Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2004. 11. 15. hétfő 13:57  #49
Moncy Moncy
Okos enged.... főnök szenved nyes beka3
2004. 11. 15. hétfő 13:53  #48
Moncy Moncy
Maci! Mint mindig most is igazad van... ez volt amúgy a gond, hogy elővettem a bűbáj mosolyomat és közöltem hogy igaza van.. na ezen gurult be még csak úgy igazán..
65 fölött van úgyhogy minden reggel sajna itt élvezkedik, mivel otthon hagy-ma folyamatosan nyes nyes
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 15. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 15. hétfő 13:12
Szia Moncy!
Sajnos mindig a főnöknek van igaza. Még ha szakmailag nem is ért hozzá, még akkor is bebizonyítja, hogy az úgy van jó, mert én "vagyok a szemétdombon a kakas". Tudod, mit tegyél, mosolyogva nézz a szemébe és mond neki, hogy főnök igazad van. Arról nem is beszélve, hogy ha elb....a a hétvégéjét anyuval nem jó mentek a dolgai akkor hétfő reggel korán ki éli magát a munkahelyén.
wave wave wave
2004. 11. 15. hétfő 13:12  #47
macido macido
Szia Moncy!
Sajnos mindig a főnöknek van igaza. Még ha szakmailag nem is ért hozzá, még akkor is bebizonyítja, hogy az úgy van jó, mert én "vagyok a szemétdombon a kakas". Tudod, mit tegyél, mosolyogva nézz a szemébe és mond neki, hogy főnök igazad van. Arról nem is beszélve, hogy ha elb....a a hétvégéjét anyuval nem jó mentek a dolgai akkor hétfő reggel korán ki éli magát a munkahelyén.
wave wave wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 15. hétfő 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 15. hétfő 09:19
Skandy kedves!
Nem voltál gonosz, csak egy kicsit, de hogy lásd mennyire veszem a poént: beka3 beka3 ejnye1 Ha valóban 120 lennék is valaki biztos találna bennem valami vonzót, de abban az esetben már bizt. csak a belső értékeimet díjazná!

Amúgy ma reggel tettek róla hogy abszolut elveszítsem a bizalmamat saját magammal szemben.. úgyhogy ma nem vok se szép se okos... de majd elmúlik. Nem is főnök lenne ha hétfő reggel ne gázolna bele a lelkivilágomba... ilyenkor mindig azt hiszem hogy mekkora egy hülye csaj vok, és semmihez nem értek, semmit nem tudok...majd délutánra kiheverem..
2004. 11. 15. hétfő 10:51  #46
lótusvirág lótusvirág
Szőke nő...? Én is szőke vagyok eredetileg... vigyor2 vigyor5
2004. 11. 15. hétfő 09:44  #45
Törölt felhasználó (10061)
heh,jó a téma..hogyan legyünk egyszerre...?Én spec sehogy..a szépség sajna ,meglehetőst messze áll tőlem,és még csak rám se néz... confused az okosság,mint olyan,nálam,a szőke nők kasztjába tartozó egyednél pedig élből és alapból kilőhető,mint pozitiv tulajdonság,s mint jellemző..de hát így jártunk,nemdebár? vigyor5 aki szőke,ne akarjon okos lenni.. ejnye1 ..a külsődleges szempontokat tekintve ugyan nem vagyok 120 kg,de ha nagyon megeröltetem magam,még lehetek alien ..én,mint élből nem filigrán alkat,plusz szőkenő,bármikor kijelenthetem:fogalmam sincs,mit szeretnek bennem az emberek...Valamit biztos. wink smile és ez nekem elég is .Üdvölet. wave
2004. 11. 15. hétfő 09:30  #44
teve teve
Moncy!

