hát ez-az
hát, hogy hiába van fent a kezem, nem történik semmi...ezért lerakom...berakom...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Így folytatódik? mi folytatódik? És merre raknál mit?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 13:16
az én kezem is fent van de ha így folytatódik, kénytelen leszek lejjebb rakni...vagy beljebb
az én kezem is fent van de ha így folytatódik, kénytelen leszek lejjebb rakni...vagy beljebb
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 13:11
Felteszem a kezem újra , mert nem állapot, hogy tegnap este óta senki sem jelentkezett Na mi van, napközben senki sem ér rá kívánni a szexet?
én nagyon
Felteszem a kezem újra , mert nem állapot, hogy tegnap este óta senki sem jelentkezett Na mi van, napközben senki sem ér rá kívánni a szexet?
Én szertnék felkérni egy csat aki szivesen camsexelne velem barom6666@freemail.hu MSN
Én folyamatosan kivánom, feltett kezek nélkűl is!!!!
itt 100 emberbol 99-nek fent van a keze,szoval egyhanguan mindenkinek kívánja!! :))) még éénis....
Hátha nem sokáig lesz már eredménytelenül fent a kezed.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
itt a kezem jelentkezek!
52. napja kívánom...eredménytelenül...
A lábaid majd én szétveszem
én igen, vagyis inkább, jelentem ééééén, igeeeeeeen
előbb azért alszom egyet feltett karokkal
Szerbiába élsz?
(Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2007. 02. 13. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 06:55
meg kell ezt az allapotot szüntetni nem?Jelen kezem fenn!en nem magyaro vagyok!!
Mint mindig, épp most is!
Ezt az oldalt nézegetve sztem mindenki.......kezeket fel...
akinek fárad már a keze a magasban, cserélgetheti?