Jól tetted. Izgi lehetett.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 01. 15. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is megvolt.
(Ez egy válasz Gusztav üzenetére (2025. 01. 15. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is régi vágyam egy gangbangben részt venni
Izgató nagyon,próbálom rávenni a párom! Simán kinyalnám miután 4-5 farok teleélvezi!
Ennyi erővel le is szophattad volna a srácot is!!
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 01. 10. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 11:04
Nekünk sikerült itt egy szimpatikus srácot összesszedni (nem gangbang tudom), aki teleélvezte feleségem punciját, amit aztán én kinyaltam. Sajnos csak ritkán érünk rá bármilyen bulira. :(
20 éve voltam utoljára ilyen bulikban de akkor kb 10vs1 felállásban nyomtuk!
Nálunk plusz két pasival szokott működni! Szeretjük nagyon!
Egy ilyet én is ahol a feleségem teleélvezik.
Isteni lehetett. Én is szívesen kipróbálnám.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 01. 10. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 11:04
Nekünk sikerült itt egy szimpatikus srácot összesszedni (nem gangbang tudom), aki teleélvezte feleségem punciját, amit aztán én kinyaltam. Sajnos csak ritkán érünk rá bármilyen bulira. :(
Ugyanez a helyzet nálunk is, de lehet 3 is
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 10. 23. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 10:04
Mi plusz két bi férfival el tudnánk képzelni a punciba élvezős együttlétet
Nyilván a megfelelő összhang, szimpátia, és bizalom kialakulása után.
Azonban 1 megfelelő partnerrel is nehéz összehozni, nem hogy kettővel…
Pedig élvezetes lenne
Pedig élvezetes lenne
Adatlapot sikerult a holgynek csinalnia, csak az utana erkezo levelekre nem igazan van erkezese valaszolni
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 10. 19. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 13:37
Csinálj adatlapot a társkeresőn. Hiaba várod a csodat amíg azt se tudni rólad, hogy ki vagy és mire vágysz. Sőt, hogy egyaltalan itt vagy és keresel.
Mi plusz két bi férfival el tudnánk képzelni a punciba élvezős együttlétet
Pedig élvezetes lenne
Pedig élvezetes lenne
Na, ez még egy nagy vágy De nem lehet összeszedni egy kisebb baráti társaságot, pedig benne lennénk Eddig 2+1 volt a legtöbb :(
Csinálj adatlapot a társkeresőn. Hiaba várod a csodat amíg azt se tudni rólad, hogy ki vagy és mire vágysz. Sőt, hogy egyaltalan itt vagy és keresel.
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2024. 10. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 18:42
Engem továbbra is érdekelne!
De sajnos semmi komoly jelentkező!
Engem továbbra is érdekelne!
Attól függ ki milyen körökben mozog. Régen volt szerencsém 10-12 emberes ilyen bulikban részt venni.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 10. 12. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 14:01
Ilyen klub, "hivatalos" rendezvény nincs, kiscsoportos foglalkozással össze lehet szervezni, de jó rutin kell hozzá. Nem feltétlenül a netről érdemes résztvevőket szervezni, inkább klubokból, azzal, hogy hozzon még pár "havert". 10-15 pasit szinte lehetetlen összeszedni, de 5-6-ot simán lehetséges