Neked itt a titkokat kellene felfedned, hogy Te miért és hogyan vagy egyszerre szép és okos ;)
2004. 11. 15. hétfő 09:19  #43
Moncy Moncy
Skandy kedves!
Nem voltál gonosz, csak egy kicsit, de hogy lásd mennyire veszem a poént: beka3 beka3 ejnye1 Ha valóban 120 lennék is valaki biztos találna bennem valami vonzót, de abban az esetben már bizt. csak a belső értékeimet díjazná!

Amúgy ma reggel tettek róla hogy abszolut elveszítsem a bizalmamat saját magammal szemben.. úgyhogy ma nem vok se szép se okos... de majd elmúlik. Nem is főnök lenne ha hétfő reggel ne gázolna bele a lelkivilágomba... ilyenkor mindig azt hiszem hogy mekkora egy hülye csaj vok, és semmihez nem értek, semmit nem tudok...majd délutánra kiheverem..
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 14. vasárnap 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 14. vasárnap 03:15
Moncyka lefogytál?

Ha nagyon gonosz volt a kérdés, akkor ezt mf3 nekem, Tőled! És millió puszi Neked!
(De a puszi egyébként is!)
Mindenkinek igazat adok, aki úgy gondolja hogy a szépség szubjektív dolog. És az okosság is valamilyen szinten az. Ez legalább annyira nézőpont kérdése, mint a farokméret. Kinek mi az igénye a másikkal szemben. Az okosság megállapításánál pedig kérdés az, hogy mihez viszonyítunk.
Jó van egy szint, ami alatt az illetőre simán rámondjuk hogy tök hülye, de aki nem tök hülye, azért még messze lehet az okostól!
Lehet persze önmagunknak is felállítani egy mércét, és ennek megpróbálni megfelelni, csak ezzel is az a baj, hogy a legtöbb esetben, nem látjuk tisztán, és objektíven saját magunkat. Ezért aztán vagy elégedetlenek vagyunk esetleg ok nélkül, vagy túlontúl elégedettek, talán szintén alaptalanul.
És itt a kör be is zárul.
Most akkor segítsetek! Ki a szép, és ki az okos? confused confused
2004. 11. 14. vasárnap 03:24  #42
Skandy Skandy
És ezzel a firkálmányommal igazoltam is magam. Én most azt hiszem hogy nagyon okosakat írtam, de valószinűleg be fog bizonyosodni, hogy más, esetleg nagy marhaságnak tartja.
vigyor5 vigyor5 vigyor5
2004. 11. 14. vasárnap 03:15  #41
Skandy Skandy
Moncyka lefogytál?

Ha nagyon gonosz volt a kérdés, akkor ezt mf3 nekem, Tőled! És millió puszi Neked!
(De a puszi egyébként is!)
Mindenkinek igazat adok, aki úgy gondolja hogy a szépség szubjektív dolog. És az okosság is valamilyen szinten az. Ez legalább annyira nézőpont kérdése, mint a farokméret. Kinek mi az igénye a másikkal szemben. Az okosság megállapításánál pedig kérdés az, hogy mihez viszonyítunk.
Jó van egy szint, ami alatt az illetőre simán rámondjuk hogy tök hülye, de aki nem tök hülye, azért még messze lehet az okostól!
Lehet persze önmagunknak is felállítani egy mércét, és ennek megpróbálni megfelelni, csak ezzel is az a baj, hogy a legtöbb esetben, nem látjuk tisztán, és objektíven saját magunkat. Ezért aztán vagy elégedetlenek vagyunk esetleg ok nélkül, vagy túlontúl elégedettek, talán szintén alaptalanul.
És itt a kör be is zárul.
Most akkor segítsetek! Ki a szép, és ki az okos? confused confused
2004. 11. 13. szombat 22:07  #40
Moncy Moncy
Kuklukszklán! De ugye nem hitted hogy tleg 120 kg vok????? nyes nyes crazya
2004. 11. 13. szombat 20:22  #39
kuklukszklán kuklukszklán
Nagyon igazad van aki el tudja fogadni magát és tud mosolyogni az szép annak a nőnek van varázsa még ha 120 kiló is!
2004. 11. 13. szombat 14:24  #38
bonba bonba VIP
Szioka mindenkinek:)Én úgy gondolom hogy én sem vagyok szép sőt..még annyira sem.Nem ez a lényeg,hanem az hogy ki hogy érzi magát saját bőrében.Mert hiába a sok smink ha a belső kisugárzás fényévekre van tőle.Akinek a lelke nem boldog az maga sem az és ezt mindenki meglátja a másikban.Ez egy olyan dolog amit nem lehet eltakarni,pedig sokan törekszenek erre.Sajnos.Aki magát szereti az a világgal is békében van. wave
2004. 11. 11. csütörtök 08:55  #37
eros007 eros007 VIP
Szeintem Fábry nem tévedett wink , de viszont te vagy az egyik kivételt erősítő szabály. crazya
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 11:28
Az én hitem: nem a ruha teszi az embert... Bújtathatja egy nő akármilyen méregdrága márkás cuccokba testét ha arcocskájáról "süt az értelem".

