Jelen! :)
Nekem mind két kezem a levegőben van:!!
én!
Te vagy az en jelöltem,merre laksz??
A szexet nem lehet túlzásba vinni.Ha kanos vagy, rajta hát.
ment egy privi!
Szerintem a szexet nem lehet túlzásba vinni. Van aki sokszor kívánja, van aki kevesebbszer. Ez függ egy csomó mindentől.
Hát azt hiszem, hogy a pillanat, ahogy te nevezed nem múlik el! A barátnőim azt mondják mindig, hogy túlzásba viszem a szexet, de ez nem igaz!Szerinted az túlzás ha hetente 3-6 alkalommal csináltam, amig volt kivel?
(Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2007. 02. 09. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én állandóan, de csak este van időnk rá, de akkor jó hosszan szeretjük egymást :-)
na,az a pillanat elmult mar ugye?Ha nem itt vaok en!!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 14:30
Én nagyon kivánom, csak nincs pillanatnyilag aki kielégitsen!SAJNOS!
Én nagyon kívánom, de nincs kivel! Ha van valami csajszika, akkor írjon! Csak szex!
Nem...párhoz beszállnék...ha lenne rám igény..de nincs...
Pontosan...mintha tőlem idéztél volna:-)))
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 15:11
"Az emberek más és más utakon keresik a beteljesülést és a boldogságot. Ha nem a Te utadon vannak, az még nem jelenti azt, hogy elvesztek."
/H.Jackson Brown jr./
/H.Jackson Brown jr./
"Az emberek más és más utakon keresik a beteljesülést és a boldogságot. Ha nem a Te utadon vannak, az még nem jelenti azt, hogy elvesztek."
/H.Jackson Brown jr./ (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
/H.Jackson Brown jr./ (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 15:05
ÁÁ...dehogyis.... biztos szakértő kézre van csak szükség a háznál:-)
ÁÁ...dehogyis.... biztos szakértő kézre van csak szükség a háznál:-)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 15:04
Most a változatosság kedvéért a páraelszívóban égett ki
Mostanában ami elromolhat el is romlik nálam.. úgy látszik rossz a kisugárzásom
Mostanában ami elromolhat el is romlik nálam.. úgy látszik rossz a kisugárzásom
Most a változatosság kedvéért a páraelszívóban égett ki
Mostanában ami elromolhat el is romlik nálam.. úgy látszik rossz a kisugárzásom (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában ami elromolhat el is romlik nálam.. úgy látszik rossz a kisugárzásom (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem van fénycsövem...de senkinek sem kell:-(
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Eh Te... látom fehér ember nem felejt
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
:-) Nincs aki kicserélje a csövedet?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Most már úgy szép csendben Én is kezdek jelentkezni...