Kedves Admin ! Szerintem lenne érdeklődés " Nimfomán - szexmániás Nők - Férfiak társkeresője" topicra is.
Engem feltétlen érdekelne , de talán másokat is. Megnyithatom ?
Engem feltétlen érdekelne , de talán másokat is. Megnyithatom ?
Szia! A 40 felettiek társkeresője egy egyedi kategória, mivel az érettebb korosztályra nem mindenki nyitott, azonban vannak jó néhányan, akik kimondottan ezt a korosztályt keresik. A 40 alattiak azonban a nagy átlag, ezért nem látjuk értelmét egy külön ilyen téma megnyitásának.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 21:36
Szia/sziasztok. Mivel a 40 felettieknek van külön társkereső téma, úgy gondoljuk, hogy az a fair ha a 40 alattiaknak is van egy, ezért csináltunk nekik/nekünk egyet. További jó munkát nektek
Szia/sziasztok. Mivel a 40 felettieknek van külön társkereső téma, úgy gondoljuk, hogy az a fair ha a 40 alattiaknak is van egy, ezért csináltunk nekik/nekünk egyet. További jó munkát nektek
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 07:23
Szia! Míg a kis méretek kategóriába naponta több bejegyzés is kerül, megnéztük a márciusi bejegyzéseket, és mindössze két nagy méretű felhasználó hirdetett az oldalon. Ezért nem látjuk értelmét ennek a kategóriának külön témát nyitni. Az Extrém társkereső kategóriában megtalálhatóak a nagy méretű hirdetők, ezen túl a régiódnak megfelelő topicban érdemes még hirdetni.
Szia! Míg a kis méretek kategóriába naponta több bejegyzés is kerül, megnéztük a márciusi bejegyzéseket, és mindössze két nagy méretű felhasználó hirdetett az oldalon. Ezért nem látjuk értelmét ennek a kategóriának külön témát nyitni. Az Extrém társkereső kategóriában megtalálhatóak a nagy méretű hirdetők, ezen túl a régiódnak megfelelő topicban érdemes még hirdetni.
(Ez egy válasz biztostomi üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 01:29
Sziasztok! Van egy téma, ami a kicsi mell, kicsi farok, kicsi termet kedvelőinek ad lehetőséget. Ennek az inverze is praktikus lenne. A feleségemmel például olyan pasit keresünk harmadiknak, akinek kimondottan vastag, de nem túl hosszú a szerszáma. De vannak, akik elsősorban nagy mellű nőket keresnének. Szóval szeretnénk nyitni egy "A méret a lényeg" szálat a társkereső fórumon.
Sziasztok! Van egy téma, ami a kicsi mell, kicsi farok, kicsi termet kedvelőinek ad lehetőséget. Ennek az inverze is praktikus lenne. A feleségemmel például olyan pasit keresünk harmadiknak, akinek kimondottan vastag, de nem túl hosszú a szerszáma. De vannak, akik elsősorban nagy mellű nőket keresnének. Szóval szeretnénk nyitni egy "A méret a lényeg" szálat a társkereső fórumon.
Ilyen téma nem engedélyezett, mivel az oldalon üzleties reklámtevékenységet folytatni tilos. Oldalunk kizárólag az anyagiaktól mentes partnerkeresésről szól
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
2023. 02. 26. vasárnap 10:58
Búvóhely,különleges játszószoba keresés témát lehetséges?
Búvóhely,különleges játszószoba keresés témát lehetséges?
Van már Extrém társkereső téma, kérjük azt használd!
(Ez egy válasz dopaminelvl üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 13:52
Sziasztok!
Extrém témában nyitnék egy fórumot, mert nem nagyon találtam, viszont tudom hogy érdeklődő(k) lennének rá.
Tágítás, ökölszex, nagy méretű játékszerek használata és ha ezen felül valaki akar akkor ezzel kapcsolatos tárkeresés, ismerkedés is lenne a cél. Mennyire fér ez bele, sértenék-e ezzel valamiféle szabályt?
Extrém témában nyitnék egy fórumot, mert nem nagyon találtam, viszont tudom hogy érdeklődő(k) lennének rá.
