Én pedig Egerben!
De nem nagyon van jelentkező.... (Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (tegnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem nagyon van jelentkező.... (Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (tegnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin kiverném valaki előtt.
Tatabányán.
Ha van kivel, de nincs hol, akkor ma nálam lehetnétek együtt egy kíváncsi szempár eltűrése mellett.
Ha van kivel, de nincs hol, akkor ma nálam lehetnétek együtt egy kíváncsi szempár eltűrése mellett.
Vasárnap Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Igényes pár szeretkezesehez helyem van!
Közben akár masszíroznám a hölgyet!
Közben akár masszíroznám a hölgyet!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Sziasztok szívesen kukkolnék autóban szeretkező párt a Tiszató vonzáskörzetében. Ma esetleg holnap kora este.
Ápolt, intelligens, értelmes, kommunikatív.... nem tolakodó, nem értetlen - de határozott - Férfiként keresnék... Ma este/éjjel: Szolnokon vagy környékén járó, autós, kellően exhibicionista N/F PÁR-t... Akik megengednék, hogy autójukban, természetben (bármilyen feltétellel) végignézzem Őket szex közben...illetve HA van igény/szimpátia : kényeztessem a Hölgyet a Párja jelenlétében...
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok! Mezőkövesd környékén kukkolnék egy szeretkező párt
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Meleg párt keresek kukkolnek bp
Sziasztok! Valós , intelligens diszkrét párral, hölggyel ismerkednék hosszú távra.
Soproni párral ismerkednék. Csak kukkolás is ok.
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható
vagyok ! Puszi -Pacs
vagyok ! Puszi -Pacs
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!////
Sziasztok!
Eger környékén én is szívesen!!! (Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Eger környékén én is szívesen!!! (Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 16:46
Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! Ma éjszaka!
8-as menten valaki?
Eger felé is jönnétek?
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! Ma éjszaka!
Ez annyira menő lehet, kár hogy nem vagyok fiatalabb
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)