Szerintem sok férfinak ez ugyanolyan kellemes, mint a nőknek. Csak tiltakoznak, tabuként kezelik.
Amúgy érdekes dolog, hogy a pasiknál szinte természetes (minimum fantázia szinten), hogy a hölgyeknél mehet popsiba. De ők maguk, meg tiltakoznak a sajátjuk miatt.
Ez hasonló mint az, hogy 10-ből 9 pasi 2 nőre vágyik és elfogadja és örül is neki, hogy a hölgyek egymást is kényeztetik. De ha forditottjáról lenne szó (2 pasi, 1 nő), akkor meg fel vannak háborodva. (Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy érdekes dolog, hogy a pasiknál szinte természetes (minimum fantázia szinten), hogy a hölgyeknél mehet popsiba. De ők maguk, meg tiltakoznak a sajátjuk miatt.
Ez hasonló mint az, hogy 10-ből 9 pasi 2 nőre vágyik és elfogadja és örül is neki, hogy a hölgyek egymást is kényeztetik. De ha forditottjáról lenne szó (2 pasi, 1 nő), akkor meg fel vannak háborodva. (Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A hármas játék előnye.
Ha mindenki örömére megy a dolog
Ha mindenki örömére megy a dolog
Volt feleségem kérés nélkül kedte ujjazni a seggem.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2024. 12. 27. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 08:17
Szerencsére én is kapom, ha kérem! De néha magától is nekikezd a nejem.
Keres egy pasit
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2024. 12. 25. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 07:30
Én sajnos akárhányszor utáltam, kértem, mondtam, semmi! Elutasít.
Se kézzel, se vibrivel, straponról hallani se akar. Így maradok kielégületlen....
Se kézzel, se vibrivel, straponról hallani se akar. Így maradok kielégületlen....
Ez a legnagyobb vágyam,hogy egy Lány megdugjon.Eddig még soha nem volt benne részem.De már nagyon nagyon szeretném ezt átélni meggélni amikor egy Lány a műfarkára húzna.
Bárcsak valóra válltaná már egy Lány a legnagyobb ezirányú vágyamat és megdugna.Szeretném már érezni magamban a felcsatis műfarkát.
Bárcsak valóra válltaná már egy Lány a legnagyobb ezirányú vágyamat és megdugna.Szeretném már érezni magamban a felcsatis műfarkát.
Szerencsére én is kapom, ha kérem! De néha magától is nekikezd a nejem.
Mázlista a pasas
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 13. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 08:04
Én cumizás közben szoktam dugni. Mielőtt elélvez már csak dugom.
Üdv. örömmel fogadnánk egy újabb sorozatot az akciótokról.
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2024. 12. 25. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 09:26
Mi heti rendszerességel élvezzük mind a ketten a fordított felállást!
Mi heti rendszerességel élvezzük mind a ketten a fordított felállást!
Azt észre veszem.
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 12. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon lehet élvezni egy pasinak is az anális szexet. Imádom.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 10. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 19:33
Amikor dugom,hasonloan nyög meg sóhajtozik mint egy nő. Természetesen nem nőies hangon.
Én sajnos akárhányszor utáltam, kértem, mondtam, semmi! Elutasít.
Én imádom, mikor játszik a fenekemmel. Eddig még csak ujjazásig jutottam el vele, de sokkal nagyobbat élvezek. Egyenlőre titkos vágyam az, hogy meg is dug
Tegnap este,a feleségem ujjazott,két ujjal.Mikor be dugta csak lenyultam és fogtam a kezét hogy mélyen érezhessem magamban az ujjait ,éreztem a prosztatámon ahogy kicsit mozogtam,miközben egy óriásit élvezte.ilyet is ritkán kapok tőle,ha megdugna az maga a mámor lenne .
Remélem ma bele ülhetek a felcsatolhatosba és film nézés közben élvezhet a fenekem. Remélem a nejemnek is izgató lesz a látvány
Én nagyon szeretem csak sajnos ritkán csinálja a párom. Szerintem nagyon szexi ha felveszi és ő irányít. Csak egy a baj vele mindig egyre nagyobbra vágyok utána.
Én cumizás közben szoktam dugni. Mielőtt elélvez már csak dugom.
Nekem elég volt hogy dugás közben ujjazta a seggem. Nem kívántam nagyobbat.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 13. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én dildóval szoktam.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 13. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 05:50
Voltfeleségem csak ujjazta a seggem , de hihetetlen élvezetett okozott .
Voltfeleségem csak ujjazta a seggem , de hihetetlen élvezetett okozott .
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 06:49
A páromat nehéz volt rábeszélni,de már nagyon élvezi. Még a hangja is más élvezéskor.