Én is szeretem így kinyalni. A vágyam az, hogy egy olyan nőt nyalhassak így, akit a párja vagy férje élvezett tele és így jön a szám fölé
ez jó póz, volt részünk ilyenben brutálisan izgató ez
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 14:45
Imádom tisztára nyalni a teleélvezett puncit ! Főleg,ha a párja kutyában keféli én meg 69-ezek a feleséggel !
ez is jó sztori izgis
(Ez egy válasz Sztamas üzenetére (2024. 02. 09. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 23:18
Én még két éve összejártam egy 50 es párral vagyis túlzás hogy összejártam… inkább csak feljártam heti két heti alkalommal, annyi volt a szitu hogy felmentem a feleség mindig egy neccharisnyába várt bementünk a szobaba és kb rögtön a lényegre tértünk… belementem, majd felöltöztem es le kellett lépnem, a férje az kukkolta és mikor leléptem elvileg mindig kinyalta bár ezt nem láttam csak a felesége mondta h ez a fétisük… de ugy izgató volt a gondolati szinten is… kértem h had nézzem meg de nem lehetett mert a férj nem járult hozzá.
csak ismételni tudom magam, a férjem imádja és nem mellékesen én is szintén
A finom gecit mindig jó kinyalni barhonet
ki nem
Én még két éve összejártam egy 50 es párral vagyis túlzás hogy összejártam… inkább csak feljártam heti két heti alkalommal, annyi volt a szitu hogy felmentem a feleség mindig egy neccharisnyába várt bementünk a szobaba és kb rögtön a lényegre tértünk… belementem, majd felöltöztem es le kellett lépnem, a férje az kukkolta és mikor leléptem elvileg mindig kinyalta bár ezt nem láttam csak a felesége mondta h ez a fétisük… de ugy izgató volt a gondolati szinten is… kértem h had nézzem meg de nem lehetett mert a férj nem járult hozzá.
Nyalni nem de dugtam már sok pasi után gecisen puncit párszor. Tetszett nagyon!
(Ez egy válasz tsoprano üzenetére (2024. 02. 09. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 20:20
Szép estét! Volt már részem pár alkalommal gecis punci nyalásban és sosem az én gecim volt eddig, viszont elég ritkán jött ez össze! Viszont most két hét múlva meghívtak egy olyan buliba ahol 4-5 pasi dug meg egy szép csinos csajt, és én kinyalhatom a teleélvezett punciját akár minden pasi után! A lány barátja szervezett be, ő viszont csak néző lenne!! Csinált már valaki ilyet?
Érdekesnek hangzik, de nekem idegen nőből kinyalni más gecijét… hát nem menne. Valahogy csak a feleségem esetén kívánom ezt…
(Ez egy válasz tsoprano üzenetére (2024. 02. 09. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 20:20
Szép estét! Volt már részem pár alkalommal gecis punci nyalásban és sosem az én gecim volt eddig, viszont elég ritkán jött ez össze! Viszont most két hét múlva meghívtak egy olyan buliba ahol 4-5 pasi dug meg egy szép csinos csajt, és én kinyalhatom a teleélvezett punciját akár minden pasi után! A lány barátja szervezett be, ő viszont csak néző lenne!! Csinált már valaki ilyet?
Azt el is hiszem !
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 02. 06. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
állati izgató
Az az érdekes akkor legjobb kinyalni ha más tölti tele a párom punciját. Ez sokaknak biztos hogy bizarr, de számomra rendkívül izgató. Az is jó mikor tudom hogy a párom mással van kettesben és mikor hazajön az sz első hogy ki nyalom.
Szia.Ilyen csodás puncit én is nyalnám minden formában.
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 02. 06. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a férjem imádja a tele töltött puncim nyalni
Mivel hogy a geci finom így bármikor jó kinyalni egy puncibol vagy popsibol
ki nem
Szeretem kinyalni . Pároknál 69 be még férj heréjét is nyalom közben minél nagyobbat élvezzen.
Dupla farok punciban után is szeretem kinyalni.
Dupla farok punciban után is szeretem kinyalni.
ilyenek vagyunk mi pasik! nehéz beismerni, és lehetsz szerelmes mint egy ló, de azt hiszem, mégse nincs az az illatos, ízes-szerelmes-szexes és kívánatos punci, amit "kiürülés" után ugyanazzal a vággyal és akarattal nyalnánk, mint akárcsak 2 perccel előtte....na de aztán csak pár perc kell, hogy ismét és újra akarjuk az a csodás kelyhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 09. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4704426)
2023. 05. 09. kedd 10:56
Sziasztok!
Van hogy nekem is elő jön ez s vágyam, de miután bele élvezek a párom puncijába, már nem kívánom ezt a dolgot..
De mikor csak úgy elkezdek fantáziálni róla, nagy izgalomba tudok jönni tőle..
Van hogy nekem is elő jön ez s vágyam, de miután bele élvezek a párom puncijába, már nem kívánom ezt a dolgot..
De mikor csak úgy elkezdek fantáziálni róla, nagy izgalomba tudok jönni tőle..
Sziasztok, ahogy látom, magamon is ezt tapasztaltam, Hogy miután elélveztem, nincs meg a vágy, a puncinyaláshoz...én úgy szoktam, hogy néhány lövés után, kihúzom, még javában lövöldöz a farkam, de már van mit nyalni...ilyenkor a vágy sem ment el, és van is mit kinyalni