"A hiú ember, akár jót, akár rosszat mond magamagáról, egyaránt megtalálja a számítását, a szerény ember egyáltalán nem beszél magáról."
/La Bruyére/
/La Bruyére/
"Ez idő szerint az életben az a legszomorúbb, hogy a tudomány gyorsabban halmozza fell a tudást, mint a társadalom a bölcsességet."
/Isaac Asimov/
/Isaac Asimov/
Egyedül vagyok és pótolhatatlan.
Mások többen vannak, őket sokkal könyebb pótlni.
(faSomLajos tuggya kitől)
Mások többen vannak, őket sokkal könyebb pótlni.
(faSomLajos tuggya kitől)
Kis buta,teee...hát a TEREMTÉS KORONÁJA!!!!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
" Az Asszony az Élet!Csak a Jóisten tudja,mi a ffi," /Woody Allan/
![wink](images/smilies/wink.gif)
"Mindőnknek bűnbakok kellenek, kell valaki más, akit hibáztatunk azért, amit mi magunk érzünk. Bármi jó így, amíg szembenéznünk nem kell az igazsággal."
/Anon/
/Anon/
"Pénzen nem vásárolhatunk boldogságot, mondják. Ez igaz, de a pénz előmozdítja és megkönnyíti, hogy boldogok legyünk."
/Malcolm Forbest/
/Malcolm Forbest/
"Nagyon igaz, hogy az embereket nem cselekedeteikből kell megítélni, mert azok a körülményektől függenek, hanem sokkal inkább titkos gondolataik és legmélyebb szándékaik szerint."
/France/
/France/
"Azt dícsérd az emberben, amit sem elragadni, sem adni nem lehet, ami az ő tulajdona. Kérded mi az? A lélek, s a lélekben tökéletességre jutott értelem."
/Seneca/
/Seneca/
Világéletemben a felemelkedésért küzdöttem, de hirtelen bevertem a fejem egy óriási békavalagba.
Zuhanó repülőn nincs ateista!
Zuhanó repülőn nincs ateista!
"A szeretet szempontjából az számít, hogy az ember hisz saját szeretetében, a képességében, hogy szeretetet tud ébreszteni másokban."
/Fromm/
/Fromm/
A szerelemben az a bosszantó, hogy olyan bűn, amit nem követhetünk el cinkostárs nélkül.
"A szerelem olyan, mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjain."
(Victor Hugo)
"Csak szeretve tanulunk meg szeretni."
(Doris Murdock)
(Victor Hugo)
"Csak szeretve tanulunk meg szeretni."
(Doris Murdock)
"Ne ítélj el valakit, azért mert más! Ítéld el akkor, ha nem önmaga!"
"Mindig tedd azt, amit félsz megtenni." (Emerson)
Meglepetés az egéssz világ
"Minél többet gondolkodom felőle, annál erősebben érzem, hogy nincs semmi, ami olyan mélységesen művészi volna, mint az embert szeretni."
/Van Gogh/
/Van Gogh/
"Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet."
/Gabriel Garcia Márquez/
/Gabriel Garcia Márquez/
"Aki nem tud szeretettel feloldódni, másban és másért: boldogtalan marad."
(Szentkuthy Miklós)
(Szentkuthy Miklós)
"nekem ott volt a paradicsom, ahol TE voltál"
ÍRTA ÁDÁM ÉVA SÍRKÖVÉRE
ÍRTA ÁDÁM ÉVA SÍRKÖVÉRE