Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ez az a topic, aminek mindig változik a címe, attól függően, hogy milyen évszakban járunk.
Bár szexmentes övezet, de izgalommal várjuk ide az időjárás elemeivel dacoló szexisták képeit. Akár egy esőben ázó csókcsatáról, vagy a szűz hóban kevésbé szűz párok meztelenkedéséről. Esetleg a szél és a vágyak által korbácsolt érzékek gyönyöréről.

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 02. csütörtök 12:36  #221
Törölt felhasználó (94621)
Vigyázzunk a napozással!

Az UV index segítségével naponta, sőt akár óránként is nyomon követhető az ultraibolya sugárzás veszélyességi szintje. E mérőszám alapján egyértelműen és könnyen meghatározható az UV sugárzás erőssége, és annak megfelelően az óvintézkedések módja is a szabadban. Ez a mutató sokkal pontosabban mutatja a leégés veszélyét, mint a hőmérséklet-előrejelzés.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

2007. 08. 02. csütörtök 09:12  #220
A Balaton 21 C fokos, a viharjelző rendszer alapon van.
A Balaton 09 óra 10'-kor:

2007. 08. 02. csütörtök 08:17  #219
tom1019 tom1019 VIP Admin
Rövid időre tér vissza az igazi nyár-időjárás!

Ma igazi nyári időnk lesz. Általában felhőtlen égre, szikrázó napsütésre számíthatunk. Mérsékelt marad a légmozgás. 25-30 fok között tetőzik a hőmérséklet.
Fronthatás továbbra sem lesz. A száraz, mérsékelten meleg levegő igen jó hatással van közérzetünkre. 12 és 14 óra között erős az UV-sugárzás. Hajnalban és késő estétől vékony kabátra van szükségünk, napközben nyáriasan öltözhetünk. Az érzékeny szeműeknek ajánlott a napszemüveg használata. A közlekedők általában száraz utakra készülhetnek. Az erős napsütés időnként zavar a látásban.

Pénteken igazi meleg nyári idő várható, de a sok napsütést követően északnyugaton, nyugaton, majd az északi országrészben is megnövekszik a felhőzet és heves záporok, zivatarok kialakulása sem kizárt. Élénk lesz a szél. A délutáni órákban sokfelé 30 fok fölé emelkedik a levegő hőmérséklete.

2007. 08. 01. szerda 10:05  #218
A Balaton 22 C fokos, elsőfokú viharjelzés van érvényben.
A Balaton 10óra 00'-kor:

2007. 08. 01. szerda 07:50  #217
Kirándulóidő, visszatér a meleg!

Ma az erős napsütésben gyorsan melegszik a levegő. Napközben igazi kirándulóidőre számíthatunk 25 fok körüli csúcshőmérséklettel. Csütörtökön visszatér a nyár, a hőmérsékletek napközben elérik az ilyenkor megszokottat. A melegedés folytatódik, pénteken már kánikulára készülhetünk. A hétvégén azonban várhatóan ismét lehűlés jön.

Ma az erős napsütésben gyorsan melegszik a levegő. A keleti, megyékben átmenetileg felhők jelennek meg az égen. Sokfelé megélénkül az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 25 fok körül alakul.
Fronthatás nincs. A száraz, mérsékelten meleg levegőn igen jó hatással van közérzetünkre. A nagy napi hőingás kissé megterhelő lehet. 12 és 14 óra között erős az UV-sugárzás. Hajnalban és késő estétől vékony kabátra van szükségünk, napközben nyáriasan öltözhetünk. Az érzékeny szeműeknek ajánlott a napszemüveg használata. A közlekedők általában száraz utakra készülhetnek. Az erős napsütés időnként zavar a látásban.

Csütörtökön visszatér a nyár. Általában felhőtlen égre, szikrázó napsütésre számíthatunk. Mérsékelt marad a légmozgás. 25, 29 fok között tetőzik a hőmérséklet.
2007. 07. 31. kedd 13:37  #216
2007. 07. 31. kedd 11:18  #215
A Balaton 24 C fokos, a viharjelző rendszer alapon van.
A Balaton 11óra 15'-kor:

és ilyen volt a tegnapi esős napon a Balaton:

2007. 07. 31. kedd 07:47  #214

Csak átmeneti lehűlés:
-időjárás jelentés!

