csak is igy
(Ez egy válasz diofores üzenetére (ma 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:15
Én az erkélyre nem merészkednék ki, de a lakásban már ruha nélkül vagyok. És a home office előnye, hogy munka közben lehet olvasgatni a fórumot és nézegetni az amatőr videókat.
Én az erkélyre nem merészkednék ki, de a lakásban már ruha nélkül vagyok. És a home office előnye, hogy munka közben lehet olvasgatni a fórumot és nézegetni az amatőr videókat.
A múlt hétvégén már lehetett napozni. Jó volt a húzós tél után.
Én is jót meztelenkedem. Jó így elnyúlni az ágyon.
Ehhez még egy kicsit korán van
Alig vártam, hogy hazaérjek, már vettem le magamról mindent.
Szinte mindig meztelenül vagyok
Ma én is,igaz csak bugyiban de olyan jólesett
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2026. 02. 26. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 26. csütörtök 07:55
Tegnap már én s voltam, kint az udvaron meztelen, Nagyon jó volt ujra a szabadság.
Jó is az!
Főleg ha többen lennénk ott! (Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg ha többen lennénk ott! (Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 01. vasárnap 08:40
most is így szeretek itthon meztelenűl lenni most is meztelen vagyok
most is így szeretek itthon meztelenűl lenni most is meztelen vagyok
Tegnap már én s voltam, kint az udvaron meztelen, Nagyon jó volt ujra a szabadság.
Ma egész délután nudiztam kint az udvaron, kertészkedés közben....
Várom hogy barnuljak kicsit.
Várom hogy barnuljak kicsit.
ilyen időben nagyon jó, nyitott ablak alatt lehet süttetni a csomagot
Nagyon jó érzés egy szál nyakörvben az Úrnőm mellett.
Na vegre most egesz delelott igy lehetek!
Amikor csak lehetőségem van rá, csak egy szál papucsban létezem a lakásban. Nagyon szeretem érzés.
Sziasztok! Én is nagyon szeretek meztelenkedni, itthon amikor csak tehetem ruha nélkül vagyok. Kinn is. Nagyon szeretem amikor a napsugarakat, vagy a lágy nyári szellőt érzem mindenem...
mi most is igy vagyunk
Ő nem dzeret anyira no meg fagyos pedig jo idö van itthon
(Ez egy válasz 2030bitomi üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Barcsak mindennap igy lehetnek