Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az angol eredetű BDSM mozaikszó a szavak kezdőbetűiből képzett rövidítést takarja: kötözés-fegyelmezés (Bondage & Discipline), dominancia-alávetettség (Domination & Submission) és a szadomazochizmus (Sadism & Masochism).

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez.

"Sötétség, egyedül, szárnyalás. Kettős élet, kettős támadás, árulás. Egyedül, szárnyalás, sötétség.
Börtönben lenni, viszolyogtatóan nedvesek a falak, míg testem cellában rothad, alig pár négyzetméternyire szorítva, addig a lelkem háborgó vihar, fogvicsorgás és tomboló düh. Urad vagyok, parancsolód, térdre rogysz, kifordítod belsőd, fogaid között szűrve minden szót hozod legféltettebb titkaid elém. Értem ejtett zsákmányállat, és most a vadász rab. Kívülről, mint harcos a háború előtt, csak egy gubbasztó testnek látnak, de belül élesre fent fegyverrel várom, hogy az ajtó nyikorduljon. Szemem hozzászokott a sötéthez, ellazult izomkötegeim robbanásra készek, agyam bekapcsolásra kész üzemmódban vár.
És tudom, hogy kinyitod."

Az eddigi hozzászólások

2004. 11. 12. péntek 22:52  #10
Zsuzska Zsuzska
Nesztek ! Ez való nektek ! http://ballkick.atw.hu
2004. 11. 12. péntek 18:20  #9
macido macido
Bocs egy kib....tt
2004. 11. 12. péntek 18:18  #8
macido macido
Igazad van az egész élet az egész kib....tt "szado-mazo" és aki a szexben is ezt keresi, lehet, hogy az egész életet keresi benne. Én személy szerint inkább távol tartom magam tőle.
2004. 11. 12. péntek 13:04  #7
laci van kenoby laci van kenoby
Csak próbáld ki, majd aztán beszélj!!!!!
De mind a két oldalt próbáld ki!!!!!!!!!!
Igazam van skacok????
2004. 11. 03. szerda 10:24  #6
Fotóztasd le magad, és dobd fel nekünk is! Ha van ilyen barétnőd, azt is küld el!
2004. 11. 03. szerda 10:21  #5
Meghiszem azt!
Propagáljátok egy kicsit a témát! És rakjatok fel illusztréciót!!!!!!!!!
2004. 10. 20. szerda 10:37  #4
Amúgy meg: dobjátok fel a témához tartozó storiaitokat. Azt hiszem vagzunk egypáran, akiket érdekelne.
Illusztrációval még jobb lenne!
Laci van Kenoby
2004. 10. 20. szerda 10:34  #3
Hello!
Majd idővel megpróbálok képeket is felrakni, de addig is ajánlhatom a tgp.hq.hu/spank cimet.
Nagyon érdekes tud lenni.
Üdv: Laci van Kenoby
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 10. 18. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167859) VIP
2004. 10. 18. hétfő 14:18
Sziasztok!

Úgy látom nem nagy az érdeklődés...
Várom a jeléentkezőket, akiket ez érdekel.
Engem nagyon!
2004. 10. 18. hétfő 14:18  #2
Törölt felhasználó (167859) VIP
Sziasztok!

Úgy látom nem nagy az érdeklődés...
Várom a jeléentkezőket, akiket ez érdekel.
Engem nagyon!
2004. 09. 28. kedd 15:36  #1
Szado mazó lányok és fiúk jelentkezzetek!!!
/ 7