Helyenként jelentősebb csapadék
A hétfői hidegfront a Dunántúlon hozta a legtöbb csapadékot. Zalában, Veszprém és Vas megyében helyenként 25 mm-t is elérte, az északi megyékben is sokfelé meghaladta a 10 mm-t. Ugyanakkor az Alföld jelentős részén 1 mm-nél kevesebb esőben volt részünk, így nagy területen semmit sem enyhült az aszály.
Számottevő csapadék keddtől péntek
délutánig sehol sem várható.
Ma a néhány órás napsütést vonuló gomolyfelhők zavarják, de legfeljebb elvétve alakul ki rövid futó zápor. Élénk, erős lesz az északias szél. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 25 fok között alakul.
Megszűnik a hidegfronti hatás. Szervezetünk felüdül, frissek, élénkek lehetünk. Végre jókat aludhatunk, jól jön a regenerálódás. A huzatra érzékenyek számára kellemetlen lehet az erős szél. Reggel és estétől vékony kabátra van szükségünk, a hőérzetet a sokfelé megerősödő szél tovább csökkenti. Napközben nyáriasan öltözhetünk. A közlekedők általában száraz utakra készülhetnek. Az erős széllökés csökkentheti a gépjárművek menetstabilitását.

Szerdán a hűvös hajnalt követően kellemes időnk lesz. A sok napsütést időnként gomolyfelhők zavarják. Napközben megélénkül az északkeleti szél. Helyenként már elérjük a 25 fokot.
2007. 07. 30. hétfő 12:16  #213
Tíz fokos lehűlés-időjárás jelentés!

Ma hidegfront vonul át, amely tíz fokos lehűlést, szélerősödést és az ország nagy részén végre kiadósabb esőket hoz. A hét közepéig hűvös idő várható, de a nyárnak persze nincs vége, a hét második felében ismét számíthatunk kánikulára.

Ma a délkeleti megyékben eleinte pár órára kisüt a nap. Északnyugat felől azonban mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, néhol zivatarra. Megerősödik, időnként viharossá fokozódik az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke a Dunántúlon nem éri el a 20 fokot, míg délkeleten kevéssel 25 fok fölé melegedhet a levegő.
Erős hidegfront érkezik, ami nagyon megterheli sokak szervezetét. Erősödnek a görcsös és ízületi fájdalmak, a keringési panaszok. Délkeleten még elkel a nyáriasabb öltözet, másutt hűvös, szeles időre készüljünk. Ne hagyjuk otthon az esernyőt! Sokat romlanak a közlekedési feltételek. Gyakran számíthatunk vizes, csúszós útszakaszokra, veszélyes széllökésekre.

Kedden a többórás napsütést gomolyfelhők zavarják, de legfeljebb elvétve alakul ki rövid futó zápor. Eleinte erős lesz az északias szél. 20, 25 fok várható.

2007. 07. 30. hétfő 08:35  #212
lencsibaby lencsibaby
Hát nálunk itt Baranyában még nem esik, de az idö lehült , és szinte jól esik kicsit fázni! vigyor2
2007. 07. 30. hétfő 08:24  #211
Moncy Moncy
Vééégre....

2007. 07. 30. hétfő 08:15  #210
Előrejelzés az ország területére hétfő estig: A nap nagy részében erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a délután második felében északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor, délen és keleten helyenként zivatar. Az északnyugati szél megerősödik, időnként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 16 és 21 fok között, keleten, délkeleten 25 fok körül várható. Késő este 14, 19 fok valószínű.
A Balaton 25 C fokos, esik az eső, másodfokú viharjelzés van érvényben.
A Balaton 08óra 10':

2007. 07. 30. hétfő 07:49  #209
VÉGRE! esik!

