Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Kukkolnál? Kukkoltatnál? Élvezed ha néznek?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 21:21  #14159
babayaqa babayaqa
Én pedig Egerben!
De nem nagyon van jelentkező....
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (tegnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:32
Szépvölgyin kiverném valaki előtt.
tegnap 18:32  #14158
kuzlerbius kuzlerbius
Szépvölgyin kiverném valaki előtt.
tegnap 16:58  #14157
Marsapeti Marsapeti
Tatabányán.
Ha van kivel, de nincs hol, akkor ma nálam lehetnétek együtt egy kíváncsi szempár eltűrése mellett.
tegnap 14:05  #14156
Pajkoshármas Pajkoshármas
Vasárnap Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
tegnap 13:34  #14155
Mámor6o Mámor6o
Igényes pár szeretkezesehez helyem van!
Közben akár masszíroznám a hölgyet!
tegnap 12:54  #14154
der.medve2.0 der.medve2.0
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
tegnap 12:50  #14153
Kangörcs Kangörcs
Sziasztok szívesen kukkolnék autóban szeretkező párt a Tiszató vonzáskörzetében. Ma esetleg holnap kora este.
tegnap 12:38  #14152
Martin45 Martin45
Ápolt, intelligens, értelmes, kommunikatív.... nem tolakodó, nem értetlen - de határozott - Férfiként keresnék... Ma este/éjjel: Szolnokon vagy környékén járó, autós, kellően exhibicionista N/F PÁR-t... Akik megengednék, hogy autójukban, természetben (bármilyen feltétellel) végignézzem Őket szex közben...illetve HA van igény/szimpátia : kényeztessem a Hölgyet a Párja jelenlétében...
tegnap 11:46  #14151
pasi78 pasi78 VIP
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
tegnap 09:32  #14150
csabi89 csabi89
Sziasztok! Mezőkövesd környékén kukkolnék egy szeretkező párt
tegnap 09:17  #14149
fürk-ész fürk-ész
Sziasztok!

Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
tegnap 06:01  #14148
Barna farok Barna farok
Meleg párt keresek kukkolnek bp
tegnap 05:50  #14147
Napkitörés Napkitörés
Sziasztok! Valós , intelligens diszkrét párral, hölggyel ismerkednék hosszú távra.
tegnap 05:01  #14146
kerti052 kerti052
Soproni párral ismerkednék. Csak kukkolás is ok.
tegnap 01:52  #14145
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható finom vagyok ! Puszi -Pacs finom
tegnap 01:51  #14144
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!//// wave wink
2026. 04. 30. csütörtök 21:52  #14143
babayaqa babayaqa
Sziasztok!

Eger környékén én is szívesen!!!
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 16:46
Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! Ma éjszaka!
2026. 04. 30. csütörtök 19:05  #14142
Trewer87 Trewer87
8-as menten valaki?
2026. 04. 30. csütörtök 16:49  #14141
Booyrauhl27 Booyrauhl27
Eger felé is jönnétek?
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! Ma éjszaka!
2026. 04. 30. csütörtök 16:48  #14140
Secretronin Secretronin
Ez annyira menő lehet, kár hogy nem vagyok fiatalabb
/ 708