Tágítás, ökölszex, nagy méretű játékszerek használata és ha ezen felül valaki akar akkor ezzel kapcsolatos tárkeresés, ismerkedés is lenne a cél. Mennyire fér ez bele, sértenék-e ezzel valamiféle szabályt?
Sziasztok!
Szia!
Az elmúlt évben mindössze 5 ilyen jellegű hirdetés volt - így nem látjuk értelmét ezért egy új témát nyitni (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Az elmúlt évben mindössze 5 ilyen jellegű hirdetés volt - így nem látjuk értelmét ezért egy új témát nyitni (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695066)
2023. 01. 31. kedd 17:06
Sziasztok!
Egyenruhások keresője és/vagy akik egyenruhást keresnek nem lenne hasznos esetleg?
Egyenruhások keresője és/vagy akik egyenruhást keresnek nem lenne hasznos esetleg?
Sziasztok!
Szia! Mivel az oldalon tilos üzleties tevékenységet folytatni, így aki búvóhelyet kínál az a Fizetés természetben topicban teheti ezt meg, kizárólag természetbeni fizetésért cserébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 04. szerda 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4498672)
2023. 01. 04. szerda 11:05
Sziasztok! A lenne kivel de nincs hol problémára is jó lenne egy témát nyitni. Ki lehetne írni hol keres az illető pár órára szobát, lakást és aki tud ajánlani az privatban megteheti.
Sziasztok! A lenne kivel de nincs hol problémára is jó lenne egy témát nyitni. Ki lehetne írni hol keres az illető pár órára szobát, lakást és aki tud ajánlani az privatban megteheti.
Köszönöm szépen a választ!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 12. 22. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 22. csütörtök 08:30
Szia! Igen, van külön Blog rovat, ahol a saját gondolataidat, élményeidet írhatod meg. Leszbi társkereső téma is volt, de érdeklődés hiányában már közel egy éve törölve lett. Fentieken kívül van még egy beszélgetős (Nem társkereső) Topic lányoknak
Oldalunk az anyagiaktól mentes partnerkeresésről szól, ha pénzes szolgáltatást keresel, arra ott vannak az erre szakosodott hirdető oldalak. Oldalunkon mindenfajta prostitúciós tevékenység tilos és tiltást von maga után.
(Ez egy válasz Rik002 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 10:56
Sziasztok egy fizetős dolgon nem gondolkoztok egy topic ahol lányok írnának, hogy hol mikor lehetne velük találkozni. A többit privátban folytatni. Szerintem lenne rá igény mind2 részről.
Szia! Igen, van külön Blog rovat, ahol a saját gondolataidat, élményeidet írhatod meg. Leszbi társkereső téma is volt, de érdeklődés hiányában már közel egy éve törölve lett. Fentieken kívül van még egy beszélgetős (Nem társkereső) Topic lányoknak
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2022. 12. 20. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 15:58
Bocsánat talán nem jól fogalmaztam. Nem női társkereső, hanem blog erről, ahová írhatnánk ebben a témában? Köszönöm ismét. Angéla.
Bocsánat talán nem jól fogalmaztam. Nem női társkereső, hanem blog erről, ahová írhatnánk ebben a témában? Köszönöm ismét. Angéla.
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2022. 12. 20. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 15:56
Sziasztok! Lehet, hogy én nem vettem észre, de lány lányt keres témakört nem találtam. Pasik bi van. Lehet leszbi/bi kereső nőknek? Köszönöm! Angéla.
Sziasztok! Lehet, hogy én nem vettem észre, de lány lányt keres témakört nem találtam. Pasik bi van. Lehet leszbi/bi kereső nőknek? Köszönöm! Angéla.
Sziasztok egy fizetős dolgon nem gondolkoztok egy topic ahol lányok írnának, hogy hol mikor lehetne velük találkozni. A többit privátban folytatni. Szerintem lenne rá igény mind2 részről.
Az admin helyesen járt el, mert olyan téma nem engedélyezett, amilyen már van. Jelképes tiltást kaptál figyelmeztetésképpen, hogy a jövőben tartózkodj az engedély nélküli témanyitásoktól