2007. 07. 29. vasárnap 09:31  #208
Előrejelzés az ország területére vasárnap estig: Többször lesz erősen felhős az ég, eleinte keleten és délen, majd napközben inkább már délen és nyugaton számíthatunk kisebb esőre, záporokra. Emellett több-kevesebb napsütésben is lesz részünk. Az északnyugati szél többfelé élénk, néha erős lesz, majd mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 26 és 31 fok, a késő esti 22, 27 fok között alakul.
A Balaton hőmérséklete: 24C fok, elsőfokú viharjelzés érvényes.
A Balaton 08óra 22':

2007. 07. 28. szombat 23:02  #207
Moncy Moncy
No problem...

Viszont ha elfogadod a segítségemet:

olvasgatni...

Valamint a Fórum intézkedéseket ha elolvasod, láthatod h. kit miért tiltottak és akkor tán elkerülheted a hibákat... wink
(Ez egy válasz pedro26 üzenetére (2007. 07. 28. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 22:58
Bocsánatott kérek elnéztem, azt hittem megint kitiltottak. Nem szóltam semmit. Ne haragudj, Moncy! Megkövetlek, mivel úriember vagyok. Mea culpa, mea culpa
2007. 07. 28. szombat 22:58  #206
pedro26 pedro26
Bocsánatott kérek elnéztem, azt hittem megint kitiltottak. Nem szóltam semmit. Ne haragudj, Moncy! Megkövetlek, mivel úriember vagyok. Mea culpa, mea culpa
2007. 07. 28. szombat 22:50  #205
pedro26 pedro26
Már ne haragudjon, de már egyszer kitíltott, ezt én nem érzem fer eljárásnak, de elfogadom. Ha lehet megkérem ne szórakozon velem. Legjobb lenne, ha kitennék, hogy hova mit szabad írni és mit nem. Én nem valami falusi aljanép vagyok, hanem diplomás történész. Tisztelettel: Pedro 26
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 28. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 22:26
tom1019[VIP][ADMIN]

| 2007.07.19

Privát üzenet küldése a hozzászólónak

A hozzászólás jelentése az adminoknak
pedro26
--------------------------------------------
1 hét tiltás mert az adminok topicjába nem oda illő 2 db hsz-t raktál be!

Lehet megint megjárod... wink

ajánlok egy oldalt... interaktív időjárás...

Hogy hova menj nyaralni... rengeteg utazásos honlap van.. ott tudsz keresgélni...

De ha mindenáron a gg-n keresgélsz akkor nézz be ide
2007. 07. 28. szombat 22:26  #204
Moncy Moncy
tom1019[VIP][ADMIN]

| 2007.07.19

Privát üzenet küldése a hozzászólónak

A hozzászólás jelentése az adminoknak
pedro26
--------------------------------------------
1 hét tiltás mert az adminok topicjába nem oda illő 2 db hsz-t raktál be!

Lehet megint megjárod... wink

ajánlok egy oldalt... interaktív időjárás...

Hogy hova menj nyaralni... rengeteg utazásos honlap van.. ott tudsz keresgélni...

De ha mindenáron a gg-n keresgélsz akkor nézz be ide
(Ez egy válasz pedro26 üzenetére (2007. 07. 28. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 22:13
Tiszteletem mindenkinek! Nem tudjátok, hogy most melyik a legjobb hely a Balatonon. Tulajdonképpen csak, azért kérdezem, mert én Pécsrő írók, és most éppen nem esik, de mondják az esőt. A Balatonnál most milyen az idő? És milyen helyet ajánlotok nyaralás céljából? Előre is köszönöm a tippeket.
2007. 07. 28. szombat 22:13  #203
pedro26 pedro26
Tiszteletem mindenkinek! Nem tudjátok, hogy most melyik a legjobb hely a Balatonon. Tulajdonképpen csak, azért kérdezem, mert én Pécsrő írók, és most éppen nem esik, de mondják az esőt. A Balatonnál most milyen az idő? És milyen helyet ajánlotok nyaralás céljából? Előre is köszönöm a tippeket.
2007. 07. 28. szombat 22:09  #202
Moncy Moncy
Küldöm az esőt...
Nálunk véééégre esik...
Nem véletlen... wow3 nyes wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 28. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 21:06
Este a Balatonon, látszanak az északi falvak fényei, a viz 24 C fokos. Ma csendes volt a Balaton, sokan vettek részt az átúszáson.
21óra 01' kép a Balatonról:

/ 46