Párommal megnéznénk egy lány,nő masztiját testközelből.. igény esetén kézzel,nyelvvel besegítene a hölgyünk,de bármi más is elképzelhető lenne..Bp és környéke
Sziasztok!Párokat kukkolnék,utazni tudok!
Ma este kalandoznek hölgy v pár? Kukkolas is érdekel.
Kisbagi pihenőben megnéznél egy szép faszt írj
Pesten kukkolhato par most, ma este ?
Hölgyet, hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Értelmes, kedves és diszkrét heteró férfiként keresek mai estére egy budapesti házaspárt.
Nem szeretnék csatlakozni, ez fontos.
Kizárólag nézőként egy kis sarokból figyelni, úgymond kukkolni.
Nem matatok a nadrágomban
Csakis figyelni szó nélkül, ahogy élvezitek egymás társaságát.
Jelentkezés privát üzenetben, köszönöm
Szép napot mindenkinek
Nem szeretnék csatlakozni, ez fontos.
Kizárólag nézőként egy kis sarokból figyelni, úgymond kukkolni.
Nem matatok a nadrágomban
Csakis figyelni szó nélkül, ahogy élvezitek egymás társaságát.
Jelentkezés privát üzenetben, köszönöm
Szép napot mindenkinek
Valalki, aki kiverné előttem ma 5-6 óra körül a Balatonlelle, Siófok körül?
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
kecskeméti párt kukkolnék.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Ma Budapesten kukkolhato par esetleg ?
Szia! Szeretek kamera elött masztizni, izgató amikor néznek főleg ha még írják is, hogy mit csináljak! Ha érdekel a dolog írj! teamson vagy gmailon tudok kamerázni!
Párt kukkolnánk párommal. Akár csak egy orált de akár egy dugást is.
Valaki kukkolna a Szépvölgyin?
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Lehet! Akár ma is!
(Ez egy válasz cakmaestejo üzenetére (tegnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:39
Megnéznék egy szájba spriccelést, akár nő férfi vagy akár férfi férfi párnál.
Hölgyet hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.