Én szinte mindig meztelenül vagyok otthon és úgy is alszom alig várom , hogy hazaérjek és levegyek minden ruhát magamról …… a szemközti házból van egy idősebb házaspár azok főleg nyáron nyitott ablaknál folyamatosan néznek át hozzám
Mi mindig így vagyunk otthon, kényelmes és szeretjük...
Meztelenkedni úgy izgalmas ha szabadon teheti az ember és ha esetleg látja más is olyan aki értékeli. a férjnek meg jól esik ha másnak is esetleg tetszik a párja.
Aki elbújva öltözik, az nem tudja átélni a meztelenkedés szabadságát.
Sajnos sok ilyen ember van. És szerintem ők a szexben is ilyenek. Nem vagyunk egyformák, ezt el kell fogadni.
Én pl szinte minden reggel lófrálok így pár percet a lakásban. Néha a KV-m is úgy iszom meg. ...persze csak akkor, nincs otthon a gyerek. (Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos sok ilyen ember van. És szerintem ők a szexben is ilyenek. Nem vagyunk egyformák, ezt el kell fogadni.
Én pl szinte minden reggel lófrálok így pár percet a lakásban. Néha a KV-m is úgy iszom meg. ...persze csak akkor, nincs otthon a gyerek. (Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 07:37
ugyan miért annyira ne legyünk már prűdek, hogy itthon is elbújva öltözünk, takargatjuk magunkat, és ha itthon meztelen akarok lenni akkor levetkőzőm, persze nem amikor vendégek vannak
Pedig ugy izgibb.
És lehet még tettek is lennének (Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
És lehet még tettek is lennének (Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 07:37
ugyan miért annyira ne legyünk már prűdek, hogy itthon is elbújva öltözünk, takargatjuk magunkat, és ha itthon meztelen akarok lenni akkor levetkőzőm, persze nem amikor vendégek vannak
sziasztok, én is szeretek meztelenkedni, ha hazaérek egyből dobom le a textilt.
Pontosan èn kimondottan imàdom
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 17:09
Akkor izgalmasabb ha van akivel megosztható aki értékeli és tud viselkedni. Kimondottan izgató ha más férfi is gyönyörködika feleségben.
ha ezért kitilt mert otthon pucérak a gyerekek is mi is tiltson
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 06. 30. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor kicsik a gyerekek, valóban így van, de a serdülő korban, pontosan azokban az években, ahogy írod, de akár már hamarabb is, sok esetben kialakul bennük valami másfajta felfogás, talán szégyenérzet és akkor már nem hajlandók a szülőkkel együtt nudizni, de külön sem, ez saját tapasztalat is, meg láttam másoknál.
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 18:24
Ez csak megszokás kérdése!!Amelyik család kiviszi a gyerekeit a nudistastandra 3 éves koruk óta azok siman lazán kimennek 15-18 évesen is a szülőkkel nudizni.
Mi mindig meztelenül vagyunk otthon
Ez csak megszokás kérdése!!Amelyik család kiviszi a gyerekeit a nudistastandra 3 éves koruk óta azok siman lazán kimennek 15-18 évesen is a szülőkkel nudizni.
igen csak aki megfelelő lenne általában messze lakik.
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 07:46
Biztos kilehet alakitani, ilyen barátságokat. Jo lehet közösen nudizni, nyáron kertben sütögetni , beszélgetni.
Én otthon, amikor csak tehetem meztelenkedek. Főleg ha egyedül vagyok, egyszerűen élvezem, hogy nincs textil rajtam. A nejem kevésbé, de este azért róla is lekerül és ha a körülmények megengedik, reggelig úgy is maradunk. Igen, ez nem az az igazi meztelenkedés, de mi ebben a fokozatban vagyunk
Biztos kilehet alakitani, ilyen barátságokat. Jo lehet közösen nudizni, nyáron kertben sütögetni , beszélgetni.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor izgalmasabb ha van akivel megosztható aki értékeli és tud viselkedni. Kimondottan izgató ha más férfi is gyönyörködika feleségben.
(Ez egy válasz Pachenko76 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 20:55
Családoknal elég kellemetlen helyzetek lehetnek ha otthon meztelenkedünk,hah nem is kicsit
Jogos
Én is ga tehetem meztelen vagyok teny hogy valakicel azert jobb meg pasival is
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 18:25
Én most is ruha nélkül vagyok. Jó lenne így egy kellemes este valakivel.
Én most is ruha nélkül vagyok. Jó lenne így egy kellemes este valakivel.
Nagyon jó is az , nyáron kánikulában, meztelen locsolni, kertészkedni, füvetnyirni.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 14:59
Imadom amikor jo ido van es a felesegem a videki hazunknal meztelenkedik. Napozik kerteszkedik tesz-vesz jarkal a kertben locsol stb.