Szintén volt huszonévesen ilyen bartátnőm. Beadta, hogy valami éjjeli diszpécserszolgálatnál melózi de hamar lebukott. Ő egy kis vidéki faluból jött pestre és úgy gondolta, hogy sokkal könnyebben megszedi magát így mint ha alamizsnáért elmenne valami multihoz árúfeltöltőnek vagy hasonló szarság. Amúgy tökre megértem, főlega 2000-es évek közepén amennyi "jó" lehetőség volt akkoriban munka fronton... ami teszem hozzá azóta se sokat változott! Nem csoda, hogy többen az egyszerűbb utat választják. Utána még évekig jóban voltunk, majd hozzámant egy német milliomoshoz és kiköltözött.
Igen, azt gondolom hogy klasszikus indok( nyilván nem számítva a kényszer és pénz miatt tenykedőket)
Szereti a szexet, miért ne pénzért (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 09. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szereti a szexet, miért ne pénzért (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 09. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 02. 09. szerda 12:27
szerintem egyénenként változó, mindenki ismer olyan csajt akinek nem kell könyörögni és több százan megdugták már, na egy ilyennek annyi a különbség hogy a végén pénzt is kap, nyilván más a fizikai kényszer alatt, és az anyagi kényszer miatt
Nekem egyszer volt alkalmam megismerni egy lányt aki ezzel foglalkozott. Szimpik voltunk egymásnak, eljárogattunk kávézni, ilyesmi. Ő mesélt magáról, hogy kezdődött. Semmi extra nem volt benne, hétköznapi dolog...
szerintem egyénenként változó, mindenki ismer olyan csajt akinek nem kell könyörögni és több százan megdugták már, na egy ilyennek annyi a különbség hogy a végén pénzt is kap, nyilván más a fizikai kényszer alatt, és az anyagi kényszer miatt
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 02. 09. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 11:47
Engem az érdekelne, hogy milyen az, amikor egy nő elhatározza, hogy prostituált lesz és akkor az első vendéggel hogy megy, vagy az első néhánnyal?
Engem az érdekelne, hogy milyen az, amikor egy nő elhatározza, hogy prostituált lesz és akkor az első vendéggel hogy megy, vagy az első néhánnyal?
Szerintem ez a ritkább, sok esetben a kényszer....de valóban, izgalmas érzés lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357832)
2022. 02. 05. szombat 23:12
én azért, mert felizgat ha idegenek pénzért megdugnak
én azért, mert felizgat ha idegenek pénzért megdugnak
És ha csak sejthető lenne, hogy a kedves feleség, anya, stb milfek között mennyi prosti van....lehet meglepődnénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 15. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
2021. 06. 15. kedd 15:54
Mert jól jövedelmező állás. Vagyis fekvés
A legvalószínűbb az első amúgy, mert van egy futtatója, akinek kell a lóvé. És lakhatásért cserébe (ott lakhat a putriban vagy éppen villában a csaj) azért, hogy este leadja a lóvé 80%-át, aztán utána marad a fenyegetés.
Igaz manapság, már ugyanez megy, csak az onlyfans-os lányoknál, a futtató csinálja a fotókat, tolják onlyra, aztán a hónap végén a lakhatásért leadja a 80%-ot a csaj, ha máshogy nem megy, jön a fenyegetés, hogy ki leszel dobva az utcára, és mivel leadja a 80%-át annak, amit keres, nincs elég pénze, hogy vegyen, kivegyen egy lakást azonnal, így marad a futtatónál. (Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz manapság, már ugyanez megy, csak az onlyfans-os lányoknál, a futtató csinálja a fotókat, tolják onlyra, aztán a hónap végén a lakhatásért leadja a 80%-ot a csaj, ha máshogy nem megy, jön a fenyegetés, hogy ki leszel dobva az utcára, és mivel leadja a 80%-át annak, amit keres, nincs elég pénze, hogy vegyen, kivegyen egy lakást azonnal, így marad a futtatónál. (Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 11:43
- Belekényszerítik, fenyegetéssel, veréssel
- Pénzért
- Élvezetért, bár ez pár tized százalék
- Bizonyos kultúrákban hagyomány
- A fentiek kombinációja
- Pénzért
- A fentiek kombinációja
Értelek a muszáj nagy"úr"volt! Most azért vagyunk ezen az oldalon, hogy élvezzük az életet, amíg lehet kényszer nélkül!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 06. 17. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 17. csütörtök 10:05
valahol igaza lehet annak a leanynak.a kerdesre nem egesszen csak azota csak azzal megyek el akivel tetszik,en valasztok es nem a penz szerint.Van akivel ingyen csk az elvezetert,massal meg penzert sem(.mig azelott aki fizetett muszaj volt)
valahol igaza lehet annak a leanynak.a kerdesre nem egesszen csak azota csak azzal megyek el akivel tetszik,en valasztok es nem a penz szerint.Van akivel ingyen csk az elvezetert,massal meg penzert sem(.mig azelott aki fizetett muszaj volt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)
2021. 06. 16. szerda 13:15
Most már csak az övé lettél? Egy lány mondta nem csak az a kurva aki kiáll az utcára, hanem minden feleség az, mert pénzért csinálják ők is!
Most már csak az övé lettél? Egy lány mondta nem csak az a kurva aki kiáll az utcára, hanem minden feleség az, mert pénzért csinálják ők is!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 06. 16. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 12:44
lehet kevesebbunknek kellene titokba tartania milyen masodallasa van es lehet tobbunknek sikerulne ki szallni ebbol a "buvos uzleti korbol"nekem sikerult ki valtott a ferjem,ma mar nem muszaj k...nak lennem
lehet kevesebbunknek kellene titokba tartania milyen masodallasa van es lehet tobbunknek sikerulne ki szallni ebbol a "buvos uzleti korbol"nekem sikerult ki valtott a ferjem,ma mar nem muszaj k...nak lennem
(Ez egy válasz kurtafarok üzenetére (2021. 06. 15. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 15. kedd 22:14
Ha ti azt tudnatok hany edes magyar feleseg dolgozott lany koraban mint kurva!Mi lenne ha megkerdeznetek a pici parotok nem volt e koztuk o is? micsoda meglepetes lenne!
ez igaz
(Ez egy válasz kurtafarok üzenetére (2021. 06. 15. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 15. kedd 22:14
Ha ti azt tudnatok hany edes magyar feleseg dolgozott lany koraban mint kurva!Mi lenne ha megkerdeznetek a pici parotok nem volt e koztuk o is? micsoda meglepetes lenne!
Mert jól jövedelmező állás. Vagyis fekvés
Sok helyen olvashatjuk, hogy ez egy ősi szakma, és csak az emberiséggel együtt hal majd ki, de azért lássuk be, nem minden esetben az élvezet miatt választják a nők ezt a fajta tevékenységet.
Láttad a dokumentum filmet? Komolyan érdemes megnézni.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2021. 05. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 23. vasárnap 12:12
Azok szerintem előre megrendezettek. Azért annyira nem rosszak.
Azok szerintem előre megrendezettek. Azért annyira nem rosszak.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 05. 15. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 15. szombat 13:25
Javallom a történések kutatóinak megnézni a A Pierre Woodman-sztory című filmet.
- Belekényszerítik, fenyegetéssel, veréssel
- Pénzért
- A fentiek kombinációja
- Pénzért
- A fentiek kombinációja