na jelentkezek mára is
kivánom most a szexet nagyon.egy kedves lányt nyalnék.
de jó neked nimfócsaj
Most éppen uuujjjjaaaazzzooookkkkkkk
Basszus elfelejtettem jelentkezni most pótlom
Hát Én szinte egész nap kivánom a sexet, már szinte attól félek hogy beteg vagyok.
itt csak én kivánom a szexet a legtöbbet????
viszont én nagyon
viszont én nagyon
én
Mjnem nem jelentkeztem a mai napra
mindeki aki kivánja
jelentkezem (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
jelentkezem (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (234018)
2008. 03. 28. péntek 22:19
no,itt kell jelentkezni? annyira kalimpálok,hogy mindjárt elrepülök remek ha az ember párja hetelős munkát végez..... vagy ide csak a "férfiak" írhatnak?
no,itt kell jelentkezni? annyira kalimpálok,hogy mindjárt elrepülök remek ha az ember párja hetelős munkát végez..... vagy ide csak a "férfiak" írhatnak?
Pacsi és jellentkezünk együtt
(Ez egy válasz atro11 üzenetére (2008. 03. 28. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 10:25
Bocs nem álltalánositásként irtam a "kort".
Örülök neki hogy jól menek a dolgok nálad hajrá mindent bele!!!! mindenkinek!!!!
Örülök neki hogy jól menek a dolgok nálad hajrá mindent bele!!!! mindenkinek!!!!
Bocs nem álltalánositásként irtam a "kort".
Örülök neki hogy jól menek a dolgok nálad hajrá mindent bele!!!! mindenkinek!!!! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök neki hogy jól menek a dolgok nálad hajrá mindent bele!!!! mindenkinek!!!! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A gond majd akkor lesz ha én hiába kivánom.De a merevedés meg csak a derekunkba lesz
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 12:13
Ezt saját tapasztalatomból a legmesszebbmenőkig csak megerősíteni tudom. És mindkét kezem a magasban van, csakhogy ne legyek off
Ezt saját tapasztalatomból a legmesszebbmenőkig csak megerősíteni tudom. És mindkét kezem a magasban van, csakhogy ne legyek off
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 45 éves vagyok de szerintem még jövőre meg még az után is
(Ez egy válasz atro11 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 11:34
Szerintem egy fiú férfi /13-45 / életében kevés az a pillanat amikor nem arra gondol hogy dugnék egyet.
Saját tapasztalat
Saját tapasztalat
Szerintem egy fiú férfi /13-45 / életében kevés az a pillanat amikor nem arra gondol hogy dugnék egyet.
Saját tapasztalat
Saját tapasztalat
Nah...én most két nőwel is elbibelődnék...
Mee annyi rengeteg időm is wan...és nm fáj a fejem sem...
Mee annyi rengeteg időm is wan...és nm fáj a fejem sem...
Én egyszerűen nem bírok a farkammal! valaki segítene? (csajok) hoby76@freemail.hu msn.