Egyszer valahol hallottam talán a Fábry hülyesége: egy NŐ nem lehet egyszerre szép is meg okos is mert az már FÉRFI.
Lehet hogy szép nem vagyok, de attól még okos lehetek...
Ja és mivel sokan kérdezték sajnos nincs diplomám.... de ami késik nem múlik.
kacsint kacsint
2004. 11. 09. kedd 19:29  #36
naphal naphal
wow1 wow1 vigyor4
2004. 11. 09. kedd 16:29  #35
macido macido
Egy a lényeg Moncy legalább is szerintem az embernek el kell fogadnia önmagát. Ha pedig változni akar, akkor pedig önmagáért tegye, mert így lesz meg a belső nyugalma, ne pedig külső kényszer következtében. Az értelem nem közvetlen függvénye a diploma. wave wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 11:28
Az én hitem: nem a ruha teszi az embert... Bújtathatja egy nő akármilyen méregdrága márkás cuccokba testét ha arcocskájáról "süt az értelem".

Egyszer valahol hallottam talán a Fábry hülyesége: egy NŐ nem lehet egyszerre szép is meg okos is mert az már FÉRFI.
kacsint kacsint
2004. 11. 09. kedd 15:12  #34
Junior23... Junior23...
Én olyan jó pasi vagyok hogy minden embernek szép vagyok vigyor5 vigyor5 vigyor5 vigyor5
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 15:09
Tom!
Megijesztesz... hogy hogy bonyolult voltam? Sztem ennél egyszerűbben nem tudtam volna erre a kérdésre válaszolni.

Amúgy a szépség belülről a lélekkből fakad... úgyhogy akinek a lelke oké a külsejével sem lehet gondja.

Ja és persze minden embernek mást jelent a szépség, ami ugyebár tudjuk hogy mulandó.. wink
2004. 11. 09. kedd 15:09  #33
Moncy Moncy
Tom!
Megijesztesz... hogy hogy bonyolult voltam? Sztem ennél egyszerűbben nem tudtam volna erre a kérdésre válaszolni.

Amúgy a szépség belülről a lélekkből fakad... úgyhogy akinek a lelke oké a külsejével sem lehet gondja.

Ja és persze minden embernek mást jelent a szépség, ami ugyebár tudjuk hogy mulandó.. wink
2004. 11. 09. kedd 11:28  #32
Moncy Moncy

kacsint kacsint
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 09. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 08:53
Egy nő szépsége nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet és az érzelem van.
HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET
2004. 11. 09. kedd 08:53  #31
macido macido
Egy nő szépsége nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet és az érzelem van.
HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET
2004. 11. 09. kedd 01:35  #30
naphal naphal
én azthiszem hogy aki szép az tud okosnak láccani...de ami még igazabb az az,hogy aki okos az tud szépnek láccani...nem??? hehe hehe hehe
/ 4