Szia! A lakóhely szerinti régiód topicjában célszerű keresni. Arra ügyelj, hogy anyagias hirdetés az oldalon tilos
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4606452)
2021. 09. 30. csütörtök 12:55
Sziasztok, van olyan topik, ahol akt- és félakt fotózásra kereshetek hölgyeket?
Sziasztok, van olyan topik, ahol akt- és félakt fotózásra kereshetek hölgyeket?
Szia! Koszonom a valaszod. Udv.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 09. 15. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 06:09
Szia! Természetesen van Budapestet ill. Pest megyét magába foglaló téma, ezen belül felesleges lenne csak bringásokra szűkíteni. A szabadban szex vagy Útitársat kereső témák is alkalmasak lehetnek- attól függően mire keresel.
Szia! Természetesen van Budapestet ill. Pest megyét magába foglaló téma, ezen belül felesleges lenne csak bringásokra szűkíteni. A szabadban szex vagy Útitársat kereső témák is alkalmasak lehetnek- attól függően mire keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 11. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4608702)
2021. 09. 11. szombat 14:37
Sziasztok! Van esetleg már olyan topic ahol Budapest, Pest megyei bringàsok keresnek szexpartnert?
Köszi
Köszi
Sziasztok! Van esetleg már olyan topic ahol Budapest, Pest megyei bringàsok keresnek szexpartnert?
Köszi
Köszi
Nincs okod elkeseredni, maradt még társkereső topic bőven,
A korábbiakban részleteztük mi volt a probléma a törölt topiccal. Érdemi társkeresés nem folyt, ellenben az egymással vitázók kedvelt célpontja lett. A problémás felhasználók ellen mindig is sort került moderátori intézkedésre - ez most sincs másként. Az oldal felhasználói nem arra kíváncsiak, ahogyan néhányan egymást sértegetik,szapulják.Ez független attól, hogy fórumtémában vagy esetleg képsorozat vagy videó alatti hozzászólásban történik. Mindettől függetlenül a szépvölgyis téma nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így törlésre került.Reméljük a helyszín így idővel visszanyeri korábbi színvonalát.
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2021. 07. 28. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![alien](images/smilies/alien.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2021. 07. 28. szerda 15:01
Szia.
Sok Személy nevében is szólhatna üzenetem, de magam nevében kicsit drasztikus döntésnek ítélem meg a Topic bezárását. Egy hasonlattal élnék: Egy adott munkahelyen személyeskedés van, 2-3 vagy akár 4 személy kikezdi egymást, ott sem a munkahelyet függesztik fel vagy zárják be hanem a munkavállalóktól adott nemkívánatos Személyektől válnak meg. Itt sajnos kicsit másként történt ez a helyzet kezelés. Igaz ez a Topic bezárásra került, ebben már nem tudnak egymással harcolni, így kikezdték egymást más Topicban, ha azt a Topikot is bezárják lassan kifogynak az értékelhető bejegyzések is.
Üdv: Egy elkeseredett Felhasználó!
Sok Személy nevében is szólhatna üzenetem, de magam nevében kicsit drasztikus döntésnek ítélem meg a Topic bezárását. Egy hasonlattal élnék: Egy adott munkahelyen személyeskedés van, 2-3 vagy akár 4 személy kikezdi egymást, ott sem a munkahelyet függesztik fel vagy zárják be hanem a munkavállalóktól adott nemkívánatos Személyektől válnak meg. Itt sajnos kicsit másként történt ez a helyzet kezelés. Igaz ez a Topic bezárásra került, ebben már nem tudnak egymással harcolni, így kikezdték egymást más Topicban, ha azt a Topikot is bezárják lassan kifogynak az értékelhető bejegyzések is.
Üdv: Egy elkeseredett Felhasználó!
