Sokan undorodnak ettől, pont annyira mint amennyire szereti aki szereti
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2024. 05. 04. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ki nem
A szex csúcsa, más után puncit takarítani.
Én imádom kinyalni a nejemből a sajátom és más pasi gecijét is!
Sajnos csak egyszer volt ilyenben részem. De igen, sajnos nagyon nehéz találni erre partnert. De a remény hal meg utoljára!!!!!
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 06:53
Szuper beszámoló csak sajnos ilyenre ritkán találni partnert…
Ezt én is tanúsíthatom A másét élvezetes kinyalni. Ha már elsültem egyáltalán nem izgat, hogy a sajátomat kinyaljam a punciból, teljesen elveszik ez a vágy.
(Ez egy válasz Lingamos üzenetére (2024. 04. 23. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Remelem ma este ki fogom
Én is így szeretem
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2024. 04. 24. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper beszámoló csak sajnos ilyenre ritkán találni partnert…
(Ez egy válasz albatrosz üzenetére (2024. 04. 24. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 09:47
Egyszer volt részem benne, a hölgyel 69-ben voltunk míg a férj hátulrol dugta. Hatalmasat élvezett bele és amikor kihúzta, jött vele a sok sperma is, de a feleség rá is segitett természetesen, így az utolsó cseppet is sikerült kinyalogatni. Fantasztikusan jó volt.
nekem régi vágyam de a párom nem így engedi
engem is izgat ha a férjem belém pumpálja a spermát, és a másik pasi tisztára nyal utána - de én is szeretek spermás puncit nyalni ám
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 13:16
Más férfi után tisztára nyalni a pinát. Álom. Nekünk megvalósult. Sokszor. .)
ez jó, voltunk ilyen helyzetben, a férjem dugott, és a " vendég " kapta meg belőlem, nagyon izgató az ilyen osztom a véleményed
(Ez egy válasz albatrosz üzenetére (2024. 04. 24. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 09:47
Egyszer volt részem benne, a hölgyel 69-ben voltunk míg a férj hátulrol dugta. Hatalmasat élvezett bele és amikor kihúzta, jött vele a sok sperma is, de a feleség rá is segitett természetesen, így az utolsó cseppet is sikerült kinyalogatni. Fantasztikusan jó volt.
Szeretjuk
Plusz pasival is
Plusz pasival is
Ha nem a sajátodat nyalod ki belőle akkor nem hagy alább a vágy.
(Ez egy válasz bipasi27 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 23. kedd 08:43
Sziasztok! Fiatal feleségemmel történt szexuális játszadozáseink színesítésérehetnénk be ezt a dolgot kinek hogy jött ez össze mert mindig élvezés után lankad a vágy esetleg valami tipp? Most úgy néz ki a dolog hogy vagy cicire vagy szájba élvezünk és van hogy már megy a csókolózás is… Jó lenne gyakrabban átélni esetleg lenne itt olyan aki ebben tudna ötleteket tippet ajánlani hogy neki hogy jött össze? Köszönöm előre is mindenkinek…
Sziasztok! Fiatal feleségemmel történt szexuális játszadozáseink színesítésérehetnénk be ezt a dolgot kinek hogy jött ez össze mert mindig élvezés után lankad a vágy esetleg valami tipp? Most úgy néz ki a dolog hogy vagy cicire vagy szájba élvezünk és van hogy már megy a csókolózás is… Jó lenne gyakrabban átélni esetleg lenne itt olyan aki ebben tudna ötleteket tippet ajánlani hogy neki hogy jött össze? Köszönöm előre is mindenkinek…
Kedvencem kinyalni úgy a puncit,gecisen,vagy a sajátomat,de másét is szívesen nyalom ki a szétdugott páromból! Nagyon izgató!
Nekem is meg csak sajatot sikerült. sajnos. Na de ugye a remény, meg a hal….
Más férfi után tisztára nyalni a pinát. Álom. Nekünk megvalósult. Sokszor. .)
Nekem néhányszor volt alkalmam a párom puncijából kinyalni a sajátom, mindkettőnknek hatalmas élmény. Több pasiét is kinyalnám de ez a felleségemmel nem fog összejönni. Talán mással.