Ma valaki 22 óra körül?
Sziasztok, van valaki most kint? Érdemes kimenni?
Ma este valaki?
Régen ez a hely jó volt. Nem volt ilyen felkapott mint most, mindenki tisztelettudó volt (vagyis sokan. Kivételek akkor is akadtak). Sajnos az évek alatt fokozatosan elromlott. Az emberek többsége bunkó, arrogáns, erőszakos és elriasztották a párokat, hölgyeket. Már mi sem járunk ki.én szoktam néha kinézni, menni egy két kört, de halott dolog. Amennyiben kukkolókat kerestek, vagy partnereket akikkel közösen akcióznátok, keressetek egy eldugott helyet és privátban egyeztessétek le a jelentkezőkkel. Ez bevált.
(Ez egy válasz L-evin üzenetére (2022. 06. 24. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 15:18
Ez a hely is ezekszerint olyan mint s Szépvölgyi? Egy hónap alatt négyszer jártunk fent és gyakorlatilag semmi nincs itt fent
Valaki szopna tele vagyok nagyon. Éhes száj van kint?
Rajtam kívül van itt valaki?
Ez a hely is ezekszerint olyan mint s Szépvölgyi? Egy hónap alatt négyszer jártunk fent és gyakorlatilag semmi nincs itt fent
(Ez egy válasz jaxoos üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 18:53
Sziasztok.Ha kilátogatok a csajommal,merre kell mennem ahhoz,hogy lássunk is valamit…
Mert eddig semmi érdekes nem volt… Valahogy mi sosem találjuk meg a lehetőséget.
Merre menjünk ha kiérkezünk?
Mert eddig semmi érdekes nem volt… Valahogy mi sosem találjuk meg a lehetőséget.
Van már valaki kint?
Kordináta 100 szor le lett írva én is már meg adtam keresd vissza !
Nem tartozik hozzá utcanév, mert külterületen van a szabadtér kellős közepén. Ha kicsit visszagörgetsz találsz koordinátákat. Googlemaps: RWY 31R beütöd és látod hol van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 24. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3807172)
2022. 06. 24. péntek 12:15
ez gps-ben hogy szerepel, esetleg utcanév tartozik ehhez, ha az ember pest felé járna?
Most van kint valaki?
ez gps-ben hogy szerepel, esetleg utcanév tartozik ehhez, ha az ember pest felé járna?
15 fele
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 24. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674588)
VIP
2022. 06. 24. péntek 12:00
Ki nézek ma is hát ha lesz most valaki
Ki nézek ma is hát ha lesz most valaki
Péntek van este lesz kint páros sex marathon este 22:00- 04:00 között megy kint a rodázás.
(Ez egy válasz Kovács János 2 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne most kint hölgy vagy pár?
Jobb oldalt a kiserdőbe menjetek.
(Ez egy válasz jaxoos üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 18:53
Sziasztok.Ha kilátogatok a csajommal,merre kell mennem ahhoz,hogy lássunk is valamit…
Tervezi ma valaki hogy kinéz a nap folyamán?
Megnéznék egy faszverést autoban,szabadban a környéken
Ha lehet tudni mikor megy ki pár, hölgy akkor biztos hogy sokan kint lesznek
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)