Bárcsak tehetném!! Eddig csak egyszer volt lehetőségem sajnos...
Én is szeretem,
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 06. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Teleélvezett puncit dugni és nyalni... egy szó: Szexiii
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 09. 06. kedd 22:07
Szerettem nézni, mikor kinyalták. A maradékot kiszívták.
Én csak szeretnék
Ki szoktam nyalni gyakran, főleg ha dugás után 69 -ben kényeztetjük még kicsit egymást.
Nagyon jó,ma délután is kinyaltam miután hátulról teleélveztem.
Sziasztok! De nagyon kipróbálnám én is hogy teleélvezem a puncit és kinyalnám belőle.
Nagyon szeretem ezt a fajta befejezést ! Imádom nyalni a jól teleélvezett puncit!
Én engedném, hogy kínálja a sajátját egy igazi nagyméretü pasi(20+),de akár kettő is lehet.
Páromból kinyalom a sajátom. Sajnos idegen pasit nem engedi, hogy beleélvezzen. Az csak gumival dughatta. Beszállóként persze nyitott vagyok mindenre.
Én a múlt héten bár nem puncibol, de szajbol kertem és kaptam egy hosszú este végén. Alig bírtam nyelni és nyalni… de mit tegyek?! Imádom
Nem rég átélhettem először, egy idegen punciból idegen sperma kinyalását. Számomra nagyon nagy élmény volt, főleg hogy tartalmas mennyiséggel volt telelőve. Egy teleélvezős gang-bang után is szívesen bevállalnék egy puncit.
Én tegnap éjjel kinyaltam. Igaz, én élveztem bele előtte. Hamarabb elmentem, mint kellett, volna, és a kedvesemet nem akartam cserben hagyni. Jó volt. Neki is.
(Ez egy válasz jakari üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 19:10
Velem mindig kinyalatja a feleségem,szeret lovagolni ha elélveztem már ugrik is a számra.
Ez is egy régi vágyam...egy erős cuckold után
De irigyellek...
(Ez egy válasz jakari üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 19:10
Velem mindig kinyalatja a feleségem,szeret lovagolni ha elélveztem már ugrik is a számra.
Ha nagyon fel vagyok izgulva szoktam erre gondolni meg szex közben is a feleségemnek is szoktam mondani, hogy szívesen kinyalnám a spermát a pinájából. Aztán pár hete szeretkezés után láttam hogy vár valamire akkor már tudtam, hogy mit akar de rögtön nem kívántam, majd kis idő múlva azért rá vettem magam, hogy kényeztessem a nyelvemmel. Először csak a csiklóját nyaltam majd bele nyaltam a punciba is sokszor és jó mélyen. Éreztem a nyelvemen a sperma ízét. Közben újaztam is. Mikor felnéztem láttam hogy Ő is nyaldossa a száját. Majd egy nagyot élvezett. Szerintem bejött neki.
Ezel mi is így vagyunk
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2022. 05. 31. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 31. kedd 15:59
Magam után nem szeretem, mert élvezés után elmegy az "ihlet", de más pasi után a Páromból nagyon izgató, főleg, ha utasításra kell tennem. (cuckold)