Azt mondják egy percig tart, hogy észrevegyél valaki különlegeset egy órát, hogy komolyan vedd, egy napot, hogy megszeresd és egy egész élet kell ahhoz, hogy elfelejtsd.
Ha megéred a százat, akkor megúsztad. Nagyon kevesen halnak meg százéves koruk után.
Ha valakinek folyamatosan karikás a szeme, az csakis az ördög lehet, mert az sohasem alszik.
"A nök nemis azért teremtödtek, hogy megértsük öket(ez lehetetlen),hanem hogy szeressük."
(xxxjani)
(xxxjani)
állat=baszás=ROMEOállatias vágyak egyoldalú önzö kielégítése.
"Az úriember olyan vadállat, aki valameddig még tud várni"
(:Aranyköpés) (Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
"Az úriember olyan vadállat, aki valameddig még tud várni"
(:Aranyköpés) (Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
"Amikor leégett házam, megismertem barátaimat"
(Albán közmondás)
(Albán közmondás)
Én már kimehetek, mert az enyémen annyi van, hogy már napernyöként is funkcionál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 20. péntek 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 05. 20. péntek 06:21
"Akinek vaj van a fején, az ne menjen a napra!" (közmondás)
"Akinek vaj van a fején, az ne menjen a napra!" (közmondás)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 20. péntek 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 06:05
Igen, mint már említetedd korábban is.
Pontosan nem emlékszem,de valami olyasmi volt a lényege, hogy ez egy fórum ,és nem helyesírási verseny.
Pontosan nem emlékszem,de valami olyasmi volt a lényege, hogy ez egy fórum ,és nem helyesírási verseny.
"Nem rossz gyümölcs az, amelyet a darázs csipked"
(Latin közmondás)
(Latin közmondás)
Igen, mint már említetedd korábban is.
"Én befeztem idézet irást elégem volt,ez pont nem vártam , ez már nem aról szól aminek nyitattam ." (Honusz)
E rejtélyes nyelv és mondanivaló homályát, ha késve is, de megfejti majd az utókor...De ez már bennünket nem vigasztal... (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
E rejtélyes nyelv és mondanivaló homályát, ha késve is, de megfejti majd az utókor...De ez már bennünket nem vigasztal... (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 10:03
Én befeztem idézet irást elégem volt,ez pont nem vártam , ez már nem aról szól aminek nyitattam .
"A vesztes kakasok hallgatni szoktak, a gyöztesek meg kukorékolni"
(Ciceró)
(Ciceró)
"én még mindíg minden nőnek jó szerető voltam,kivéve azt amelyikkel éppen jártam"
by:Romeo.
by:Romeo.
"rövid az élet,hosszú a sír,mindenki basszon amenyit bír"
Csúnyán felhúzhattad magad,a helyesírásod elnézve.
Nyugi, majd Tom bácsi rendet tesz.
Jelzem neki. (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugi, majd Tom bácsi rendet tesz.
Jelzem neki. (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 10:03
Én befeztem idézet irást elégem volt,ez pont nem vártam , ez már nem aról szól aminek nyitattam .
A végzet ellen nem segít mesterfogás.
(Aiszkhülosz)
(Aiszkhülosz)
Ha nem csak írod , de vallod is ,akkor Te valszeg boldog ember vagy.
(Ez egy válasz vogue üzenetére (2005. 05. 18. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 18. szerda 17:55
Tatiosz: a másik ember megértése
Nem érthetjük meg a másik ember problémáját,
ha nincs bennünk szeretet.
Együttérzés nem létezik szeretet nélkül.
Aki elfelejtkezik mások szívéről,
a saját szívét vesziti el.
Senkinek sincs joga belenyugodni egy másik ember szenvedésébe.
Ez olyan, mintha ő okozná a szenvedést.
Aki szeret, elenged, felejt és megbocsájt.
Aki mind ezt elvárja másoktól, csupán önmagát szereti.
Önmagunk elvesztésének legbiztosabb módja: a szeretet elvárása.
A szeretet elvárása: önzés- legalább annyira, mint a szeretet elutasitása.
Nem érthetjük meg a másik ember problémáját,
ha nincs bennünk szeretet.
Együttérzés nem létezik szeretet nélkül.
Aki elfelejtkezik mások szívéről,
a saját szívét vesziti el.
Senkinek sincs joga belenyugodni egy másik ember szenvedésébe.
Ez olyan, mintha ő okozná a szenvedést.
Aki szeret, elenged, felejt és megbocsájt.
Aki mind ezt elvárja másoktól, csupán önmagát szereti.
Önmagunk elvesztésének legbiztosabb módja: a szeretet elvárása.
A szeretet elvárása: önzés- legalább annyira, mint a szeretet elutasitása.
Köszike, puszika!
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 05. 18. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)