Budapest ki dugna a nejem előttem hely kell Budapest 50 es szőrös punci
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat !!#################
Kukkolnék högyeket...
Kukkolnék högyeket...
Sziasztok! Hölgyek jelentkezését várom leginkább de szivesen kukkolnék párt élőben, helyszinen. Szívesen megyek olyan Szombathelyen élő hőlgyhöz ahhol meztelenül segédkeznék neki a házon,lakáson belül bármire. Írj bátra ha szeretnél egy ilyent megélni.
Mire csatlakoznál? Privátba írj.
(Ez egy válasz Szabólaller40 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Holnap kukkolható pár Veszprém és környékén??
Miazhogy, nagyon is
(Ez egy válasz lunacrush84 üzenetére (tegnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:07
Pasit kukkolnék, a saját szabályaim szerint
Legjobb lenne, ha van egy kis lábfétised is.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Pasit kukkolnék, a saját szabályaim szerint
Amennyiben van egy kis mozgástér a kort illetően akkor én szívesen benne lennék.
Amennyiben van egy kis mozgástér a kört illetően akkor én szívesen benne lennék.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 14:50
Sziasztok!
50es ápolt férfit szívesen nézek, miközben veri a farkát.
Szia. Szívesen állok rendelkezésére.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
sziasztok MA estére keresek Párokat vagy lányokat. autos vagy akár panzió de akár nálatok is találkozhatunk. amit keresek olyan kiváncsi hölgyeket akik kiváncsiak hogy milyen kiverni más pasi farkát a férj jelenlétében,de ha mást is szeretnétek lehet róla szó,akár csak egy izgalmas beszélgetés ,masszázs,orál ,simogatás vagy akár 3as szex is . Nógrád és Pest megye várom az uzenetek privátban.
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Miskolcon kukkolni vágyókat keresek
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szia, szívesen bármit.
Sziasztok!