Erre a kérdésre éjjel nappal fent a kezem!!!
Fenn a kezem, mind a kettőőőőőő!!!
Itt vagy malacka? De ez a topic nem neked való
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudok valakit, aki be nem tenné ide a lábát, mert hazudna, ha igennel felelne... Vagy rosszul gondolom, Katicika???
Én a lábamat is felemeltem.
fenn a kéz:)
mindkét kezem fent van.
mint minig!!:)
Kicsit fárasztó, hogy állandóan fent kell tartanom a kezem... :)
szia! en londonbol vagyok es szeretnek msn-ezni valakivel, ha van kedved bazsola@hotmail.co.uk
Mint mindig...
Tessék:
Kezem fent!!!! de sajna semmit sem érek vele.
Engem most sz.ptak le! Jól vagyok
Én mindig kívánom.
A kezem fönt van. De nem csak az...
...és a párod is volt,vagy nem?Egyébként nekem is valami szexőrült csaj kéne!Bár már egyre többször b××××k az egészre!
(Ez egy válasz Tiboretto üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 09:33
Én mindig szexelnék, kár, hogy a párom egyre kevesebbszer akarja!A múltkor sikerűlt kiélnem magam a barátnőjével,átkeféltük az éjszakát, volt minden!
Én mindig szexelnék, kár, hogy a párom egyre kevesebbszer akarja!A múltkor sikerűlt kiélnem magam a barátnőjével,átkeféltük az éjszakát, volt minden!
Hát ha te már nem akkor ebben a topicban nincs mit keresned :)
És ne hergeld a többieket azzal, hogy már kielégültél miközben ők is arra ácsingóznak :) (Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
És ne hergeld a többieket azzal, hogy már kielégültél miközben ők is arra ácsingóznak :) (Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 17:05
ÉN MÁR NEM...MERT MOST NYALTAK KI!!HATALMAS ORGAZMUSOM VOLT!!!!