Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Idézetek

Rövid, frappáns részletek könyvekből, versekből, filmekből, híres emberek mondásaiból.
(lehetőség szerint tartalmazza az idézett személy nevét)

1 nap maximum 1 db hsz lehet, amiben lehet több idézet is!

Az eddigi hozzászólások

2006. 10. 22. vasárnap 17:14  #645
Moncy Moncy
"Az emberek többsége azért vall kudarcot az életben, mert a sikertelennek bizonyult elképzeléseiket felváltó új terveik kidolgozásában nincs meg bennük a kitartás."

/Napoleon/
2006. 10. 22. vasárnap 17:13  #644
Moncy Moncy
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik Veled, hogy Te is naggyá válhatsz."

/Mark Twain/
2006. 10. 22. vasárnap 17:12  #643
Moncy Moncy
"A tisztelet többet ér a hírnévnél, a megbecsülés többet ér a tekintélynél, a becsület pedig többet ér a dicsősségnél."

/Chamfort/
2006. 10. 22. vasárnap 17:11  #642
Moncy Moncy
"Ha azt látod csak amit megvilágít a fény, és azt hallod csak amit a hang közöl Veled, úgy a valóságban sem látni, sem hallani nem tudsz."

/Kahlil Gibran/
2006. 10. 22. vasárnap 15:37  #641
irigykutya. irigykutya. VIP
"Az öregség a legváratlanabb dolog, ami az emberrel történhet"

Lev Trockij
2006. 10. 22. vasárnap 15:35  #640
"Az öregkort nem megérni, elviselni művészet"

Johann Wolfgang Ghoethe
2006. 10. 22. vasárnap 15:24  #639
shiva38 shiva38
"....az, hogy én ki vagyok, nem attól fögg, hogy te minek akarsz látni engem!!"
Dan Millmann
2006. 10. 22. vasárnap 14:09  #638
"A fösvénység ott kezdődik, ahol a szegénység megszűnik."

Honoré de Balzac
2006. 10. 19. csütörtök 06:09  #637
Moncy Moncy
"Nem azért kínlódunk a legtöbbet, hogy boldogok legyünk, hanem hogy másokkal elhitessük a boldogságunkat."

/La Rochefoucauld/
2006. 10. 19. csütörtök 06:08  #636
Moncy Moncy
"Ne gondold, hogy ami neked nehezedre esik, az emberileg lehetetlen. Inkább úgy fogd fel, hogy ami emberileg lehetséges és megszokott, azt te is elérheted."

/Marcus Aurelius/
2006. 10. 19. csütörtök 06:07  #635
Moncy Moncy
"Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz."

/Charles Dickens/
2006. 10. 19. csütörtök 06:04  #634
Moncy Moncy
"Az a boldogság titka, ha azt tesszük amit szeretünk és megtanuljuk szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy ezt elérjük."

/Dexter Jager/
2006. 10. 19. csütörtök 06:02  #633
Moncy Moncy
"A tisztesség és tapintat erényét sokkal könyebb gyakorolni, ha az ember javakban bővelkedik, mintha semmije nincs."

/France/
2006. 10. 16. hétfő 23:42  #632
Ayame Ayame

"Olyan dolgokat láttam, amit ti emberek el nem hinnétek...Mindazok a pillanatok örökre el fognak veszni...mint megannyi könnycsepp az esőben!"

"Alaposan téved, aki azt hiszi, hogy meg tud lenni önmagában is, hogy nincs szüksége senkire, de még nagyobbat téved az, aki úgy gondolja, hogy őnélküle nem lehetnek meg a többiek."

"Mindent megkapsz majd a sorstól, leghamarabb abban a pillanatban, amikor végképp megszüntél vágyni rá."

Ne gondold, hogy ami neked nehezedre esik, az emberileg lehetetlen. Inkább úgy fogd fel, hogy ami emberileg lehetséges és megszokott, azt te is elérheted

"A Csend az örökkévalóság alkotórésze. A világ elmúlik, de a Csend megmarad, azért érezzük azt, hogy mérhetetlen erő és el nem érhető bölcsesség rejlik a Csendben."

"Az unalom az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: SZERETNI valakit, vagy AKARNI valamit."
2006. 10. 16. hétfő 23:42  #631
Ayame Ayame

"...ha boldog vagy sírj, ha szomorú vagy nevess, ha tehetetlen vagy tegyél valamit és ha szeretsz valakit mihamarabb felejtsd el!...így nem fog fájni, ha mindennek az ellenkezője történik!
2006. 10. 16. hétfő 23:37  #630
Ayame Ayame
"Légy büszke arra, amit eddig elértél, s higgyél abban, hogy milyen messze tudsz még elmenni."

A sikernek sok apja van, a kudarc mindig árva!

A bizalom olyan, mint a lélek - ha egyszer elszáll, nem tér vissza többé.

A boldogság egy köztes állomás a túl kevés és a túl sok között.

A boldogság nem más, mint a boldogtalanság időszakai közötti szünetek.

A boldogság nem úticél, hanem utazóstílus.

A boldogság titka a jó egészség és a rossz memória.

A bölcs az az ember, aki tudja, hogy mi fölött kell átsiklania.

A dicséret olyan, mint az árnyék. Aki utána fut, attól rohan, aki előle fut, azt követi.
2006. 10. 16. hétfő 23:37  #629
Ayame Ayame

" titokban imádom, mégis hibázom mert az az álmom, hogy ő is imádjon..."
2006. 10. 16. hétfő 23:35  #628
Ayame Ayame
A Hold halványan ragyog, s én itt vagyok... egyedül... ez olyan mikor egy kismadár a fa ágára lecsücsül s várja, várja párját ki elszállt, s nem tér vissza soha már... talált valaki mást, kit jobban imád mint bárki mást... de én csak ülök és várok és sírok... mert elhagytál... mert itthagytál... de a kismadar is tovaszáll és őis talált valaki mást... és ez a valaki őt viszont szereti nem úgy, mint TE... de ez rég volt, szép volt, elmúlt... de néha mikor a Hold halványan ragyog, s én egyedül vagyok titkon RÁD gondolok...
2006. 10. 16. hétfő 23:32  #627
Ayame Ayame
Többet elérhetsz szép szóval és egy fegyverrel, mint pusztán szép szóval.
- Al Capone
2006. 10. 13. péntek 16:02  #626
Moncy Moncy
"Ha csak módszereket tanulsz meg, a módszereknek a foglya leszel, míg ha elveket sajátítasz el, akkor saját magad gondolhatod ki a módszereidet."

/Emerson/
/ 77