A spontanitáson van a hangsúly, az nem izgalmas ha tudatosan idahivunk kiszemelt jelentkezőket. Ha egy egy este gondolunk egyet és felmegyünk lesz ami lesz alapon. Nem randikat szervezve működne jól ha nem ha épp ott lenne valaki és…. Akkor inkább elmegyünk egy swinger klubba
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 16:44
Régen ez a hely jó volt. Nem volt ilyen felkapott mint most, mindenki tisztelettudó volt (vagyis sokan. Kivételek akkor is akadtak). Sajnos az évek alatt fokozatosan elromlott. Az emberek többsége bunkó, arrogáns, erőszakos és elriasztották a párokat, hölgyeket. Már mi sem járunk ki.én szoktam néha kinézni, menni egy két kört, de halott dolog. Amennyiben kukkolókat kerestek, vagy partnereket akikkel közösen akcióznátok, keressetek egy eldugott helyet és privátban egyeztessétek le a jelentkezőkkel. Ez bevált.
Ma délután valaki?
Most van kint valaki?
Délután tervez pár kimenni? Ha igen hányra mentek?
Én 13-órakkor érek ki ! Egy renault espace-val leszek ! Várom hogy valaki végig nézze a masztimat közelről !
Én 11 után kinézek.
(Ez egy válasz Pittaa üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 06:45
Sziasztok! Ma délelött Pár lesz kint? Mert kinéznénk. Üziket privátba
Sziasztok! Ma délelött Pár lesz kint? Mert kinéznénk. Üziket privátba
A kis mercis pár inen?
Senki a gg röl?
Sziasztok!
Reggeli órákban jön valaki ki könnyíteni magán? Privátban jelezd, ha igen és mikor !
Reggeli órákban jön valaki ki könnyíteni magán? Privátban jelezd, ha igen és mikor !
Sziasztok szép estét van valaki pár kint aki ismerkedne?
én 1x sem...
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 06. 24. péntek 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 23:50
Ez most offtopik de más is futott már bele a Szépvölgyin készenlétis rendőrökbe?
Senki Most?
13 óra körül lesz kint valaki aki szopatna esetlegesen 2 is lehettek
Beírjátok a googlemapsbe RXY 31R és megtalálja.
(Ez egy válasz Nituska üzenetére (2022. 06. 25. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 06:46
Sziasztok!
Pontosan merre található ez a kifutó?
Mikor érdemes menni?
Köszönöm, Anita
Mikor érdemes menni?
Köszönöm, Anita
Nincs senki?
https://tinyurl.com/bdz6frbt
(Ez egy válasz Nituska üzenetére (2022. 06. 25. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 06:46
Sziasztok!
Mikor érdemes menni?
Köszönöm, Anita
Mikor érdemes menni?
Köszönöm, Anita
Egy óra múlva valaki?
Sziasztok!
Mikor érdemes menni?
Köszönöm, Anita
Mikor érdemes menni?
Köszönöm, Anita
Megnéznék egy faszverést autoban,szabadban ma este 7-8 közt vagy holnap reggel Vecsés,Monor,Albertirsa környékén valahol