Hol van ez a kis erdő
(Ez egy válasz Hortun üzenetére (2022. 06. 18. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A kiserdőmék vágyunk párként
Sziasztok van kint valaki szivesen kukkolnék valakit valakiket
mekkora igaz
rendesen kiköltöztek oda ahogy kicsit jobb lett az időjárás
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 18. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4442902)
2022. 06. 18. szombat 12:30
Úgy látszik a buzeratorok teljesen elfoglalták a kifutó végét!
Úgy látszik a buzeratorok teljesen elfoglalták a kifutó végét!
Kölcsönös?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 18. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4664072)
2022. 06. 18. szombat 08:33
Valaki ma aki szopatna?
Sziasztok!
16:00 utántól szopnék.
Lesz kint valaki?
16:00 utántól szopnék.
Lesz kint valaki?
Valaki ma aki szopatna?
Volt valami érdemleges akció tegnap este/éjjel?
Ne csak a negatív tapasztalatokat tegyük be, hanem ha valakinek, valakiknek volt pozitív élményük azt is tegyük be..
Ne csak a negatív tapasztalatokat tegyük be, hanem ha valakinek, valakiknek volt pozitív élményük azt is tegyük be..
Kinek kapható be most kint vagyok
Valaki?
Meztelenül vagyok most valaki?
Én igen
(Ez egy válasz Rider90 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia hol vagy?
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2022. 06. 18. szombat 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
En igen
Valaki van még?
Menj oda
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Suzukival aki kint van most ?szívesen bekapnám
Ki nézi ahogy szopok 1 nagy fiatal farkát?
Mindenki írogat, hogy kint van meg stb...
De állok a kocsi mellett és elhúznak melletted teli gázzal
Miért nem mertek kiszállni? Mi van veletek emberek?? Mindenki kintvan állítólag, mindenki szexet akar, azt az ember kanosan jön haza, mert csak itt irogattok..
(tisztelet a kivételnek 1-2 ember max.) Nem visz el a rèzfaszú bagoly a sötétben és nem fognak megölni ha kiszálltok és konmunikaltok.
De állok a kocsi mellett és elhúznak melletted teli gázzal

Miért nem mertek kiszállni? Mi van veletek emberek?? Mindenki kintvan állítólag, mindenki szexet akar, azt az ember kanosan jön haza, mert csak itt irogattok..