kiváncsi is megtalálja a partnerét azokban a kategóriákban is.
mindenki elkezdte valahol, tehát ha leírod hogy mit keresel.. és eltudják dönteni hogy kíváncsiságodra kíváncsik e?
mindenki elkezdte valahol, tehát ha leírod hogy mit keresel.. és eltudják dönteni hogy kíváncsiságodra kíváncsik e?
Szia. Azért kár volt a 60+os topikot megszüntetni,ha kevés is az érdeklődő mert vagyunk egy páran! Pláne akik kiöregedtek a heteroból,és kíváncsiak a saját nemükre passzívan,aktívan! Meg vannak fiatalok akik az idősebbeket keresik,és ott egyből megtalálják keresgélés nélkül!!!! Köszi.
Szia! A leghatékonyabb vagy a régiónak megfelelő kategóriában keresni, vagy ha különlegesek az igények a partnert illetően (pl extrém, vagy BDSM), akkor abban a témakörben. Az egész országra kiterjesztettem hirdetni nem célravezető. Aki komoly, hosszútávú partnert keres az ezt úgyis belefogalmazza a szövegbe
(Ez egy válasz Ldelta üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 09:17
Sziasztok! Tapasztalatotok szerint erdemes lehetne "Komoly vagy hosszu tavu kapcsolatot keresok" csoportot nyitni? Adatlapok szerint sokakat erdekel. Koszonom!
Sziasztok! Tapasztalatotok szerint erdemes lehetne "Komoly vagy hosszu tavu kapcsolatot keresok" csoportot nyitni? Adatlapok szerint sokakat erdekel. Koszonom!
A 60+ os topicot is éppen most töröltük, érdeklődés hiányában. Van már 40 felettiek társkeresője, vagy használjátok a régiótoknak megfelelő topicot - az a leghatékonyabb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 24. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4056212)
2019. 04. 24. szerda 12:38
Lehetne 50 - és hetero párok tarskeresőjet nyitni? Köszi
Lehetne 50 - és hetero párok tarskeresőjet nyitni? Köszi
Sziasztok, nyugodtan bezárhatjátok a 60+ szobát, úgy látszik mégsincs nagy érdeklődés.... Köszönöm
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 04. 17. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Rendben, nyissátok meg
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 11:44
Jó lenne egy 60+ szoba, mert a 40 felett nem fedi le ezt a korosztályt, ott nincs nagyon idősebb 55 évesnél. Köszönjük
Jó lenne egy 60+ szoba, mert a 40 felett nem fedi le ezt a korosztályt, ott nincs nagyon idősebb 55 évesnél. Köszönjük
Sziasztok! Lehetne olyan témát nyitni a társkereső topickban, hogy "Hármas szex - férfi beszállóval (bi)"? Észrevettem, hogy már két téma nyitott, de az csak nő és hetero alapon, pedig sokan nyitottak lennének rá.
"persze meggyőzhetőek vagyunk megfelelő igény esetén, minden más esetben töröljük a nyitott témát.
ide leírhatod milyen téma érdekelne persze megfelelő érveléssel " (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ide leírhatod milyen téma érdekelne persze megfelelő érveléssel " (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3894782)
2019. 01. 21. hétfő 08:58
Ezúton szeretnénk "megköszönni", hogy töröltétek a bi PÁRoknak nyitott topicot!
Ezúton szeretnénk "megköszönni", hogy töröltétek a bi PÁRoknak nyitott topicot!
"ide leírhatod milyen téma érdekelne persze megfelelő érveléssel"
(Ez egy válasz csecs01 üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Képcsere
Köszönöm szépen a korrekt választ
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2018. 09. 19. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 19. szerda 22:53
ma már minden bokorba van autó ha, neked nem akkor a kiszemeltednek.
tapasztalat szerint a keresők a szomszéd településeket megyéket is megnézik, mindig..
illetve van társkeresőnk...
tapasztalat szerint a keresők a szomszéd településeket megyéket is megnézik, mindig..
illetve van társkeresőnk...
emberek nagyon nagy része alul értékeli magát, ennek következtében nem is bízik magában pedig az ön bizalom....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1103092)
VIP
2018. 09. 18. kedd 20:05
Helló én Pl ilyen tópikót nyitnék "Nem vagyok szép,helyes de szexelni szeretnék" és ezt is több megyére osztva,lehet ?
mindenki akar valamit, még a "kamu"-s is ő csak virtuálisan kielégülni.
ma már minden bokorba van autó ha, neked nem akkor a kiszemeltednek.
illetve van társkeresőnk... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 10. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
illetve van társkeresőnk... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 10. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2018. 09. 10. hétfő 00:02
Lehetne olyan topic is ahol a 5-6 legnagyobb város (Debrecen, Szeged....) szerepel! Mint régió nagy a terület és emiatt a táv is
rendben nyisd meg...
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 03. hétfő 16:12
Örülnék olyan topiknak,amiben kövér nők és rajongóik kereshetnének párt.Egyszer én nyitottam,írtak is,de pár nap után eltűnt.Telt alkatúaknak van,de én 150 kg feletti hölgyeknek szeretném.
párok miért külön, miért nem régióba?
(Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2018. 09. 02. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)