Bánj óvatosan a gondolataiddal, bármikor szavakká válhatnak!
(Ira Gassen)
(Ira Gassen)
Szép az, ami érdek nélkül tetszik.
(Kant)
(Kant)
Értékítéletem az E-mail-ed nyomán csak megerősödött! Lépj tovább a képregényektől, és tanulmányozd kissé behatóbban a történelmet. Tanulságos!!!!
Az életet nem Spielberg rendezi, de van olyan izgalmas.
"Az emberek tapasztalatnak nevezik az elkövetett hibáikat."
(Oscar Wilde)
(Oscar Wilde)
Szégyellem, hogy nem tudom, ki az a Bucó, ( talán a Bucó, Szetti és Tacsi meseképregény egyik alakja?). De, hogy te, drága belfegoink, nem olvastad a Nobel-díjas Kertész Imre egyetlen művét sem, az nyílvánvaló, hiszen ellenkező esetben nem választottad volna ezt a kétes értékű idézetet Mr. Bucótól ( ha éppen nem te vagy "ő"). Melegen ajánlom, sűrgősen olvasd el említett szerző Sorstalanság című regényét, talán másképp fogsz gondolkodni, ámbár a tapasztalatom ezen a téren a legnegatívabb. Majmot csak utánzásra lehet - nem tanítani, csak - ostorszíjjal szoktatni!
"Az embernek úgy kell élnie, ahogy gondolkodik, mert különben úgy fog gondolkodni, ahogy él."
(Paul Bourget)
(Paul Bourget)
"Nem tudunk tanulni, amíg meg nem tanulunk tanulni és mivel nem tudunk még tanulni, így tanulni sem tudunk megtanulni."
(Kiss Zoltán)
(Kiss Zoltán)
" valódi bölcseknek két fajtája van. Az egyik öngyilkos lesz, a másik állandóan itallal bódítja szellemi képességeit."
(Mark Twain)
(Mark Twain)
Jegyezd meg: nem számít, hogy győzöl vagy vesztesz; az számít, hogy én győzök vagy vesztek-e.
(Darrin Weinberg)
(Darrin Weinberg)
Lennont akartam írni csak elgépeltem. :) bocs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 09. szombat 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 09. szombat 06:43
"Nem leszel semmivel sem több magadnál attól, hogy idegen nyelven motyogod el mások bölcsességét" /"C.J.Oswald"/
Egyébként idézeted nem Lennintől, mégcsak nem is Lenintől származik, hanem John Lennon énekelte teljes szívvel-lélekkel...És igaza van!!!
Egyébként idézeted nem Lennintől, mégcsak nem is Lenintől származik, hanem John Lennon énekelte teljes szívvel-lélekkel...És igaza van!!!
"Megette a fene, ha a tolvajok sem tudnak becsületesek lenni egymáshoz." /William Shakespeare/
"Nem leszel semmivel sem több magadnál attól, hogy idegen nyelven motyogod el mások bölcsességét" /"C.J.Oswald"/
Egyébként idézeted nem Lennintől, mégcsak nem is Lenintől származik, hanem John Lennon énekelte teljes szívvel-lélekkel...És igaza van!!! (Ez egy válasz the 1 üzenetére (2005. 04. 08. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként idézeted nem Lennintől, mégcsak nem is Lenintől származik, hanem John Lennon énekelte teljes szívvel-lélekkel...És igaza van!!! (Ez egy válasz the 1 üzenetére (2005. 04. 08. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
"Make love, not war" /Lennin/
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted."
(Gabriel Garcia Márquez)
(Gabriel Garcia Márquez)
"Szerelem, ha egyik a másikát repülni hagyja,
de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja."
(Szabó Éva: Szög és kereszt)
de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja."
(Szabó Éva: Szög és kereszt)
"Amikor jó vagyok, akkor, jó vagyok. De amikor rossz vagyok, akkor még jobb vagyok."
Mae West
Mae West
"Piszkos dolog-e a szex? Csak akkor, ha jól csináljuk."
Woody Allen
Woody Allen
"A szerelem az a tévhit, miszerint az egyik nő különbözik a másiktól."
H. L. Mencken
H. L. Mencken
"Minél inkább bírálunk, annál kevésbé szeretünk." /Honoré De Balzac/