De ez marhaság, erre akartam célozni. Hiába raknak bele bármit, csak átmenetileg marad olyan.
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 15:52
Senki nem azt mondta, hogy a szűk punci rossz. A kérdés mivel tágítják?
Énis azt vallom, h nincs tág punci, csak kicsi farok :D
sztem elöször két ujjal utána meg vannak ezek a felfújható vibrátorok azzal
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 15:52
szeretem ,hogy szűk mert a feleségemé is az és imádja ha elöször csak két ujjal csinálom (hatalmas g-pont orgazmussal a végén )utána meg a farkammal és érzem ahogy húzódik ösze sztem ez kurva jo
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 15:11
Nekem is szűk, a pasijaim pedig élvezik. Persze a fala rugalmas, így rá tud formálódni többféle fazonra/formára: ezért jó a változatosság:P
Nekem is szűk, a pasijaim pedig élvezik. Persze a fala rugalmas, így rá tud formálódni többféle fazonra/formára: ezért jó a változatosság:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 03. 20. kedd 00:29
Én szeretem,hogy nekem szűk.
Dehogy tágítom. Nem tudom elképzelni,hogy a kicsivel lejjebb lévő nők mennyire éreznek egy normál faszt.
Dehogy tágítom. Nem tudom elképzelni,hogy a kicsivel lejjebb lévő nők mennyire éreznek egy normál faszt.
Ezeknek szülés közben is orgazmusuk lesz még
a punci fala izmos. ha ki is tágitják, visszatér eredeti méreteihez. persze, ez már aztán túlzás..., de egy kis játék... néha nem árt.
Én szeretem,hogy nekem szűk.
te jóságos ég!!!
A feleségemet egy vagy kettő ujjal utána pedig a csokirudammal.Mostanában viszont azon gondolkodom,hogy meglepem a mű falosszal.Egy kis plussz....
néhány, boltban kapható mű dolog, ami a tág hölgyeknek is élvezetet nyújt!!!
( itt a kifordult popós csajotok! )
( itt a kifordult popós csajotok! )
Ezt írtam az előző hsz-emben, hogy ugyanolyan feszes tud lenni az.
És igaza van joveknek hatalmas orgazmus az eredmény, csak megfelelően kell tudni használni bennt az ujjaidat.
És igaza van joveknek hatalmas orgazmus az eredmény, csak megfelelően kell tudni használni bennt az ujjaidat.
A kézzel való tágítás - ha nem okoz fájdalmat - és persze ha valaki szereti, csodálatos és hatalmas orgazmust tud produkálni!
Én pedig meglesném a tiéd. Persze amikor az enyém benne van. Nézzük meg, mi fér még mellé...
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is a tágításon van a hangsúly, hanem olyan jó érzés bennt lenni a punciban, mondjuk kézzel.
A csaj jobban tele van neki is jó, meg nekem is.
Ugyanakkor nem marad úgy. Tegnap este kivettem a kezem, majd fél perc múlva már tök szorosan zárta körül, amit egyébként szokott.
A csaj jobban tele van neki is jó, meg nekem is.
Ugyanakkor nem marad úgy. Tegnap este kivettem a kezem, majd fél perc múlva már tök szorosan zárta körül, amit egyébként szokott.
Ököllel:
Én is azt mondom minek azt tágítani ? Akkor jó amikor nedves és kicsit szűk!
akkor apudnak kicsi farka van
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a feleségemét a farkammal szoktam! :-)