Isteni tud lenni szexi és dögös ha egy nő magára csatolja a hámaot. A párom néha felcsatolja a dildót. Van egy pár amiből lehet válogatni.
Legjobban ezt szeretném kipróbállni és átélni. Amikor egy Lány vagy Nő így elkap.Hosszú évek alatt sem sikerült ezt még megvalósítanom.Odáig vagyok érte már,hogy így felpróbáljonak.
Amúgy kiváncsi vagyok hány lány titkolja hogy bejön neki, csak úgy van vele úgyse lenne vevő rá a partnere
Azt sajnos nem tudom, nincs már meg a doboza.
Párom választotta. A legnagyobbat. 24x5 (Ez egy válasz again50 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom választotta. A legnagyobbat. 24x5 (Ez egy válasz again50 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm. Írnál esetleg konkrét típust?
(Ez egy válasz André77 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 12:56
Mindenképpen a pántosat javasolnám, abból is van olyan, ami "kétvégű", ezzel mégjobban élvezik a nők. Többféle kivitelt is próbáltam már, ez vált be a legjobban eddig.
Köszönöm. Írnál esetleg konkrét típust?
(Ez egy válasz Derto76 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 11:39
Nekünk a pántos verzió vált be. Kedvesem nem dugni, hanem durván baszni szeret engem.
Mindenképpen a pántosat javasolnám, abból is van olyan, ami "kétvégű", ezzel mégjobban élvezik a nők. Többféle kivitelt is próbáltam már, ez vált be a legjobban eddig.
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 09:52
Sziasztok, Felcsatolható játékszer vásárlása van tervben. Korábban a hagyományos kivitel volt 3 különböző méretű dildóval. Nézegetem a tartópánt nélküli kivitelűeket, de nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire jól használhatóak. Kinek milyen tapasztalata van ezen a téren?
Nekünk a pántos verzió vált be. Kedvesem nem dugni, hanem durván baszni szeret engem.
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 09:52
Sziasztok, Felcsatolható játékszer vásárlása van tervben. Korábban a hagyományos kivitel volt 3 különböző méretű dildóval. Nézegetem a tartópánt nélküli kivitelűeket, de nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire jól használhatóak. Kinek milyen tapasztalata van ezen a téren?
Irigyellek érte...mázlista vagy!!Becsüld meg a hölgyet....
(Ez egy válasz Derto76 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 07:17
Szerencsére ez nálunk elég gyakori. A feleségem imád megdugni, tágítani engem és a határokat.
Sziasztok!Esetleg egy hús vér fasz a popsiba
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2024. 12. 25. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 09:26
Mi heti rendszerességel élvezzük mind a ketten a fordított felállást!

Szerencsére ez nálunk elég gyakori. A feleségem imád megdugni, tágítani engem és a határokat.
De jó lenne hölgyet találni hozzá!!!!!
Szerinted?. Dugtak már seggbe?
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2025. 01. 15. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 11:21
Szerintem sok férfinak ez ugyanolyan kellemes, mint a nőknek. Csak tiltakoznak, tabuként kezelik.
Amúgy érdekes dolog, hogy a pasiknál szinte természetes (minimum fantázia szinten), hogy a hölgyeknél mehet popsiba. De ők maguk, meg tiltakoznak a sajátjuk miatt.
Ez hasonló mint az, hogy 10-ből 9 pasi 2 nőre vágyik és elfogadja és örül is neki, hogy a hölgyek egymást is kényeztetik. De ha forditottjáról lenne szó (2 pasi, 1 nő), akkor meg fel vannak háborodva.
Amúgy érdekes dolog, hogy a pasiknál szinte természetes (minimum fantázia szinten), hogy a hölgyeknél mehet popsiba. De ők maguk, meg tiltakoznak a sajátjuk miatt.

Ez hasonló mint az, hogy 10-ből 9 pasi 2 nőre vágyik és elfogadja és örül is neki, hogy a hölgyek egymást is kényeztetik. De ha forditottjáról lenne szó (2 pasi, 1 nő), akkor meg fel vannak háborodva.
Ujjaztak már meg, viszont nagyon izgat a gondolat hogy egy lány megb*sszon

Mozgatja a fantáziám nekem is.
Szerintem nagyon szexi egy nő amikor felveszi a strap-on szerint.
Izgalmas lehet egy kis femdommal fűszerezve.
Szerintem nagyon szexi egy nő amikor felveszi a strap-on szerint.
Izgalmas lehet egy kis femdommal fűszerezve.
Nálunk is tervbe van..
Párom nekiáll szopni,de már azonnal izgatja is a popsim..
Rendkívül izgatja,de még csak egymás popsiját nyaltuk,ujjaztuk eddig.
Párom nekiáll szopni,de már azonnal izgatja is a popsim..
Rendkívül izgatja,de még csak egymás popsiját nyaltuk,ujjaztuk eddig.
Nekem a feleségem előtti szeretőm hozta fel a stranpont. Őakart dugni engem. Néha engedtem, de akkor még nem élveztem.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Én el élvezem tőle szeretem de egyre kevesebb az a partner aki csinálja is
Valaki próbalta úgy, hogy a női tag nagyon dominans és lekötözi a férfi tagot utána nagyon keményen dugja?
Sajnos még domináns dildós nővel nem hozott össze a sors.
Sajnos még domináns dildós nővel nem hozott össze a sors.