Sziasztok. Kit lehet kukkolni ma Budapesten akár public is.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szexelő párt néznék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Sziasztok! Sopronban kukolnék (lány, párt) vagy akár engem is lehet!!
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci vagy nagy a feneke??
Lehetne kukkolni vagy mutatna képet
Irjatok
Lehetne kukkolni vagy mutatna képet
Irjatok
Sziasztok!
Lányok, hölgyek ki nézne meg egy hangos élvezést?
Google chat valaki?
Írj pivát üzenetet
Lányok, hölgyek ki nézne meg egy hangos élvezést?
Google chat valaki?
Írj pivát üzenetet
Masztizok a reptérnél! Kukkoló?
Most valaki(k) a szépvölgyin?
Sziasztok, nő vagy pár aki szívesen találkozna?.
Sziasztok!
Párosunk férfi tagjaként keresném párok társaságát a mai nap, Budapesten. Szívesen kukkolnék, helyet tudok biztosítani.
Keressetek bátran, és beszéljük meg a részleteket.
Párosunk férfi tagjaként keresném párok társaságát a mai nap, Budapesten. Szívesen kukkolnék, helyet tudok biztosítani.
Keressetek bátran, és beszéljük meg a részleteket.
Üdv
Délelőtt a Savoya parknál vagyok,hölgy esetleg pár hölgy tagja aki vágyna egy kis izgalomra,élvezetre?
Privátban folytassuk kérlek.
Délelőtt a Savoya parknál vagyok,hölgy esetleg pár hölgy tagja aki vágyna egy kis izgalomra,élvezetre?
Privátban folytassuk kérlek.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Tiszafüred és környékén szívesen kukkolnék párokat utazni tudok észerű távolságra
Sziasztok!
Kíváncsi hölgy, aki szeret pasit kukkolni google chat-en?
Írj privát üzenetet
Kíváncsi hölgy, aki szeret pasit kukkolni google chat-en?
Írj privát üzenetet
Ma lesz pár Bp-en akit meg lehet lesni autóból?
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat, persze ez sem egy fix "korlát"... Szívesen lennék "csak néző" is.