilyen áradásról, tudhatod, milyen az. Úgy van, ilyen az én szívem is.
Murakami Haruki
Murakami Haruki
Ne hazudj, ne lopj, ne csalj és ne igyál.
De ha hazudsz, hazudj kegyesen,
Ha lopsz, lopj csókot édeset,
Ha csalsz, csalj mosolyt az arcára,
Ha iszol, idd a kedvesed minden szavát.
(Randiguru c. film)
De ha hazudsz, hazudj kegyesen,
Ha lopsz, lopj csókot édeset,
Ha csalsz, csalj mosolyt az arcára,
Ha iszol, idd a kedvesed minden szavát.
(Randiguru c. film)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Vannak határok, de nem ott, ahol az emberek látni vélik.
Duncan Shelley
A látszólag legérthetetlenebb jelenségeknek is mindig van valami magyarázata.
Pelham Grenville Wodehouse
Duncan Shelley
A látszólag legérthetetlenebb jelenségeknek is mindig van valami magyarázata.
Pelham Grenville Wodehouse
Azt nem tudjuk megváltoztatni hogyan és mikor halunk meg, de azt eltudjuk dönteni hogyan éljünk
Van valami mélységesen megnyugtató abban, ha ez ember egy szép nyári napon a verandán üldögél, és nézi, ahogy mások dolgoznak.(
)
Nora Roberts
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Nora Roberts
Nem az rendített meg engem, hogy hazudtál nekem, hanem, hogy többé nem hiszek neked.
/ Friedrich Nietzsche /
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
/ Friedrich Nietzsche /
A valóság az álmokhoz képest bizony nagyon kegyetlen tud lenni, de olykor nagyon szép meglepetéseket is tartogat.
Csalódni kell hogy boldogok lehessünk, gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk. /Kölcsey Ferenc/
»Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ő igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém.«
Vass Albert
Vass Albert
A közvéleményt meg lehet mérgezni, de csak olyan méreggel, amelyik ízlik neki.
/ Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij /
/ Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij /
Nők a kalandban is szerelmet keresnek. A férfiak a szerelemben is kalandot.
Kner Izidor
Kner Izidor
"Mi nők sohasem mondjuk meg, mit is akarunk igazán, de oltári nagy hisztit tudunk csapni, ha nem kapjuk meg."
Lydia A nő kétszer (Slinding doors) című filmben
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Lydia A nő kétszer (Slinding doors) című filmben
Az élet minden csatája arra jó, hogy tanuljunk valamit belőle , még azokból is amelyeket elveszítünk.
Ne becsülj alá egyetlen ellenséget sem, mert könnyen lehet, az pontosan erre számít.
´Világéletemben hittem benne, hogy a nap legcsodálatosabb pillanata, amikor reggel felébredünk. Mindegy, hogy vacakul érezzük-e magunkat
vagy jól, egy biztos: aznap még bármi történhet velünk! És az sem számít, ha az esetek többségében semmi különös nem történik. A lehetőség benne van a reggelekben.´
vagy jól, egy biztos: aznap még bármi történhet velünk! És az sem számít, ha az esetek többségében semmi különös nem történik. A lehetőség benne van a reggelekben.´
Tedd azt amiben hiszel és higgy abban amit teszel minden más csak erő és időpocséklás.
Az emberek olyan ostobák! Van valamijük, ami mindennél többet ér, és alig vigyáznak rá. Eldobják maguktól az életet akár pénzért, akár zacskóba csomagolt porokért, akár egy idegen elragadó mosolyáért.
Cassandra Clare
Cassandra Clare
Aki még sosem követett el hibát , valószínüleg még sosem próbált semmi új dolgot.
Az alkoholisták azért isznak, mert nem bírják elviselni, ha a nap végén tisztán látják az életüket, a hibáikat, a gyengeségeiket. Mindazt, amit sehogy se képesek megoldani az életükben.
Gerlóczy Márton
Gerlóczy Márton