Ahogy az előző hozzászólásban kifejtettük, számos másik topicban megjelenítheted a hirdetésedet, ahol érdeklődőkre találhattok
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2021. 07. 28. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 10:12
Csak azért kérdeztem, mert oda szerettem voona kiírni, ha sikerül párommal kimenni oda, így viszont nem tudom, hogy el fog e jutni az üzenet azoknak akiknek szánjuk
A topic törlésének több oka is volt. Egyrészt: érdemi társkeresés gyakorlatilag már nem is folyt, csak a vitázás, személyeskedés. Másrészt, a helyszín a külön topic által túlzott figyelmet kapott, így elveszítette korábbi jellegét. Sokáig nem is engedtünk külön dogging helyszínnek saját topicot nyitni, két esetben próba jelleggel kivételt tettünk. Azonban a szépvölgyis topic ilyenformán életképtelennek bizonyult. Volt már rá példa a korábbiakban is, hogy egyes topicocat megszüntettünk. Természetesen a problémás hozzászólások folyamatosan moderálásra kerülnek, ez azonban nem oldotta meg a topic problémáját.. Aki doggingra keres, az ezzel a topic bezárással nincs büntetve, számos másik topicban hirdethet (pl partnerkereső szabadban szexhez, régió szerinti partnerkereső vagy pl kukkolás, ha nem szeretne beszállókat csak nézőket)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4404262)
2021. 07. 28. szerda 00:05
Erre nem a topic bezárása, hanem adott felhasználók figyelmeztetése/letiltása lenne a megoldás.
Ha össze kívánjátok vonni a topicot más topic-kal, annak pedig semmi köze nincs a felhasználók veszekedéséhez.
Mindenesetre ez így furcsa megoldás azért, hogy néhány felhasználó veszekedése miatt magát a topicot (és így a többi felhasználót) büntetitek. Nem vagyok aktív ebben a topicban, csak láttam a bejegyzést, furcsa megoldás mindenesetre (és nem biztos, hogy jó példát szül)
.
Ha össze kívánjátok vonni a topicot más topic-kal, annak pedig semmi köze nincs a felhasználók veszekedéséhez.
Mindenesetre ez így furcsa megoldás azért, hogy néhány felhasználó veszekedése miatt magát a topicot (és így a többi felhasználót) büntetitek. Nem vagyok aktív ebben a topicban, csak láttam a bejegyzést, furcsa megoldás mindenesetre (és nem biztos, hogy jó példát szül)
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Szia.
Üdv: Egy elkeseredett Felhasználó! (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 07. 27. kedd 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv: Egy elkeseredett Felhasználó! (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 07. 27. kedd 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 27. kedd 23:31
Igen, mivel sajnálatos módon a topicban állandósultak a személyeskedő viták, egymás sértegetése.
Csak azért kérdeztem, mert oda szerettem voona kiírni, ha sikerül párommal kimenni oda, így viszont nem tudom, hogy el fog e jutni az üzenet azoknak akiknek szánjuk
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 07. 27. kedd 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, mivel sajnálatos módon a topicban állandósultak a személyeskedő viták, egymás sértegetése.
Így van! Szerintem is a renitenseket kellet volna figyelmeztetni, majd, ha nem segít off-olni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4404262)
2021. 07. 28. szerda 00:05
Erre nem a topic bezárása, hanem adott felhasználók figyelmeztetése/letiltása lenne a megoldás.
.
.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 07. 27. kedd 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Társkeresésre a nudisták topicot, élménybeszámolók megosztására pedig a meztelenül topicot ajánljuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846700)
2021. 07. 03. szombat 14:31
Meztelenkedők otthon többesben vagy szabadban autóban.
Szia! Meleg és bi topic már van, ITT találod
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2021. 07. 27. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves admin, a szépvölgyis topik végleg megszünt?
Meztelenkedők otthon többesben vagy szabadban autóban.
Szia! Íme a téma amit keresel
(Ez egy válasz VanDen üzenetére (2021. 03. 16. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
2021. 03. 16. kedd 16:30
Üdv!
Van olyan topic ahol azt ecsetelik hogy hol mikor vannak útszéli pillangòk? Nem találtam.ilyet pedig szerintem sok embert érdekelne.. ahol le lehet írni milyen utak mentén mikor szoktak kint állni..
Ha nincs ilyen valaki talán nyithana. Ha van akkor bocsi biztos átsiklottam felette.(melyik az a fórum)
Van olyan topic ahol azt ecsetelik hogy hol mikor vannak útszéli pillangòk? Nem találtam.ilyet pedig szerintem sok embert érdekelne.. ahol le lehet írni milyen utak mentén mikor szoktak kint állni..
Ha nincs ilyen valaki talán nyithana. Ha van akkor bocsi biztos átsiklottam felette.(melyik az a fórum)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Üdv!
![smile](images/smilies/smile.gif)