A díjátadó képeiért Pinavadász007 nek külön díj járna ezekért a képekért.
Nagyon bevállalták csak így tovább
Nagyon bevállalták csak így tovább
Fikázókkal nem kell törődni. Az irigység beszél belőlük... vagy valami más, mondjuk a rosszindulat, mert gyárilag ilyenek, vagy csak brahiból, mert ennyi esze van és lehet villogni a haverok elött, hogy egy nicknév mögé bújva jól meg mertem mondani a GG-n (de face-to-face már nem, mert akkor be lenne fhosva!).
Nem kell mindenki véleményére adni, stílus, fogalmazás alapján ki lehet szelektálni, hogy ki az, aki érdemben szól hozzá és ki az, aki csak fikázni jár ide.
Hogy ne offoljam széjjel a topikot: gratula és köszönet mindenkinek, aki vette a fáradtságot és megörvendeztetett minket ennyi sok szép vizespólós cicivel!
Nálam Attitude-né és a Kettenbp+Geocache lánypárosa a nyerő, de dobogósak holtversenyben Tala69, Darwinka, Babyjoy, Kleopatra és a GG legdögösebb (angol-magyar) anyukája, Krisz2 asszonyság! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell mindenki véleményére adni, stílus, fogalmazás alapján ki lehet szelektálni, hogy ki az, aki érdemben szól hozzá és ki az, aki csak fikázni jár ide.
Hogy ne offoljam széjjel a topikot: gratula és köszönet mindenkinek, aki vette a fáradtságot és megörvendeztetett minket ennyi sok szép vizespólós cicivel!
Nálam Attitude-né és a Kettenbp+Geocache lánypárosa a nyerő, de dobogósak holtversenyben Tala69, Darwinka, Babyjoy, Kleopatra és a GG legdögösebb (angol-magyar) anyukája, Krisz2 asszonyság! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (409149)
2009. 03. 14. szombat 13:06
utálom az olyan embereket akik lefikázzák mások képeit és ezzel elveszik a kedvüket a további képektől!!!
utálom az olyan embereket akik lefikázzák mások képeit és ezzel elveszik a kedvüket a további képektől!!!
Micsodák nagyon jók, hmm?
Még nem is publikálták a képeket... ugye nálad ez csak pontvadászatra megy?
Még nem is publikálták a képeket... ugye nálad ez csak pontvadászatra megy?
na ki hol tart a vizes pólós cickós fotókban?
ne izgulj, nem lesz baja, az csak egy játék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 20. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101709)
2009. 02. 20. péntek 17:08
Amikor még elérhető volt vagyis látható ez a link... rámentem... ugye nem lesz baja a gépnek? tudom, ez nem ide tartozik, csak szeretnék rá választ kapni.
Amikor még elérhető volt vagyis látható ez a link... rámentem... ugye nem lesz baja a gépnek? tudom, ez nem ide tartozik, csak szeretnék rá választ kapni.
abszolult nyertes szerintem http://*****.hu/url/n****** soha életemben nemláttam még ennyire világitó szőke halyat
(kimoderálva a játéklinked + végleges tiltás! nem itt kell szórakozni, és vírustápos linkekkel baszakodni!)
(kimoderálva a játéklinked + végleges tiltás! nem itt kell szórakozni, és vírustápos linkekkel baszakodni!)
lehet nevezni még mindig
ugyan már fehér póló egy kancsó víz a kád fölött.
s mehet a villantgatás.
tanácsom készüljetek fel elöre egy fehér lepedő hátérrel ha nem akarjátok hogy valaki fel islerje a lakást ...
nem nehéz el helyezni szekrény két sarkába beakasztod illetve az ágy jellegzetes terítőét letakarni vele (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 17. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ugyan már fehér póló egy kancsó víz a kád fölött.
s mehet a villantgatás.
tanácsom készüljetek fel elöre egy fehér lepedő hátérrel ha nem akarjátok hogy valaki fel islerje a lakást ...
nem nehéz el helyezni szekrény két sarkába beakasztod illetve az ágy jellegzetes terítőét letakarni vele (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 17. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (409881)
2009. 02. 17. kedd 17:49
Mi is neveztünk volna, de lehet ha ezt nyáron írják ki akkor több nevező jön össze. Nem?
Mi is neveztünk volna, de lehet ha ezt nyáron írják ki akkor több nevező jön össze. Nem?
á nem kell túl tervezni a helyszínt, csak valami előnyös dögös "jól kitérdelt" vizes pólónak valót keresetek.
többiek hogy állnak ? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 14. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
többiek hogy állnak ? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 14. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2009. 02. 14. szombat 13:20
nem, nem tervezzük a helyszínt
nem, nem tervezzük a helyszínt
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 02. 13. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy már fel is töltötted ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 10:55
Lehetséges, hogy benevezünk... :S
Lehetséges, hogy benevezünk... :S
Ide várunk mindent, ami kapcsolatban van a legújabb amatőr versenyünkkel: kérdések, tippek, stb...
A verseny oldala
A verseny oldala