hy
Ez így van a csók az kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 15. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1260552)
2017. 11. 15. szerda 09:27
Mi is egyetértünk! Viszont sokszor tapasztaltuk, hogy pároknál tabu a csók a párcserénél. Igazából nem értjük, hogy simán a csajok szájukba veszik bárki farkát, a srácok nyalják bárki punciját, de a csókolózás az tabu. Minket ez mindig lesokkol és érthetetlenül állunk a dolog előtt, mert két ember egymásra hangolódása szerintünk is a csókolózással indul.
Teljesen igazad van,....!!! - én is így vagyok vele,....szeretem a kellemes előjátékokat....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2922742)
2017. 11. 16. csütörtök 05:09
70évesen is szeretnék smacizni. Az együttlét alapja. Jó a topic!
Ott a pont! Mi is többször találkoztunk hasonló hozzá állással és mi sem értettük. Csók nélkül mit sem ér az egész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 15. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is egyetértünk! Viszont sokszor tapasztaltuk, hogy pároknál tabu a csók a párcserénél. Igazából nem értjük, hogy simán a csajok szájukba veszik bárki farkát, a srácok nyalják bárki punciját, de a csókolózás az tabu. Minket ez mindig lesokkol és érthetetlenül állunk a dolog előtt, mert két ember egymásra hangolódása szerintünk is a csókolózással indul.
Sokan vannak, akik a csókot érzelemhez, a szexet pedig pusztán fizikai örömhöz kötik. Így párcserénél a másik inkább egy szextárgy. Pedig a kibővített szexben elviekben pont az érzelem lenne az, ami megadja azt a plusz töltetet. És ehhez hozzátartozik a csók is, és minden egyéb.
A legfontosabb !!!!
Ráadásul ha szerencsénk van, az első intim együttlétünk szeretkezés volt, nem dugás.
Ettől függetlenül, valóban, az első csókja plasztikusabban emlékszem, mint az első szeretkezésre.
Illetve annak orális része, amit én adtam, az most is itt van. (Ez egy válasz BoneyM üzenetére (2017. 11. 14. kedd 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ettől függetlenül, valóban, az első csókja plasztikusabban emlékszem, mint az első szeretkezésre.
Illetve annak orális része, amit én adtam, az most is itt van. (Ez egy válasz BoneyM üzenetére (2017. 11. 14. kedd 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 14. kedd 02:40
Statisztikák szerint intenzívebben, és kellemesebben emlékezünk az első csókra, mint az első dugásra. A kapcsolat előre haladtával is fenntartható ez? Tapizni közben?
70évesen is szeretnék smacizni. Az együttlét alapja. Jó a topic!
Mástól is hallottam. Meg hogy meg kell beszélnie a párjával.... (engedélyt kell kérni) Furcsa
Bingó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 14. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3120292)
2017. 11. 14. kedd 21:44
Csókolózni nagyon jó dolog, egy jó partnerrel pláne ott indul el minden
Igen, pontosan!
(Ez egy válasz BoneyM üzenetére (2017. 11. 14. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BoneyM üzenetére (2017. 11. 14. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Ezt én is így gondolom,egy tartalmas,kielégítő szex,egy érzéki,forró csókolódzással kezdődik. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 14. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt én is így gondolom,egy tartalmas,kielégítő szex,egy érzéki,forró csókolódzással kezdődik. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 14. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3120292)
2017. 11. 14. kedd 21:44
Egyetértek. Eredetileg így akartam feltenni a topicot ahogy írtad.
(Ez egy válasz labialove üzenetére (2017. 11. 14. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 14. kedd 09:37
Akkor lesz halott egy kapcsolat, amikor a felek elhagyják a rendszeres napi csókokat.
Nélkülözhetetlen fenntartani a csókolózást, ha a kapcsolatot is meg akarják tartani magas szinten.
Nélkülözhetetlen fenntartani a csókolózást, ha a kapcsolatot is meg akarják tartani magas szinten.
Akkor lesz halott egy kapcsolat, amikor a felek elhagyják a rendszeres napi csókokat.
Statisztikák szerint intenzívebben, és kellemesebben emlékezünk az első csókra, mint az első dugásra. A kapcsolat előre haladtával is fenntartható ez? Tapizni közben?