Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Kukkolnál? Kukkoltatnál? Élvezed ha néznek?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 12:50  #15490
NudisSrác19 NudisSrác19
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
ma 12:25  #15489
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!// Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!! finom finom
ma 12:18  #15488
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!// finom wave worship wave
ma 06:57  #15487
colamatyi colamatyi
kecskeméti párt kukkolnék.
ma 06:39  #15486
Hármashatás Hármashatás
Köszönjük,így igaz! smile
(Ez egy válasz HuMetal üzenetére (tegnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:20
Egyáltalán nem kamusok! Nagyon kedvesek, nagyon jófejek és ha valamit megbeszéltek velük, akkor az pontosan úgy is történik!
ma 05:17  #15485
playwithme77 playwithme77
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
tegnap 22:20  #15484
HuMetal HuMetal
Egyáltalán nem kamusok! Nagyon kedvesek, nagyon jófejek és ha valamit megbeszéltek velük, akkor az pontosan úgy is történik!
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 15:15
Csak hirdetnek, semmi extra, sztem kamuzok. Nem hallottam, hogy lett volna innen valaki. Már írt volna róluk.
tegnap 22:03  #15483
kezdokukkolok kezdokukkolok
Sziasztok. Párt vagy lányt keresnénk holnap Tatabánya és környékén hogy én és a párom kukkolhassunk. Ha felkeltettük az érdeklődésed írj üzenetet.
tegnap 22:02  #15482
hazaspar3224 hazaspar3224
Sziasztok!

Másfél hete az Élet felülírta a tervünket: nagyon érdekel, hogy mi lehet a reptéri kifutó végénél smile
A héten a tervünk az, hogy csütörtök vagy péntek estefelé 6 és 8 óra között megnézzük a helyszínt élőben is. smile
Ha van olyan formás, nagyfarkú és igényes srác, aki szívesen jönne, privátban várjuk jelentkezését.
Köszönjük a sok kedves iránymutatást mindenkinek.

Niki
tegnap 18:59  #15481
vakos7801 vakos7801
Sziasztok!Nőt,párt kukkolnék,utazni tudok!
tegnap 18:56  #15480
adrenalin adrenalin
Holnap Badacsony és Füred között kukkolót keresünk napközben
tegnap 18:06  #15479
Ferenc1971 Ferenc1971
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akit vagy akiket izgat egy kukkoló..
Autós kukkolás is érdekel!!
tegnap 17:02  #15478
stones78 stones78
Holnap , szerdán délelőtt kukkélnék nőt, pasit , párt Kalocsa és környékén....
tegnap 17:00  #15477
Popsit Popsit
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben. Kukkolnek is. Írj privát. Labsex imádom
tegnap 16:58  #15476
Shadow1 Shadow1
Igen tényleg szép a hölgy.. smile viszont én egy atlagos normális kérdést (meg csak nem is szexuális tartalmú nyes ) de válasz nem igazán érkezett…aminek az okát nem tudom hiszen egy normális IQ es EQ szintel rendelkező embernek tartom magam smile de mindegy lehet nem volt szimpatikus a nevem nyes
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (tegnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:59
Nem csak hogy tudom, hogy hogy lehet veletek egyeztetni, hanem köszönöm a kellemes élményt is. Vsidaszép a hölgy, szebb mint a képeken, és ráadásul állomszép, ahogy élvez. Az úr, meg valóban úr! Élvezi, hogy a bájait mutathatja annak a csini babának. Egy mondatban. Normális, nem kamus pár vagytok.
tegnap 16:50  #15475
Ricsi Rics39 Ricsi Rics39
Ma este 8 óra fele Fehérváron megleshető leszek amint a kocsim mellett masztizom!
Privátba megírom hogy hol leszek!
tegnap 11:31  #15474
Hármashatás Hármashatás
Köszönjúk!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (tegnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:59
Nem csak hogy tudom, hogy hogy lehet veletek egyeztetni, hanem köszönöm a kellemes élményt is. Vsidaszép a hölgy, szebb mint a képeken, és ráadásul állomszép, ahogy élvez. Az úr, meg valóban úr! Élvezi, hogy a bájait mutathatja annak a csini babának. Egy mondatban. Normális, nem kamus pár vagytok.
tegnap 10:59  #15473
szexpartnert szexpartnert
(Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (tegnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:56
Szia!nyilván te nagyon tudod a tutit smile )Imádom ezt a tipik magyar “pozitív “hozzáállást és a kifinomult kommunkikációt,ebben verhetetlenek vagyunk!Hungarikum-))
De mivel ma jó napunk van,segítek::van,aki tudja hol és hogy kell inteligensen kérdezni,egyeztetni smile ))).De mind1 is neked tényleg kamuk maradunk,ez biztos!
Sok sikert a kereséshez!
tegnap 10:59  #15472
Hármashatás Hármashatás
Ne köszönd,nincs mit megköszönni!-))
(Ez egy válasz Akalandor üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 15:20
Köszönöm
tegnap 10:59  #15471
Spriccelj Spriccelj
Lányok párok valaki meglesne ahogy verem a farkam a 19 kerben kocsiban?
/ 775