Nyulok es nyalok:)
Na jo de a te fejed fel le mozog, nekem meg a nyelvem teszi ezt:)
Nah ha ugy jartal akkor mar all a... cicid:D
Szoval amikor a labai kozul felnezel es latod hogy csukott szemmel elvezi amit csinalsz, belemarkol a takaroba es magara huzza, megfeszul a teste es probalja magaban tartani a nyogest, hogy a szomszedok ne halljak meg, beleharap az oklebe es egyre hevesebben liheg...
Szoval amikor a labai kozul felnezel es latod hogy csukott szemmel elvezi amit csinalsz, belemarkol a takaroba es magara huzza, megfeszul a teste es probalja magaban tartani a nyogest, hogy a szomszedok ne halljak meg, beleharap az oklebe es egyre hevesebben liheg...
nem:P Sokkal jobban erdekel maga az orgazmus tenye, az amikor latom a masik megfeszulo izmait, folyamatos remegeset, nyitott, nyogdecselo szajat... uh:)
Tudom:) es lentre siklik a tekintet?:) ejj ejj kis huncut:D
LOL miert neznek ferfiakat?:D A farkuk meg aztan plane nem erdekel:DDDD
Mondjuk vannak olyan nok akiknek elobb a meleit latja meg az ember fia:D Elore koszonnek nekik a zebran sziasztok! :D
Mondjuk vannak olyan nok akiknek elobb a meleit latja meg az ember fia:D Elore koszonnek nekik a zebran sziasztok! :D
Ooo... emberenkent valtozo, de szerintem versenybe tudnek szallni veled:DDDD
A "vajon milyen arcot vaghat orgazmus kozben" a legjobb jatek:D Marmint ha ranezel egy fiura/lanyra es elgondolkodsz ezen:D (felreertes ne essek nem nezek fiukat)
A "vajon milyen arcot vaghat orgazmus kozben" a legjobb jatek:D Marmint ha ranezel egy fiura/lanyra es elgondolkodsz ezen:D (felreertes ne essek nem nezek fiukat)
Hat ha mas nincs, akkor kenytelen leszek:(
Viszont a vizualis tipussal nagyon rahibaztal:)
Viszont a vizualis tipussal nagyon rahibaztal:)
Rajta vagyok:D De inkabb most elkerulom a cipokremet:D
Na jah, csak te megint fennakadsz en meg ittmaradok fennakadatlanul... marmint hogy rajtam nem akad fenn senki:D
Nem tudom, de ha ilyen modon ecseteled mit csinaltal akkor nem csak te fogsz a szexre gondolni:D
A cipokremrol is az jut eszedbe?:DDD Korrekt:D
Szia baratno!
Tegnap nerm lehetett írni sorry! Dema igen!
Tegnap nerm lehetett írni sorry! Dema igen!
Esetleg szabad megkérdeznem a korodat?
Sorry
Sorry
Huh télleg én is a székemből írok:)
Ha van msn-ed akkor felőlem ott is dumálhatunk
.D
.D
Honnan írsz?
Köszi meg vagyok,végre péntek!jeee
Valaki dumálni és sexelni?
Cső mindenkinek!
Szia baratno!Mizu?