Szôtárt nem mellékelnétek?
Ha nem tudod akkor inkább meghagylak a boldog tudatlansságban.. bocsi
(Ez egy válasz didergo üzenetére (2017. 12. 28. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Miről beszéltek?
Azért akárki akármit mond, a DDT a leghatásosabb!
De pompásan megfogalmaztad a többes szexualitás kiélésének a vágyát!Izgalom és élvezet utáni vágy relatíve extrém módon és a kíváncsiság ötvözete ösztökélheti az embert ennek megélésére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2017. 12. 07. csütörtök 05:49
Ja,és kiegészítésként, mint művelői ennek a dolognak csak annyi, ha el vannak engedve a lovak, az nem azt jelenti, hogy a többes szex körül forog a világ.Egyeltalán nem.Zömében kettesben éljük meg mi is, és a némileg csak egy töredéke a közös életünknek.Mellette van egy jól működő, teljesen átlagos közös programokkal,celokkal teli párkapcsolat,ami valamilyen oknál fogva sokkal jobban működik,mint az általunk ismert embereknél.
Ennek oka talán éppen ez a nyitottság, amivel kinyitottuk az utolsó misztikus ajtót,ami előttünk állt, a szexualitást.Innentől kezdve nincs több talány, mint két lelkileg is meztelen ember -milyen tálaló a magyar nyelv(!)- lepkedünk előre az életben...
Ennek oka talán éppen ez a nyitottság, amivel kinyitottuk az utolsó misztikus ajtót,ami előttünk állt, a szexualitást.Innentől kezdve nincs több talány, mint két lelkileg is meztelen ember -milyen tálaló a magyar nyelv(!)- lepkedünk előre az életben...
DMT
Én az EXKLB.-t imádom.
És a LXIX sem rossz!
A H2O POKI se kutya!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 21. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1600462)
2017. 12. 21. csütörtök 11:01
Hát én a THC-ra esküszöm!
Hát én a THC-ra esküszöm!
Mi az LDX-et preferáljuk! De nem vetjük meg az LRT-sem.Ti hogy vagytok vele?
Magyarul?
Pedig jó pörgősen indult.Nem szerettem volna tönkretenni!
Ki is égetted a témát. Ebben minden lényeges benne van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja,és kiegészítésként, mint művelői ennek a dolognak csak annyi, ha el vannak engedve a lovak, az nem azt jelenti, hogy a többes szex körül forog a világ.Egyeltalán nem.Zömében kettesben éljük meg mi is, és a némileg csak egy töredéke a közös életünknek.Mellette van egy jól működő, teljesen átlagos közös programokkal,celokkal teli párkapcsolat,ami valamilyen oknál fogva sokkal jobban működik,mint az általunk ismert embereknél.
Egy átlag felfogású embernek valószínü hogy az. Én nem tartom annak, lehet nem is jò kifejezést használtam rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 07. csütörtök 11:34
Szerinted a többes perverz? Szerintem nem...
Szerinted a többes perverz? Szerintem nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1600462)
2017. 12. 07. csütörtök 10:55
Valahogy én is hasonlóan képzelek egy ilyen kapcsolatot. Egy olyan inteligens, szenvedélyes partnerrel aki a mindennapi élet mellett ugyanúgy vágyik az extrémebb szexualitás megélésére is. Akinek úgymond két személyisége van, többnyire "átlag" ember de idönként egy perverz kis dög!
Valahogy én is hasonlóan képzelek egy ilyen kapcsolatot. Egy olyan inteligens, szenvedélyes partnerrel aki a mindennapi élet mellett ugyanúgy vágyik az extrémebb szexualitás megélésére is. Akinek úgymond két személyisége van, többnyire "átlag" ember de idönként egy perverz kis dög!
Én az exemmel D/S kapcsolatban éltünk együtt és mivel mindketten imádtuk a gangbang élvezetet ő többször is szervezett nekem ilyen számunkra kellemes bulikat! :P
Szóval ha mind a két fél ugyan úgy szereti és élvezi akkor nagyon is jól működik....
Szóval ha mind a két fél ugyan úgy szereti és élvezi akkor nagyon is jól működik....