Szervezd meg, itt, sokan benne lennének!
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 03. 28. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 21:37
Nem voltam de lennék nagyon, Férjem mellett el tudnék képzelni akár 20 pasit is aki tele élvezne
imádnám

Jó reggelt, micsoda érdekes és izgalmas téma van itt
és milyen bevállalósak a hölgyek

kb három évvel ezelőtt volt így 14 pasival...

Elvezetes lenne
Kipróbálnánk
Csodás látvány lehet, ahogy kifolyik belőle

Nem voltam de lennék nagyon, Férjem mellett el tudnék képzelni akár 20 pasit is aki tele élvezne
imádnám

Garantálom, hogy nem csak attól!
(Ez egy válasz Nyafka04 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem nem csak attól,
(Ez egy válasz mr.tom1973 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 15:07
Az álmok, vágyak beteljesülnek ... De, akkor tocsogni fogsz a kéjnedvben!
...

Az álmok, vágyak beteljesülnek ... De, akkor tocsogni fogsz a kéjnedvben!
...
(Ez egy válasz Nyafka04 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon élvezném. Minél több farok.
Hmm, pedig mekkora élmény lehet egy ilyen csodás nővel... :*
(Ez egy válasz Paros9184 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 22:42
Mi szeretnénk nagyon, sokat szoktunk beszélni róla, de nálunk sincs most védekezés semmivel egyelőre.
Mi szeretnénk nagyon, sokat szoktunk beszélni róla, de nálunk sincs most védekezés semmivel egyelőre.
(Ez egy válasz PistaX üzenetére (2025. 02. 22. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 22:12
Engem is nagyon izgatna ha egymás után többen is teleélveznék a feleségem punciját, de sajnos ő sem szed fogamzásgátlót, és sajnos ő nem is akar mással dugni, így nekem is csak a fantáziálgatás marad.
Nagyon nagy élmèny
Engem is nagyon izgatna ha egymás után többen is teleélveznék a feleségem punciját, de sajnos ő sem szed fogamzásgátlót, és sajnos ő nem is akar mással dugni, így nekem is csak a fantáziálgatás marad.
(Ez egy válasz par7782 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 12:33
Minket is nagyon izgat a gondolat hogy több pasi spricceli tele a feleségem punciját, de mivel most nem szed fogamzásgátlót így marad a fantáziálás róla.
Nekünk is van egy barátunk, aki után nagyon elvezetes a szex. Sajnos csak egy...
Sajnos nekem még nem volt ilyenben részem, de minden vágyam… egyébként is imádom, ha belém mennek el és csak csöpög ki belőlem a geci. Nagy vágyam lenne legalább 5-10 csávóval
Sofiteles Csilláékhoz nem járt innen valaki úgy 20 évvel ezelött? Na ők aztán tudták, hogyan kell ilyen partit csinálni! Több geci került abba a nőbe egy este alatt mint egy kocsiba benzin telitankolásnál!
Én kétszer . Eggyiken 8 pali . A másikon 11 . A hőlgy kimondottan élvezte .
Sziasztok.Egyszer volt hogy berúgott az aszony a házibuliba vesztetem kártyán ès 6 an beleèlveztek cserèbe
Nekem ez volt a Valentin napi ajándékom. A feleségem tudja, hogy mennyire izgat amikor más pasik élveznek a pinájába és idén szerveztünk egy gangbang partit. Hatalmas élmény volt! Megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk újra átélni ezt.